Ukazte mi ake mate disky
tie biele advan co myslite ?
to ze to nieje original mi je jasne len sa chcem spytat ci niekto nemam tymito skusenosti ?
http://www.superalu.cz/
to ze to nieje original mi je jasne len sa chcem spytat ci niekto nemam tymito skusenosti ?
http://www.superalu.cz/
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: mrazik.
Mam je zapsany v TP a byl to trochu boj s toyotou. Nejdriv mi moji zadost zamitli a pote co jsem jim poslal oskenovany katalog TTE, kde se na yarise 15" a dooknce i 16" nabizeli, mi poslali za 1600 Kc papir o tom, ze mi 15" dovoluji.Lukas.178 píše:cau.ty jak tam mas kola 15´´ tak mas v papirech napasny ze to jde? ja mam v papirech 14 a chtel bych 15 ale nevim ejstli by to pasovalo mam yaris s roku 2000 obsah jen litr
Urcite to na tvuj pujde taky.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT
hej za mlakou hej ale tam maju original advan racing made in japanRado SK píše:tie ADVAN sa pouzivaju vo velkom na Yariskov za velkou mlakou, je to tam oblubeny disk a perfektne na aute vyzera![]()
isiel by som do nich...biele 16
toto bude asi najpravdepodobnejsie ryza

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Moje TS kola na Yarisovi...
Já mám na svým Yarisovi 17" a vypadají úžasně a v zatáčce to drží...na stk jdu letos poprvé, tak nevím...možná nasadím zimáky...

Uploaded with ImageShack.us
Jo až to umyju, tak hodím pár nových fotek....

Uploaded with ImageShack.us
Jo až to umyju, tak hodím pár nových fotek....
Toyota Yaris 1.3 NG , 17" ALU TS
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Henry33 píše:no vyzera to dobre
ake tammas gumy ? 215 ?
inak ti to nesucha niekde ked nalozis auto ?
co nato motor a spotreba ?
inak vyzeraju skvelo
Díky...
Ne ne, pneu jsou 205/45/17....a úplně v pohodě..4dospělí a 1 dítě..a nic...jen když stojím trochu v kopci, tak když dám plnej rejd, tak jedna pneu mi drhne o podběh, musím vyřešit nějakýma dorazama.. ale teď si dávám pozor..

Motor šlape jak hodinky..a spotřeba stejná, každej říkal jak to motor neutáhne a že budu mít problém se spotřebou. Ale nic takovýho se neděje. Jsem s ním jel sám a moje věci na cestu do Pardubic cca 100km a měl jsem spotřebu 5.1l...což je slušný, ale je pravda, že jsem nikam nespěchal...
Když bude pěkně o víkendu, tak auto umyju a dám nový fotky...
Toyota Yaris 1.3 NG , 17" ALU TS