repase-renovace motorů
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
v toyote kouknou do tabulek, co s emelo dávat když bylo auto nové a podle toho ti poradí. Navíc s tema jejich tabulkama ani neumí zacházet, jelikož by ti pak neřekli takovou blbost jako že pro ten motor je předepsaný 5W40nebo 10W40 al eřekli by ti konkrétní hodnoty api. Budeš se divit ale nai zdaleka vsichni výrobci 10W40 neuvádejí shodné hodnoty...
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
panečku to jsou pálky??? ještě klika,že si to dělám sám tedy mám na mysli demontáž a montáž motorulibor12 píše:Montáž demontáž dle typu auta 6-8k. Z mr2 jsem ho ještě netahal. Tipuji 20-25h tam i zpět. To je max. Ale může to být i min.

MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ono vyndat motor není žádnej masakr, to zvládne každý děcko...ale někdy je lepší někomu zaplatit, ušetříš si tím spustu zbytečnejch nervůkolja píše:panečku to jsou pálky??? ještě klika,že si to dělám sám tedy mám na mysli demontáž a montáž motorulibor12 píše:Montáž demontáž dle typu auta 6-8k. Z mr2 jsem ho ještě netahal. Tipuji 20-25h tam i zpět. To je max. Ale může to být i min., stačí k tomu jeden hupcuk(pro neznalé tohoto slova : Ráčnový zvedák ), hezky ze spoda pustím motor dolů a karoserii nahoru , tedy v případě, že to máš kde dělat .Nic na tom neni. V případě postupu ti zašlu jednoduchý návod, jak ze spodu tak nahoru
a zadara. čet tvé práci. No a v případě, že máš nadbytek české měny nebo Eček, tak to neřeš zavez to některému ser. a je to vyřešeno

(a v důchodu pak jak když najdeš

- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ono vyndat motor není žádnej masakr, to zvládne každý děcko...ale někdy je lepší někomu zaplatit, ušetříš si tím spustu zbytečnejch nervů 
)[/quote]
a pak, že jsou na tom důchodci špatně
) napíšu to TOP 09 her. Kalouskovi , má v tom soudruh od černoprdelníků nějakej bordel

a pak, že jsou na tom důchodci špatně

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No 4a by na standartní go vyšlo v materiálu o něco levněji. Kolja: děkuji za nabídku. Mám pro tebe jinou. Přijded mi to ukázat. Máš k dispozici plně vybavenou dílnu. Když to zvládnes za méně jak 20h (ven/dovnitř) tak aby auto odjelo,zaplatím Ti to a ještě přidám bonus 1000kč,že jsem se panu mistrovi mohl dívat na ruce. Souhlas? Jinak jsou to jen blbé kecy.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- kolja
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
libor12 píše:No 4a by na standartní go vyšlo v materiálu o něco levněji. Kolja: děkuji za nabídku. Mám pro tebe jinou. Přijded mi to ukázat. Máš k dispozici plně vybavenou dílnu. Když to zvládnes za méně jak 20h (ven/dovnitř) tak aby auto odjelo,zaplatím Ti to a ještě přidám bonus 1000kč,že jsem se panu mistrovi mohl dívat na ruce. Souhlas? Jinak jsou to jen blbé kecy.

ale menší otázečka?? já ti něco nabízel???
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
kdykoli budeš chtít. Nenabízel jsi nic,jen jsi řekl svůj názor na čas a peníze a ja reagoval. jak jsem řekl,ty demontáž, ja udelam go,ty ho vratíš zpet a zapojíš tak aby auto odjelo. pokud to zvladneš za 20h zaplatím ti i cestu. pár motoru už jsem dělal
a 20h je takový průměr. někdy to jde rychleji,ale u 20let stareho auta je lepší počítat s horším. PavoB si u nás vyndeval s Martasem 4afe z corolly,stáří podobné,muže ti potvrdit jak dlouho jim trvalo vyndat motor a to už se nepočítalo s tím že přijde zpět 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-