Co máte proti zcizení svého miláška

vše ohledně modelové řady Avensis
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

awe_cz píše:Co mam - piskovani skel, Clifford BlackJax (protiunos), alarm s otresakem, GSM/GPS lokalizacni jednotku.

Ad injekce - da se koupit patrona s nervovym plynem a elmg. ventilem.
no..., vidis to je ono !!!! :D
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
joeqr
Člen Týmu

Příspěvek od joeqr »

Martin_HnN píše:Prosimte, co to ten Zeder je?
http://www.zederlock.sk/

podla mnohych je to asi najlepsie mechanicke zabezpecenie.
gooffyy
Věčnej rejpal

Příspěvek od gooffyy »

Může mi někdo poradit jak zapojit "tajný vipínač" a kam a tak....
je to podle mě jedna z nejjednodušších věcí a nejlevnějších věcí a tlačítko si můžu dát kamkoli (i do kufru, kde ho zloděj hledat nebude )

pokud víte jak na to, tak mi to prosím písněte do meilu, ať to tu neprofláknem :wink:
gooffyy@seznam.cz dík
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
Martin_HnN
Manager Týmu

Příspěvek od Martin_HnN »

Injekce či plyn a další podobné.
Bohužel ačkoliv dočšlo k napadení vašeho soukromého majetku, právní aparát v tomto státě nahrává pouze nenechavcům od těch nejmenších po ty největší ... takže to nakonec odnesete jen a pouze VY :-(
je to bordel na n-tou, ale prostě tak to je ... :-( :evil:
a odvolat je nemůžete, protože odvolávat se můžou pouze sami mezi sebou. Jak jsou jednou zvoleni neexistuje síla, která by je odtamtud dostala ....

To že schvalují paskvili? No a co! Oni plat dostanou, navíc dost velký na to, aby se jich starosti běžného života nedotkly - no a nějaká sankce? Za co? Vždyť jsou nedotknutělní poslanci! ... a přijít o plat když "nepracují" - to že nejsou ve sněmovně a chybí při schvalování záknů ... oni přece pracují jindy - jen se nemohli rozdvojit ... NE ,NE a NE - prostě neschvalují zákony - neplní svou funkci - hotovo - basta fidli - berou dost na to aby měli na asistenty a případně další poskoky ... stát jim platí (stranám) za každého voliče, tak ať část agendy převezmou strany .... sorry za O.T. ale prostě to muselo ven, protože mně to jednoduše se.. :-( :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :wacko: :wacko: :bomb: :bomb:
Corolla Verso 2007 / 2,2 D-4D 100 kW
Martin_HnN
Manager Týmu

Netuším, co by jsi chtěl na tomto proflakovat :-D

Prostě si dáš "někam" tajný spínač a hotovo. Třeba na palubku dáš tam štítek "denní svícení" :-D :-D a inteligentní lupič s tím neodjede, protože nebude chtít při krádeži v noci vidět :-D :-D :-D

To byl vtip! Klidně si ho dej do kufru, ale počítej s tím, že před a po každé jízdě by jsi musel do kufru ... obvykle se dává "někam" v dosahu řidiče takovým způsobem, aby jsi působil při startování (zalézání/vylézání) z auta působil naprosto normálním dojdem vylučujícím použití tajného spínače ...

Takže třeba ho "dáš" do opěradla sedačky a když se natahuješ pro pásy, nebo při nastupování se "podržíš" sedačky ... a de/aktivuješ ho ...

A co jinak? Musíš si sehnat plánek elektriky a zapalování ... a tam už zcela jistě najdeš místo/obvod, které/ý použít.

Nebo jestli chceš spínatp doplňkový ventil paliva ... http://www.jablotron.cz/cz/Katalog/auto ... vy+ventil/
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

Martin_HnN píše:obvykle se dává "někam" v dosahu řidiče takovým způsobem, aby jsi působil při startování (zalézání/vylézání) z auta působil naprosto normálním dojdem vylučujícím použití tajného spínače ...
Ja mel tajny vypinac na starym aute udelany tak, ze jsem mel jedno viditelne tlacitko, druhe neviditelne a treti ve hre byl spinac na jednom s pedalu. Kombinace vsech tri ve spravnou dobu odblokovala zapalovani - jinak to samozrejme tocilo motorem, ale nenastartovalo.
Martin_HnN
Manager Týmu

No vidíš, to se mi líbí :-D :thumbsup: tak nějak si to představuji ...

Jen si nedokážu představit, poslat s tím samotnou manželku :-D
gooffyy
Věčnej rejpal

Příspěvek od gooffyy »

fakt slušný..... a manželka pojede šalinou :lol:
joeqr
Člen Týmu

Příspěvek od joeqr »

Zeder uspesne namontovany
T27 Avensis Combi Premium, 2.0 Valvematic Multidrive S (2010)
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Nejnovější trendy v zabezpečení :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
kar202
Věčnej rejpal

Příspěvek od kar202 »

No Míro, konečně rozumné a dostupné řešení... :lol:
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
gooffyy
Věčnej rejpal

Příspěvek od gooffyy »

ještě tu chybí řetěz k zábradlí.... ten si tam dám já :lol:

ale jinak tajné tlačítko mám a funguje supr.. byl jsem na diagnostice a přehrátí SW a ani v Toyotě nic nepoznali :wink: tak to mám asi dobře 8)
franco49
Člen Týmu

Příspěvek od franco49 »

V roku 2010 bolo na Slovensku predaných 235 nových Avensisov /počet dovezených ojazdených nemám/ a ukradnuté celkove 2 /dva/. Percentuálne teda menej ako 0,85%. Pre porovnanie Passat 609/57 9,3%, Superb 622/22 3,55%, Octavia 5571/543 9,75%, Mazda 6 157/1, Laguna 153/8 ,Mondeo 178/8. To podporuje známy fakt, že o vozidlá s japonskou značkou medzi zlodejmi velký záujem nie je a tak sa mi neaké specialne a nadštandardné zabezpečovanie javí zbytočné. Okrem toho ak sa Stepan Prpič rozhodne, že potrebuje toto konkrétne auto, nepomôže ani vnútri uzavretá doga.
ferusko
Člen Týmu

Příspěvek od ferusko »

franco49 píše:Okrem toho ak sa Stepan Prpič rozhodne, že potrebuje toto konkrétne auto, nepomôže ani vnútri uzavretá doga.
Tak teraz si zabil :D Inak vypinac na riadiacej pake, schovany pod manzetou, autickari poznaju
gooffyy
Věčnej rejpal

Příspěvek od gooffyy »

nemusíš hned říkat kde ho máš :lol:

u mě by ses nahledal... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Avensis“