tak to dopada kdyz ma nekdo zbran, jak jsem si to precetl, tak jsem si hned vzpomnel na to jak si se na to ptal

což byl vtip ujet reaultem19 mámu 3S-GE
 což byl vtip ujet reaultem19 mámu 3S-GE   okamžite předjetí a opětovné zastavení,...to už jsem pěnil a borce jsem zastavil natlačením na pravé svodidla, vystoupil jsem borec dostal 3x když chtěl vystoupit tak jsem ho zabouchnul v jeho vlastním autě a odejl,....myslím že z toho byl v šoku tak jako já, když jsem si nakonec uvědomil co všechno jsme na te cestě prováděli. Jo a asi byl taky dost v šoku když se z auta proti němu vypotácel týpek přes 2m
  okamžite předjetí a opětovné zastavení,...to už jsem pěnil a borce jsem zastavil natlačením na pravé svodidla, vystoupil jsem borec dostal 3x když chtěl vystoupit tak jsem ho zabouchnul v jeho vlastním autě a odejl,....myslím že z toho byl v šoku tak jako já, když jsem si nakonec uvědomil co všechno jsme na te cestě prováděli. Jo a asi byl taky dost v šoku když se z auta proti němu vypotácel týpek přes 2m   

samozrejme jsem je vsechny pustil protoze jsem jel od babicky a ta mi rikala abych se s nikym nepredhanel
  samozrejme jsem je vsechny pustil protoze jsem jel od babicky a ta mi rikala abych se s nikym nepredhanel tak sem na něj zatroubil zase ukázal sem mu parohy... a chechtal sem se... debílek asi naboural nebo píchnul, nebo se mu ta sračka posrala
 tak sem na něj zatroubil zase ukázal sem mu parohy... a chechtal sem se... debílek asi naboural nebo píchnul, nebo se mu ta sračka posrala     
   ale udělal mi radost
  ale udělal mi radost   jing-jang
 jing-jang  

ArnieGT píše:No tak koukám že se to tady docela dost rozjelo.
Tak naprosto stejnou situaci jsem zažil asi před 4 lety, když borec, myslím že měl renolta 19 blokoval levý pruh a evidentně spomaloval tak na 80-90km/h. Byl jsem naprosto v klidu jel jsem za nim asi 3min. když už mne to začřalo trochu sr*** že je vpravo volno a nechce mne nechat předjet, tak jsem na něj bliknul a co to borec mi ukazal prostředníček!!!!!
Tak to mne rozpálilo do běla a nevím kde se to ve mne vzalo jsem vybuchnul,....předjetí zprava byla otázka par vteřin nechal jsem se dojet a zastavil jsem pomalým bržděním až jseme zastavili vystoupil jsem on však nečekal a jak jsem vystoupil se rozjel a chtěl mi ujetcož byl vtip ujet reaultem19 mámu 3S-GE
okamžite předjetí a opětovné zastavení,...to už jsem pěnil a borce jsem zastavil natlačením na pravé svodidla, vystoupil jsem borec dostal 3x když chtěl vystoupit tak jsem ho zabouchnul v jeho vlastním autě a odejl,....myslím že z toho byl v šoku tak jako já, když jsem si nakonec uvědomil co všechno jsme na te cestě prováděli. Jo a asi byl taky dost v šoku když se z auta proti němu vypotácel týpek přes 2m

Poučení do budoucna,....nyní na takové magory z vysoka kašlu. (Vozím už ne jenom sebe)!!!
 to bych si užil, protože takovýhle bybínků člověk potkává opravdu mnoho
 to bych si užil, protože takovýhle bybínků člověk potkává opravdu mnoho  jinak snad už se borec trochu poučí a nebude zas tak hrubej frajer
 jinak snad už se borec trochu poučí a nebude zas tak hrubej frajer  PS: pěkný podpis
 PS: pěkný podpis 
 - to sem az necekal , no a na konci dalnice skoncil stejne jedno auto predemnou a najednou se bal i predjizdet , protoze umi jezdit jen na dalnicich
 - to sem az necekal , no a na konci dalnice skoncil stejne jedno auto predemnou a najednou se bal i predjizdet , protoze umi jezdit jen na dalnicich

jak tohle vy chlapi děláte to máte rucku na předek nebo co?Toro píše:Přesně jak píše Idaho a Doky, čím silnejší mam auto tím méně se snažím někde machrovat... Nepopírám, jak efektivní je roztočení zadních kol na semaforech, když ještě svítí červená a na oranžovou jen uvolnit... Což vyjde při zelené na čadící rozjezd