mapy TOYOTA TNS???

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
prochaaa
Navigátor

TNS300/310

Příspěvek od prochaaa »

Princip vypaleni mapy pro navigaci TNS 300/310 je uplne stejny jen s tim rozdilem, ze media nejsou dvouvrstva (DL) a changer pro mapy je pod sedadlem ridice. Na netu jsou zatim k dispozici pouze 3 DVD verze E11 2008-2009. (pozdejsi verze 2010-2011 jiz jsou dvouvrstva) aaaa
Naposledy upravil(a) prochaaa dne ned 26.06.2011, 17:03, celkem upraveno 1 x.
Mick
Člen Týmu

Příspěvek od Mick »

to prochaaa: Zdravím. Pokud to tedy chápu dobře, jsem na tom stejně jako PPROCO s hardwarem. :) Nějak jsem z toho orig DVD nevyčetl, jaká je to "E" verze, píšou EUROPE A 2006-2007 ver. 1 a čísla 08927-00051. 86271-60W230. Vím prd, co to znamená, ač jsem toto forum prolezl poctivě, nicméně z obrazovky v autě vím, že většina území v ČR, krom velkých měst je "hic sunt leones" - prázdno...
Mám za to, že jakýkoli update bude přínosem. Pokud tedy nabízíš za tu cenu placky, které tam jenom strčím a nahraju a bude to fungovat jako vospimu, prosím o poskytnutí, domluva případně přes mail, nebo PM. Díky!
Mick
Člen Týmu

Příspěvek od Mick »

to prochaaa: NAPROSTÁ BOMBA! Zcela vyřešená slepota mapy bez potřeby cokoli spalovat do koše... :D Na tomto místě veřejně a zcela zasloužené uznání pro tebe!
awe_cz
Věčnej rejpal

Re: AUTOcesky

Příspěvek od awe_cz »

prochaaa píše:Docela by me zajimalo co umeji tady?
http://www.autacesky.cz/produkty/cestin ... ce-tns700/
20k za pocesteni? To se zblaznili, ne?
Mick
Člen Týmu

Příspěvek od Mick »

Tak a ještě sehnat manuál na tu obludu TNS700 v češtině, a třeba by se tam dalo najít, proč mi zapisuje tečky do mapy, kudy projedu..... :D Nevíte někdo o manuálu v češtině, plesas.... :cry:
eagleco
Člen Týmu

Error

Příspěvek od eagleco »

Zdravim, chlapi

Viete mi s tymto niekto pomoct? Po..al som to vosiel som do tajneho menu a stlacil loading nefunguje uz ani orig disk.

Obrázek

Obrázek
danr
Navigátor

Příspěvek od danr »

Myslim ze vim, co se ti stalo. Navigace jsou delane tak, ze do auta pro jeden region nedas disk z jineho regionu. Takze treba to auta ze statu nedas navigaci s evropou. Tobe se, podle me, povedlo prave prepnout region. Takze jedina sance by byla vlozit DVD z toho regionu, na ktery jsi to prepnul a prepnout zpatky. Mozna v servisu to umi i jinak, tezko rict. Nebo muzes zkusit googl, stahnout nejake image map z jinych regionu, jestli se navigace nechyti a zase prepnout.
prochaaa
Navigátor

region

Příspěvek od prochaaa »

Nez to povezes do servisu, vytahnu bud pojistku navigacniho systemu/radia nebo celou baterku od auta na cca 10 minut. Pak znovu vloz originalni disk se kterym ti to fungovalo nebo si nech poslat kopii nejnovejsi mapy. CO je to za nivigaci?? TNS700? aaa
CommonUser
Věčnej rejpal

TNS 510

Příspěvek od CommonUser »

Ja mam TNS 510 (2010) a mam celu Europu na SD karte 4 GB, aj ked existuje verzia vychod / zapad.
Chcel by som spravit zalohu, ale treba klonovat celu kartu (aj s ID), tak neviem ci sa to vobec nejak rozumne da.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
eagleco
Člen Týmu

Příspěvek od eagleco »

Dik Danr,

Presne to sa mi stalo co opisujes ked som chuj som sa hral z tajnym menu funkcia loading myslim ze som stlacil Europa A alebo B? ja uz neviem Chlapik z toyotanavi.hu my poslal disk vraj podla obrazkou je to gen1 najnovsi update ale ani ten nefunguje, bateriu som vypajkoval z plosaka navigacie na 1 tyzden nepomohlo... Co dalej existuju disky europa A ablebo?
danr
Navigátor

Příspěvek od danr »

Podle obrazku

Kód: Vybrat vše

http://lexus-toyota-nav-trouble.blogspot.com/2007/10/lexus-toyota-navigation-trouble.html
vidim, ze jsi to nasel. No vic, nez je tam popsano ti asi neporadim.

Tezko rict, co to ted chce za disk, jestli neni potreba nejaky servisni. Fakt nevim. Snad se ti to povede nejak rozjet. V kazdem pripade urcite napis, jak jsi dopadl.
eagleco
Člen Týmu

Opravene denso

Příspěvek od eagleco »

zdravim chlapi,
tak mi opravili denso az v nemecku. Ale: z toyotanavi.hu som objednal disk je to vraj GEN 01 na pristrojovke hore vyklapatelny displej. ak tam vlozim ten jeho disk tak ho nacita s problemami ale nejde zvolit krajinu ani destinaciu. Myslim ze to potrebuje update neviete niekdo nejaky link na update tohto typu? dik
danr
Navigátor

Příspěvek od danr »

"Update" je na kazdem navigacnim disku. Jedna se o soubor "loading.kwi". Novejsi navigace ho nacitaji automaticky, u starsich je asi potreba odpojit na nejakou dobu baterii. Ale nevim jestli ti to pomuze, jsem docela skepticky. Ale treba budu prekvapeny.
Zkus

http://rapidshare.com/users/KB0OLA
heslo

peb.pl
Mel by to byt original disk pro tu tvoji navigaci.
Hod sem link, kde ti tu navigaci ozivili. Treba se to nejakym nestastnikum bude nekdy hodit.
Duchy
Navigátor

Re: Opravene denso

Příspěvek od Duchy »

eagleco píše:zdravim chlapi,
tak mi opravili denso az v nemecku. Ale: z toyotanavi.hu som objednal disk je to vraj GEN 01 na pristrojovke hore vyklapatelny displej. ak tam vlozim ten jeho disk tak ho nacita s problemami ale nejde zvolit krajinu ani destinaciu. Myslim ze to potrebuje update neviete niekdo nejaky link na update tohto typu? dik
Nech ho tam delsi dobu, tj. den dva s tim jezdi a pak uvidis jestli to zacne fungovat. Takhle se totiz chova pokud vymenis disk a nedas mu cas si ho osahat.
Toyota Avensis 2.0VVT-i T25
kuze + velka navi + xenony = zakladni vybava nenarocneho ridice
eagleco
Člen Týmu

Příspěvek od eagleco »

Dik za link, opravuje to na http://www.lasertrader.de/english/
Odpovědět

Zpět na „Avensis“