Auris po 1000 km
Ano je to plato. Vyskusaj potiahnut zvnutra za "snurky" zadne plato sa ti zdvihne o cca 1-2 cm. aj ked su zadne - 5.dvere zavrete. Pustenim snurok "klepne" o vodiace listy ktore ho drzia. Vyskusane na 3 Aurisoch - vsade rvonake.
V servise s tym samozrejme nevedeli nic spravit
Vyriesil som to zakupenim okruhlich - samolepiacich "plstenych" podloziek pod nabytok a nalepenim v mieste kde sa maju gumene zarazky na "plate" dotykat zadnych 5-dveri.
V servise s tym samozrejme nevedeli nic spravit
Vyriesil som to zakupenim okruhlich - samolepiacich "plstenych" podloziek pod nabytok a nalepenim v mieste kde sa maju gumene zarazky na "plate" dotykat zadnych 5-dveri.
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
Mohli by ste sem postnut povodne a vysledne hodnoty geometrie pri rieseni vyosenia volantu?ultra píše:Po 1500 KM:
- Pri kupe jemne vyoseny volant vlavo - v ramci zaruky spravena geometria
...
Bol som to riesit v servise, povodne som mal vyoseny volant vlavo, teraz ho mam "po oprave" vyoseny pre zmenu vpravo... no nekup to za 29EUR, este ze som to neplatil...
Moje vysledne hodnoty zbiehavosti su +0,09 vpravo aj vlavo.
re
Nic si s toho nerob- niesi sam. Aj moj volant bol vyoseny vlavo o cca 3 stupne a teraz po vykonani geometrie ho mam vyoseny asi o 1 stupen vpravo.
Namerane hodnoty ti poslem poobede.
To vies - nastavovali to asi tak - ze je to zadarmo. Ked som bol s predchadzajucim autom v servise(nie toyota) na geometriu (platenu) najskor mechanik zaistil volant presne v strede mechanizmom proti posunutiu - az potom meral a nastavoval geometriu na kolesach. Tak ostal volant presne v strede. Nerozumiem ci to robia v Toyote inac ale po zime si dam urcite spravit geometriu v tom starom servise kam som chodil predtym.
Namerane hodnoty ti poslem poobede.
To vies - nastavovali to asi tak - ze je to zadarmo. Ked som bol s predchadzajucim autom v servise(nie toyota) na geometriu (platenu) najskor mechanik zaistil volant presne v strede mechanizmom proti posunutiu - az potom meral a nastavoval geometriu na kolesach. Tak ostal volant presne v strede. Nerozumiem ci to robia v Toyote inac ale po zime si dam urcite spravit geometriu v tom starom servise kam som chodil predtym.
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
Re: re
ja som s predoslym autom chodil na geometriu do servisu, kde stala o tretinu menej, mohol som stat cely cas pri aute a volant som si mohol nastavit na stred sam tak ako ho chcem mat a tak mi ho zaistili a dostelovali zbiehavost...
je to skoda, ze servis takymto odflaknutim roboty kazi meno inak myslim celkom podarenemu autu, cim sa de facto pani technici dostali na uroven Turkov v tovarni Toyoty - nastavenie geometrie odflakli obe skupiny rovnako...
je to skoda, ze servis takymto odflaknutim roboty kazi meno inak myslim celkom podarenemu autu, cim sa de facto pani technici dostali na uroven Turkov v tovarni Toyoty - nastavenie geometrie odflakli obe skupiny rovnako...
Tak poslušně hlásím, že dnes má náš nový Auris za sebou prvních tisíc km. Zatím vše šlape jak má a nemohu potvrdit žádný ze zde hlášených problémů, kromě výztuhy v sedačce
. Docela mi příjde, že ma Auris i celkem krátké sedáky, ale možná mám jen dlouhé nohy. Trochu mi vadí sklon spojkového pedálu ze kterého mi sjíždí noha nahoru a pak taky lehké zadní dveře u kterých se mi často stáva, že je nedovřu. Možná to je jen nerozchozenými panty a časem to bude lepší.
