Doky Celica 1 gener. TA 28
Moc děkuju ale myslím že už budu ohledně mého vozového parku radši opatrný.......:-)a nebudu ho rozširovat..
Rozpracoval jsem pro Libora a Krosmena termínovaný soupis prací na rok 2010 a tento týden mám ještě nějaké jednání ohledně finančních toků a odešlu jim to zdali jsou schopni ty termíny které navrhnu domluvit s kooperujícími stranymi /zinkovna/+ /lakýrník/+/firma zabývající se chromováním/.Nastavil jsem trochu podmínky tak že nevím zdali budou ochotni mi dát záruku dané firmy písemně na provedené práce.Jsem již trochu opatrnější a tyhle auta dělám s tím že je stavím k trvalé hodnotě v zmysle investice v budpoucnu rostoucí ne ,,díry" na peníze.Moje představa je že když práci odvedu a jsem si jistej použitým postupem a kvalitou tak záruku na tu práci můžu dát.
Rozpracoval jsem pro Libora a Krosmena termínovaný soupis prací na rok 2010 a tento týden mám ještě nějaké jednání ohledně finančních toků a odešlu jim to zdali jsou schopni ty termíny které navrhnu domluvit s kooperujícími stranymi /zinkovna/+ /lakýrník/+/firma zabývající se chromováním/.Nastavil jsem trochu podmínky tak že nevím zdali budou ochotni mi dát záruku dané firmy písemně na provedené práce.Jsem již trochu opatrnější a tyhle auta dělám s tím že je stavím k trvalé hodnotě v zmysle investice v budpoucnu rostoucí ne ,,díry" na peníze.Moje představa je že když práci odvedu a jsem si jistej použitým postupem a kvalitou tak záruku na tu práci můžu dát.
Nějaké ty auta doma jsou.
http://stores.ebay.com/designguu__W0QQ_fsubZ18941846
hladal som si na 5g cire blinkre a totok som objavil. celkom dost veci an 1g celdu
edit: a toto je smakovica, nemat co s peniazmi tak si tymto rebadgujem 5ku
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOTA-C ... ccessories
a tak pozeram ze tento ebay shop je uz znamy....
hladal som si na 5g cire blinkre a totok som objavil. celkom dost veci an 1g celdu

edit: a toto je smakovica, nemat co s peniazmi tak si tymto rebadgujem 5ku

a tak pozeram ze tento ebay shop je uz znamy....

Stenky to víš že už jsme je našel a modré:-) a od stejného prodejce budu brát 2 sady gum kolem oken atd..Dnes jsme poslal Libimu rozpis ale asi jsem omylem vymazal 2 stránkový email o rozpisu termínovém atd. nad kterým jsme strávil asi 3 hodiny.Jdu si lehnout nějak není dobrá konstelace.
Hodne ti v tyhle nostalgii fandim a protoze uz podle toho jak a co pises verim ze to dotahnes do konce se tesim na vysledek. Fakt respekt. A jsem rad ze u nas existuje clovek co se do neceho takhle pusti. A jeste duo. Az to das do kupy poprosim si 2x 13 fotek na kaklendar. 

"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Ne ne kluci tohle by byla zbytečná investice navíc, beztak se mi panenky otáčejí.Prostě klasika bude ohledně motorů to radši tuhle sumu vrazím do laku nebo do interiéru a budu spokojenější.
Jo dotáhnu jak i príšeru, mám povahu buldoga.Tenhle rok je jasný, Libor schválil mnou navržený rozsah prací ze své strany co je schopen a zítra zašlu email Krosmenovi.No a já dál dělám dokumetaci výkresy, materiály, telefonuju a vydělávám:-)
Jo dotáhnu jak i príšeru, mám povahu buldoga.Tenhle rok je jasný, Libor schválil mnou navržený rozsah prací ze své strany co je schopen a zítra zašlu email Krosmenovi.No a já dál dělám dokumetaci výkresy, materiály, telefonuju a vydělávám:-)
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně po hoodně dlouhé době zase sedím u fora a nestačím mrkat,....ja vim bavili jsme sse o tom, ale jak to tak vidím tak jen tiše závadím,...no nic jdu se mrknout na autoscout zda tam něco neprodávají 

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
jj najdi neco peknyhoArnieGT píše:Tak konečně po hoodně dlouhé době zase sedím u fora a nestačím mrkat,....ja vim bavili jsme sse o tom, ale jak to tak vidím tak jen tiše závadím,...no nic jdu se mrknout na autoscout zda tam něco neprodávají
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"