těsnění kolem dveří,takže i střešních oken.(targa)

vše ohledně modelové řady MR2
_Petan_
Navigátor

Příspěvek od _Petan_ »

jj tak moc dík za vše.
a kolik normálně točíš takovej motor co mám já???nechtěl bych ho uhnad.musím ještě vyměnit olej,máš nějakou značku kterou bys mi mohl doporučit?

Chápeš je to moje první Toyota,znám Hondy do posledního šroubku protože kamoš má CRXu a měl Civica no teď má nejslabší CRX co sem viděl,jelikož sme daly motor z Civica 1.3ky 55kw do CRXse ale jedeto docela v klidu protože CRXsa je 200Kg lehčí ale to je jedno.a všiml sem si že ti japonci jsou skoro stejní,hlavně interiér.
MR2 2.0/129kw/r.v.94/klima/servo/targa

Ford Focus 1.8 TDDI/55kw (75HP)/r.v.02./klima/3 dveř.lehce v tuningu_pracant_
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

a mimochodem hoši-poradí mi někdo jak sundat tu černou plastovou lištu, co je mezi sklama targy uprostřed na tom dělícím sloupku(T-bar)?
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

sundej tapecirung ze stropu a mas tam tri srouby hm :)
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
mikue
Navigátor

Příspěvek od mikue »

Invader píše:sundej tapecirung ze stropu a mas tam tri srouby hm :)
Tohle, kdyz sem zjistil, tak sem si myslel, ze me snad vomejou :roll:
V autě se vyspíš vždycky, ale barák řídit nemůžeš
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

please-někdo z Vás tady psal, že u Vás v toyotě lze sehnat to těsnění do targy za 4000,- nebo 4500,- komplet na obě strany, ale já to tady v odkazech nemůžu nikde najít a docela začínám uvažovat, že bych ho koupil, tak se přiznejte, kdo to tady psal, popřípadě když to někdo najde-tak hoďte odkaz, díky
Jan Nosek
Člen Týmu

Těsnění targy

Příspěvek od Jan Nosek »

V dešti mi kapalo do MR2. Koupil jsem v Toyotě všechny těsnění nové. Už nevím za kolik, ale byla to darda. S tím novým těsněním mi taky trochu kape dovnitř, ale je to mnohem lepší. Záleží hodně na správném seřízení skel ve dveřích.
K dispozici mám těsnění ze dvou aut, sadu dám za 1000Kč, ale nebudu to posílat. Případný zájemce by si musel vybrat na místě v garáži.
honza
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

vim ze je to trochu aut ale me kdyz stoji dil v garazi tak ty okna povolim a ta guma se trochu "vzpamatuje" a mam rv 1993 a tesneni origo a spokojenost jednou za rok natreny regumem a v pohode
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak mě tam při tří nebo pětihodinovým dešti nenateče vůbec, ale teď jak chcalo tři dny v kuse, tak už se tam tý vody dostalo celkem dost..., jetý těsnění nechci-nic lepšího na něm nebude než na mým z roku 95,, jo kdybych měl garáž, tak to neřeším vůbec, ale jelikož to stojí furt venku na dešti, tak je to průser, včera sem se byl zeptat v toyotě v Hradci-5700,- na jednu stranu-tudíž 11400,- na obě-se snad posrali z kopce..., kdybyste někdo našel ten odkaz, kde někdo tvrdil, že ho sežene do 5000,- tak to sem hoďte, díky, moje logika mi říká, že průser je, že i když koupíš nový těsnění v toyotě, tak mkII se deset let nevyrábí, tudíž stejně budeš kupovat ze skladovejch zásob za 11.000,- sice nepoužívaný ale deset let starý těsnění, u kterýho ti nikdo nezaručí, že bude jako nový..., škoda že to nikdo nevyrábí v replice, ještě MRknu na ebay, protože za tu částku co mi včera řekli v toyotě bych je nejradši dal k soudu za pokus o krádež...
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak sem nashell na ebayi-za 4800,- i s dopravou do čr-tak do toho asi pudu
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/T-TOP-WE ... 4aa445289f
pepamoto
Řidič

Příspěvek od pepamoto »

čau Marcel , jestli to budeš kupovat tak do toho jdu s tebou , aspon se podělíme o poštovné . Jinak model už dorazil , není to targa ale pevná střecha , takže budu řezat a postavím nejdřív tenhle jako original a potom ještě koupim jeden na tuning :lol:
Konečně mám auto s motorem uprostřed
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak ten model v orginálu dej do červený a jen ten potuněnej do stříbrný-stejně na většinu srazů jezdíme spolu-tak by bylo docela vtipný, že bys tam měl vystavenej originál 1:24 i 1:1 v červený a konečnej produkt ve stříbrný taktéž 1:24 i 1:1... :lol: , hele s tím těsněním, jestli vydržíš, bych to nechal až na jaro-pač teď příjdou 4x nový zimní gumy(zatím vedou opět toya-model S 953), pak zimní bunda, kerou sem v létě někde ztratil, vánoce atd., atd...samý výdaje, kua kde na to všechno mám brát peníze-já už si snad do práce přestěhuju spacák, rozvedu se a ušetřím ještě za benzín do práce..., ale na jaře je budu chtít kupovat určitě, přeci jenom 15 let to má za sebou, tak si to už zaslouží. A hned potom ty nový kotouče s destičkama a silentbloky na motor atd., kua nevím jestli sem to už neříkal, ale kde na to mám brát...
Jan Nosek
Člen Týmu

těsnění targa

Příspěvek od Jan Nosek »

Na obou půlkách té skleněné střechy je taky těsnění.
honza
pepamoto
Řidič

Příspěvek od pepamoto »

Marcel: přesně tak to chci jednoho v červený a pak toho druhýho do tý mojí
s tím těsněním nepospíchám já to stejně na zimu uklidím
Honzo jak to myslíš ?-skleněná střecha má taky kěsnění _ jestli myslíš to nade dveřmi , tak tím tam ale neteče
Konečně mám auto s motorem uprostřed
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to pepamoto-tak to budem na srazech pjeknej stánek s atrakcema... :lol:
jinak tak to je supr-takže na jaře se domluvíme a objednáme to společně, já už nad tim uvažuju asi rok a teď vidim že to není už kam odkládat, pak už jen ty silentbloky, brzdy, vejfuck a vono mě zas určitě eště něco napadne...a žena mě už asi umlátí, ještě že se ráda vozí :D
to Jan Nosek-přesně jak říká Pepa, jak na předešlý mr, tak na současný tam dycky teklo právě v místě spoje A sloupku, skleněný targy a bočního vokna, popřípadě to samý místo u B sloupku-to těsnění je už holt po těch letech vymačkaný a není pružný, ale jeto zvláštní, protože někdy může chcát jak prase i den v kuse a nedostane se mi tam ani kapka a jindy, jako teď můžu po dešti ždímat sedačku...
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

marcelus píše: ale jeto zvláštní, protože někdy může chcát jak prase i den v kuse a nedostane se mi tam ani kapka a jindy, jako teď můžu po dešti ždímat sedačku...
dej na to co už sem ti neřekl jen já ale i Honza...záleží jak dobře to zavřeš, někdy to zavřeš tak že ti tam zůstane ve spoji díra a holt to tama sere :wink:
Odpovědět

Zpět na „MR2“