Nechutne vibrovanie motora o plastove kryty
-
- Řidič
Tak a teď už jsem fakt nasranej. Zaplácal jsem to silikonem, krom toho že tam absolutně není přístup a dělá se to z prdele. Tak ten silikon nějak přez asi zmrznul a v zimně to drnčí, nějak divně. Nedá se to celé nějak vyhodit a dát tam něco jiného? Třeba takovej ten sportovní filtr či něco podobného?
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW T25
Mne to robí tiež ale Carina E, musím sa na to pozrieť
a napadlo ma tam dať takú "molitánovú" pásku, čo sa pri použití (ked nie je stiahnutá v kotúči) nafúkne. Kompresná páska sa to volá! Skúsim to s tým a dám vedieť.
Tesním s tým aj dvere v paneláku, aby nefučalo cez zimu
Asi niečo také kúpite aj v OBI 

Tesním s tým aj dvere v paneláku, aby nefučalo cez zimu

-
- Řidič
-
- Řidič
vdaka za tipy
dnes sa mi ten pazvuk podarilo odstranit. Robota asi na 30min. Z tej privodnej hadice som mal tiez vysypany molitan. V Hornbachu som kupil obojstrannu pasku ktora sa pouziva napr.na uchytenie zrkadla o stenu v kupelni, hrubka 2mm. Na jednu stranu pasky som nalepil take to gumenne tesnenie co sa lepi na ramy okien ked netesnia, sirka 1cm a hrubka myslim 5mm, tvar E, cena 5 EUR. Kedze aj tesnenie aj paska lepia drzalo to spolu jak slak, rozdelit sa to uz nedalo len roztrhnut. Paskou som oblepil koniec privodnej hadice a na vrch este nalepil to tesnenie. Naprv som skusal po celom obvode ale potom som nedokazal vopchat tu hadicu naspat do boxu. Najvacsia vola bola vo vrchnej polovici medzi boxom a hadicou tak som to tesnenie dal len na vrch
Teraz je to sepot, konecne mozem dat nohu z plynu a ziadny pazvuk ma neotravuje
Som zvedavy do kedy to vydrzi
dnes sa mi ten pazvuk podarilo odstranit. Robota asi na 30min. Z tej privodnej hadice som mal tiez vysypany molitan. V Hornbachu som kupil obojstrannu pasku ktora sa pouziva napr.na uchytenie zrkadla o stenu v kupelni, hrubka 2mm. Na jednu stranu pasky som nalepil take to gumenne tesnenie co sa lepi na ramy okien ked netesnia, sirka 1cm a hrubka myslim 5mm, tvar E, cena 5 EUR. Kedze aj tesnenie aj paska lepia drzalo to spolu jak slak, rozdelit sa to uz nedalo len roztrhnut. Paskou som oblepil koniec privodnej hadice a na vrch este nalepil to tesnenie. Naprv som skusal po celom obvode ale potom som nedokazal vopchat tu hadicu naspat do boxu. Najvacsia vola bola vo vrchnej polovici medzi boxom a hadicou tak som to tesnenie dal len na vrch
Teraz je to sepot, konecne mozem dat nohu z plynu a ziadny pazvuk ma neotravuje

Toyota Avensis T25, 2.2D-4D, 110 kW, r.v.2008, sedan
Tak doufám že mě zlobí jen tohle,že tam nebude něco víc,nemá někdo foto návod,co a kde povolit,vyjmout,každopádně plánek sem si stáhl,takže vím co přetěsnit ale nevím jak se tam dostat...dotaz kolem horké kaše,kde koupím kolíčky na plasty kolem motoru,jaký typ,jaká cena...díky
Toyota Avensis 2.0 D-4D - 93kw 10/2006
Mám poptávku, hledám Yaris, Celica
Mám poptávku, hledám Yaris, Celica
Sundas vrchni kryt airboxu (ctyri sponky), podle potreby i hadici sani, vyndas filtr, spodni cast airboxu je na par sroubech - a do nej vede z boku trubka. To je cely.CiFO píše:Tak doufám že mě zlobí jen tohle,že tam nebude něco víc,nemá někdo foto návod,co a kde povolit,vyjmout,každopádně plánek sem si stáhl,takže vím co přetěsnit ale nevím jak se tam dostat...dotaz kolem horké kaše,kde koupím kolíčky na plasty kolem motoru,jaký typ,jaká cena...díky
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

tie plastove koliky na kryt motora kupis tu v http://www.autokelly.cz
maju ich teraz v akcii, nie su uplne rovnake ale mne pasovali a drzia dobre, do vyhladavaca zadaj kod produktu RO B23143, v jednom baleni je 10ks
maju ich teraz v akcii, nie su uplne rovnake ale mne pasovali a drzia dobre, do vyhladavaca zadaj kod produktu RO B23143, v jednom baleni je 10ks
Toyota Avensis T25, 2.2D-4D, 110 kW, r.v.2008, sedan