Jinak chválim světla, super odhlučnění a utlumení. Tlumené zavíraní dveří dle mých představ. Na hodnocení motoru je asi brzy, ale zatím spokojenost. Spotřeba cca 7l/100 (spíše nad) kdy se jezdí okresky, město a sem tam nějaká dálnice. Vše v rychlostních limitech
.

Jinak chválim světla, super odhlučnění a utlumení. Tlumené zavíraní dveří dle mých představ. Na hodnocení motoru je asi brzy, ale zatím spokojenost. Spotřeba cca 7l/100 (spíše nad) kdy se jezdí okresky, město a sem tam nějaká dálnice. Vše v rychlostních limitech

Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool, bílá, 11/2010
-
- Člen Týmu
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
1.6 valvematic?
Pokud je hodne krizovatek a vytacis motor mezi nimi a popojizdich v zacpach nebo jedes pres 160 na dalnici, tak 10l/100km neni problem. Ale u mojeho auta bych musel jezdit porad jako zavodnik, tocit do omezovace, porad podrazovat...jinak se neni sance nad 9l natoz nad 10l dostat...
Pokud je hodne krizovatek a vytacis motor mezi nimi a popojizdich v zacpach nebo jedes pres 160 na dalnici, tak 10l/100km neni problem. Ale u mojeho auta bych musel jezdit porad jako zavodnik, tocit do omezovace, porad podrazovat...jinak se neni sance nad 9l natoz nad 10l dostat...
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Tak mám taky s Aurisem najeto už cca 1500 km. Naštěstí žádná závada se zatim neprojevila, a to ani sedačka. Jediná věc, která mě trochu zaráží je, že při rychlejší akceleraci a řazení nad 5000 ot. chvíli zůstanou mezi jedničkou a dvojkou viset otáčky. Obvykle stihnu přeřadit než otáčky začnou klesat. Co by to mohlo způsobovat? U žádného auta jsem se s tím nesetkal.
Toyota Auris 1.6 Valvematic, 6M/T, white, Terra Cool + tempomat
Bohužel sedačka není pro řidiče nad 100 kg. To Japončíci netestovali. Zajímavé je to, že auta vyrobená v Anglii tu pitomou výztuhu sedadla nemají. Asi inovace made in Turkey. Na západ od našich hranic se prodávají auta z Anglie, na východě z Turecka. Mluvím o Aurisech. Bohužel. Asi ta akční sleva je někde vidět.
Prodaný Auris 2010
Auris TS hybrid Executive
Auris TS hybrid Executive
- MrafceK
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
1100 km
prva 1000cka za nami.. zaklepem si, ale zatial ziadne nedostatky som nepostrehol.. brzdy nepiskaju, spery na sedadle mi nejak nevadia.. tankujem na shellke power, spotreba sa mi zastavila na 6,4.. jazdim mimomesto aj mesto.. mam za sebou cestu Ostrava - Praha po dialnici, takze dufam, ze som s motorom nic nespravil.. priemernu rychlost som mal 90-100 a teraz ukazuje 40 km/h.. Toyotka je super, som nadseny
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Dela to elektronika...to stejne, kdyz valis dlouho po dalnici treba ve 4tis otackach nebo i vice a pak vymacknes spojku tak tam ty otacky klesaji jeste pomaleji...podle mne je to proto, aby motor pri znovupusteni spojky nedostal takovy kopanec...PePe132 píše:Tak mám taky s Aurisem najeto už cca 1500 km. Naštěstí žádná závada se zatim neprojevila, a to ani sedačka. Jediná věc, která mě trochu zaráží je, že při rychlejší akceleraci a řazení nad 5000 ot. chvíli zůstanou mezi jedničkou a dvojkou viset otáčky. Obvykle stihnu přeřadit než otáčky začnou klesat. Co by to mohlo způsobovat? U žádného auta jsem se s tím nesetkal.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS