zdarec všem

vše ohledně modelové řady Celica
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

1, pozdravu j tatku
2, udleej ridicak minimalne na 54 bodu :P
3, poradne procti forum jak koupit
4, nenech se ojebat ani ne prodejcem,ale svym chticem
5, az ji budes mit poslouchej ji co chce :twisted:
6, lzi svoji holce,ze ji mas moc moc rad a venuj se vic Celde
7, az pojedes po dalnici a budes mit pocit ze borec chce zavodit tak tomu dej klepec a az te bude predjizdet tak si vem rychle telefon k uchu a petku s pitim k puse a jeste na nej zamamvej vyrazem ze bohuzel nemuzes ze jindy. :D
Tak to delam ja a zabira to, ridim levym kolenem :twisted:

8, auto je spolehlyve podle toho jak se k nemu chovas
9, VÍTEJ V KLUBU :wink:
10, :wink:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
ALFkeeper
Řidič

Příspěvek od ALFkeeper »

Pavo.B. píše:ja uz bych bral pouze 2,0 na celice jsem skoro zacinal, na zacatek to staci, ale ted :roll: mam 1,6 , je pravda ze 1,8 je trochu silnejsi ale porad to nebude ono, na dalnici to uz pri mirnem kopci nejede, pri predjizdeni neni zadna vykonostni rezerva ( tocim 6tis. a fakt me to stve ) , spotreba kdyz na to trochu slapu mam ted 8,2 litru takze taky nic moc, uz jsem davno pochopil ze malej obsah je nah.. a nic moc neusetri , na pojistce par stovek , na benzinu par korun , takze ber 2,0 jestli mas mozek a budes s jezdenim zacinat opatrne :)
perfektne vysvetlene...neni to o vykone ale rozume
aj na 105ke sa bezproblemov zabijes ked je clovek blbej a vklude mozes ist 40km/h..

ja som ti chcel len poradit ze pokial to auto nechces mat len na rok vyblaznit sa a dat ho prec ....tak radsej bych isiel do toho 2,0GTi... je to o triedu lepsie auto od klasickej 1,8...a uz ked mas investovat casom do toho ..nech mas tu radost ked zosliapanes plyn a citit tie kone pod kapotou .)))

PS..ale pokial chces chodit styl : dochodca s tehlou polozenou pod plynovim pedalom aby ekonomer nahodou nesiel do oranzoveho a nevyuzival potencial celici .. tak potom ti staci aj 1,8
je to vec nazoru a hlavne toho co od toho auta ockavas
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Pavo.B. píše:ja uz bych bral pouze 2,0 na celice jsem skoro zacinal, na zacatek to staci, ale ted :roll: mam 1,6 , je pravda ze 1,8 je trochu silnejsi ale porad to nebude ono, na dalnici to uz pri mirnem kopci nejede, pri predjizdeni neni zadna vykonostni rezerva ( tocim 6tis. a fakt me to stve ) , spotreba kdyz na to trochu slapu mam ted 8,2 litru takze taky nic moc, uz jsem davno pochopil ze malej obsah je nah.. a nic moc neusetri , na pojistce par stovek , na benzinu par korun , takze ber 2,0 jestli mas mozek a budes s jezdenim zacinat opatrne :)

já tu 1,6 miloval, měla skoro 200tis. oleje si nesrkla jak byl rok dlouhje, ani když sem jí šlapal na krk, jak blbej, tak nešla přez 9l, běžně sem sní jezdil pod 7, na dálnici jela bez problémů 160, kopec nekopec(až na ten hluk), kufr jako kráva, projel sem všude, kde to i kámoši vzdali a obraceli se. Zato ta 4x4 je přesnej opak, benál i olej bere ve velkym, při 160 řve jako kráva(stejně tolik běžne nějezdim), kufr prťavej že bych brečel, díly drahý jako Ehmmm... , jen ta průchodnost terénem je ještě větší a v zimě na horách bylo 4x4 k nezaplacení, ale stejně jí miluju ještě víc :)

