a co uviedli ako dovod lebo toto ocividne je zlyhanie materialu.
 a co uviedli ako dovod lebo toto ocividne je zlyhanie materialu.napis do bruselu na toyota europe vsak niekto to kua musi pochopit ze toto sa nemoze skratka diat na 76 tis motore.
ak budes potrebovat s prekladom do ang tak ti klidne pomozem

Jaaak klacky..!!!josuk píše:tak to je mazec..
přecejen bych ale zkusil ještě nějak zpracovat toho odpovědnýho člověka tady v čr. Když bude mít pocit, že je obcházen, může házet klacky pod nohy.

Co klacky..
 Co klacky..  

Nee. Nepodtáčel. Pod 2000 otáček jsem nešel. Jsem řidič z povolání tak vím co a jakjosuk píše:tak to je mazec..
přecejen bych ale zkusil ještě nějak zpracovat toho odpovědnýho člověka tady v čr. Když bude mít pocit, že je obcházen, může házet klacky pod nohy.
37 dní po záruce?? to mě podrž - to kamarádům vzali na kulanci i u oktávky a u zafiry ... a to je opel..
tady myslím je to hodně na přístupu toyoty, nic vymáhat asi nelze. Kdyžtak nadhod, že tady všichni na foru prodáme yarisy a jdem do jiných značek..
mimochodem: nepodtáčel jsi motor? Jezdil si s hodně nízkou spotřebou, že ano? - ne že by to mohlo souviset, chci si trochu udělat názor.
 Většinou ale jezdím tak na 2500-3000.
 Většinou ale jezdím tak na 2500-3000.Tak,tak..- ako keby si hovoril mojim jazykom-ved to nie je diesel....Bobešek píše: Nee. Nepodtáčel. Pod 2000 otáček jsem nešel. Jsem řidič z povolání tak vím co a jakVětšinou ale jezdím tak na 2500-3000.

jaký dubáci? záruka tady skončila a šmytec.muco píše: Jaaak klacky..!!!
Co klacky..

To akože fakt robia z ludí dubákov????