co to je facebookparty boy píše:NeNe2d píše:možná bych oživil vlákno o facebooku, přece jen nějaká doba uplynula a i zarytí odpůrci již jistě svůj profil mají
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
tohle si dejte na facebook ... budete mít hodně přátel, "to se mi líbí" Už od rána to sleduju, přesně sem se probudil a začalo to.... živej přenos tsunami, neni nad helikoptéru, to jsou záběry WTF! fakt jak nějakej katastrofickej film--- chybí jen HD
http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-12710020
http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-12710020
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
na FB taky nevidim nic spatneho, udrzuju kontakt s lidma se kterejma se nemuzu bezne vidat, treba bejvali spoluzaci kteri se rozprchli do vsech koutu republiky... FB pomohl k usporadani tridniho srazu treba...
skoro mi prijde ze jak bylo moderni FB mit, tak je to ted naopak...
aje to tak jak psal Luke, sdilis jen to co sam chces, co se ti u ostatnich nelibi to vyfiltrujes...
skoro mi prijde ze jak bylo moderni FB mit, tak je to ted naopak...
aje to tak jak psal Luke, sdilis jen to co sam chces, co se ti u ostatnich nelibi to vyfiltrujes...
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
popri studiu pracujem vo firme ktora sa zaobera tvorbou hier a koncom minuleho roka sme spustili hru na FB. ako nezivi ma priamo facebook iked sa na tvorbe tej hry podielam priamo, skor firma ktora ma zamestnava, ale tak FB zivi ju tak je to dako oblukom pravda co som napisalKarlosCZ píše:stenky: a podelis se jak?
to nieje asi ziadny rychlokurz zbohatnutia co si cakal ze ne?:)
Moje troška do mlýna-FB je dle mě pěknej shit.Zpočátku vypadal fajn,ale poslední rok mi připadá jak Big brother.Sám jsem se tam registroval jen pro možnost zmenšování velikosti fotek,jelikož jsem v tehdejším compu neměl jinou možnost.
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R