2dědek1988: kašli na řeči že 1,8 nejede, no a? je to tvoje první auto, raketu si můžeš koupit potom. Co já si s 1,6 užil zábavy, už jen to že sem jí musel ždímat jako citron, aby jela rychle, mě na okreskách hodně bavilo, na dálnici umí jet rychle každej ocas, na okresce se ten výkon smaže, navíc nechat se vyhecovat k závodění je dětinský(sypu si popel na hlavu), že ti ujel Golf TDi? vadí to snad? když ti ujede před nosem MHD, to naštve ;) Navíc pokud snim závodíš, tak nejseš o nic menší osel než on ;)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

z tvojich prispevkov citim ze si viac nakloneny k tej 1.8 a ja by som tiez koli financiam ine ako 1.8 nebral (zatial.... som len student :) ) tak mam take svoje priority ze ak T18 tak 2.0 a ak T20 tak 1.8 dovod je jednoduchy: T18 mala velky vykonovy skok medzi 77kw v 1.6 a 115kW v 2.0 a ten maly rozdiel na spotrebe nieje priamo umerny tomu co ponuka..... u T20 to tou 1.8 celkom vyriesili si myslim.... moj vlhky sen je pofaceliftova biela T20 :)
Obrázek
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

je to tezka volba 1,8 nebo 2,0 pro tebe. Krasne se da predjizdet i s 1,8. Taky zalezi hodne na tom, kdy predjizdis. I s pomalejsim autem se da predjizdet, akorat si to clovek musi vic naplanovat a nehnat se bezhlave predjizdet. Jasne vykonova rezerva je dobra, taky bych to uz jinak nechtel, ale u tebe je to prvni auto. Rikam ja jsem s 85kw predjizdel no problem :). Ja jak jsem dostal do ruky 2,0 tak uz po chvilce jsem tocil, tak to je a kazdy kdo ma silne auto/motorku, tak tomu dava obcas :lol: Myslim ze je lepsi kdzy clovek zacne pomalej a postupem casu kupuje silnejsi auta, az je vic vyjezdeny. Potom i ty finance. Pokud mas "jen" 100klacku, tak 2,0 nesezenes jen tak a pokud jo, tak to nebude prilis dobry stav a budes muset investovat, i s tim je treba pocitat. I do 1,8 se zacatku budes muset nejakou tu kacku zainvestovat, treba rozvody, a jak budes delat rozvody zjistis ze i to by se dalo vymenit, to by slo vymenit a uz se vezes, jako treba ja :lol: tezko se pak zastavuje :) Jdi do 1,8 nic tim neskazis a pro zacinajiciho ridice to staci. Je jiste ze casem bude 1,8 pro tebe malo a vykon ti bude chybet, ale to muzes napravit koupi 2,0. :)
V moto GP taky prece jezdci nejdou hned na kubaturu 500, ale zacinaji na 125 aby se vyjezdili, je to spravna cesta.
Bracha si ted udelal ridicak pred tydnem no a jezdi mym starym autem, po par dnech mi uz rekl ze jel 120 ze to prece musel zkusit jak to jede, jinak jezdi pomalu protoze nema na benzin :lol: Ale i tak si moc nedokazu predstavit ze ma auto se 129kw. Na zacatek ber 1.8 a uvidis po case sam, auto se da vzdycky prodat a koupit :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

děkuju moc za rady a příspěvky
já se pojedu mrknout na tuhle

http://autobazar.automix.centrum.cz/xch ... 4601472981

tak pak uvidím pokud bude v poho
pojedu tak s kamošama jeden děla v servise a další opravuje bouračky tak sebou budu mít zkušenější a celé to proklepnem
radši bych teda od nějakého majitele z klubu třeba ale zatím sem nic nenašel

a teoreticky by mě zbylo 20tis na servis auta a rezervu do budoucna.
Ja o tom mototru premyslel celou noc ,skoro celou:D
Půjdu do 1,8čky a to jen z důvodu financí.
Když bych náhodou sehnal 110 000 místo 100000kč stejne je to malo a nic by me nezbylo a jako prvni auto je to silny.A je me uplně jasné že po novém roce jak to chytím třeba do ruky si řeknu že bychchtel silnější ale nekoupim si silnější dokud si nebudu stoprocentně jistej že s přehledem ukočíruju 1,8.Potom bych se podíval po téhle krásce http://autobazar.automix.centrum.cz/xch ... 9046651637 to už budu s rychlostí a výkonem trochu jinde ale všechno má svůj čas.A je opravdu čistá a jasná pravda že taky jako na prvni mašinu nesedneš třeba na dvanactikilo ale zacnes postupne.
Děkuju moc za názory

A ohledně tuningu atd mám taky jasno nic se tunit nebude auto je naprosto dokonalé takové jak je.Jediné co bych si nechal udělat tak folie do oken a křídlo to majičky.A hlavně ten lauf pořádnéé ale furt mě nikdo neodpověděl eště na ten lauf:(
Už se těší na celicu bude ju moc láskovat
miguellito
Navigátor

Příspěvek od miguellito »

vsetko sa tu uz riesilo ja len ze Je dovezena z Italie a no na tie dvojnasob bacha-oni olej nemenia a pekna je a zachovala preto ze asi bola z juhu ital a nepoznala zle poveternostne podmienky... a jak to niekto tocil dlhsie na 6/tis. noooo hlavne ber tzch skusenzch kamosov/ale je pravda ze kasna sa repasuje urcite tahsie ako "nieco" v motore/len ale podla toho co v tom motore je k.o. inak je jedno ci to je 1.8 alebo 2.0 l -hlavne ze to je celica :D
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

zdarec no ja osobne bych bazary nedoporucoval nebot s ohledem na to jakou s nimi mam zkusenost...viz toto forum. 80000 je pomerne dost penez. dle meho nazoru za auto Z Italïe(jestli jsem zpravne pochopil) bez zvlastniho vybaveni. co zkusit mobile.de? dvoulitru se neboj. pokud nejsi bezmozek tak ti nic nehrozi. musis pamatovat ze muzes ohrozit nejen sebe a sve spolujezdce ale i ostatni lidi kteri v tom budou treba nevinne...pracuju na traumacce takze vim jak to dopada a kazdyho posuka bych tam vzal aby videl co se da zpusobit...jinak mi je 23 Celda 2.0 je me prvni auto. Pokud budes muzem dat mensi Brnensky sraz i treba se samickama aby nebrbraly ze je nikam nevyvezem!:D:D toto same plati i pro brnaky ostatni neb jsem koukal ze se tu sem tam nekdo sejde. bohuzel jsem byl docela dost vytizen a nemohl projevit zajem. k dispozici budu po nedeli ted litam po republice a uzivam dovolenou!!:)
Čelda 98'' GT (SS)
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

parada díky moc chlapi

no mám z bazaru dost strach jelikož dneska sem se bavil s kamošem popíšu jeho sitauci.Před půl rokem si koupil alfa roemo spider 2,0 koupil ho z nejakeho bazaru stim ze byl bouchlej na dveře.Vše ok samozřejmě furtněco kupoval je to prece alfa.Jeho stara zjistila ze je tehotna takze auto musi z domu a koupit neco vetsiho jelikoz by neme l kam dat miminko.Dal to do inzeratu chtel za to 80tsi minimalne nakonec ze mu da borec 68tis.Borec dojel zkoukl to a zjistil ze uz ma propadenou technickou tyden,ten kamos to hodil teda na technickou a zjistilo se tam ze ma jinej motor než je v papírech a že je to celkově skládané.Je to chyba i teho kamoša že si nezkontroloval čísla atd ale rikal ze veril bazaru holt auto tedkom neprodava protoze to nikdo nechce,takze prej koupi favorita.
Ja bych moc rad koupil od nekoho a obesel bazar kerej si na tom prihazuje asi bude lepsi ekat a hledat.Dvoulitru se branit nebudu co prijde a bude v dobrem stavu na motor koukat nebudu.Cele noci usinam o premysleni jakej motor
i kdyz sem se rozhodnul pro 1,.8 nemuzu zapomenout jak me maci svezl v jeho dvoulitru a ten neskutecnej nezapomenutelnej zátah
takže budu hledat a zkoušet

jinak bych určitě byl pro o nějakej sraz a pokec tak uzij dovolenou a pak si pisnem a sejdem se.Já z tehooto fora uz nezmizim moc me tady pomahate,az koupim celdu tak udelame sraz kdo prijde ten prijde a ozerem se jak prasata a kdo nepije pít bude ja taky uz nepiju a ozeru se,to se pak domluví :D
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

Asi tak ... mel jsem 2x 5gen 2.0 ... dnes mam 6 gen 1.8 .... no je to rozdil .. co si budem povidat :-) Ale i s tou 1.8 je to fajn svezeni ... a obcas v posledni dobe jezdim Brno - Olomouc skrze Moravsky kras (Ochoz, Jedovnice, Plumlov atd.) ... a na takovyhle svezeni ... je to naprosto paraaaaaaada (doporucuju obzvlast za deste) :-) ... Navic ... pokud se v autech nejak moc nevyznas, ale presto bys tomu chtel venovat peci a neco se naucit, tak ta 1.8 7AFE je kraaaasne malej a jednoduchej motor oproti 3SGE ... takze doporucuju ... tot muj nazor ... a hlavne preju at koupis dobre ... Vitej :-)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

v nabidce se objevila pekna cervena 1,8 :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

pošleš odkaz?
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Je v inzeratech.
Kdyby jsi o ni uvazoval muzu te vzit do Prahy pristi tyden v utery dopo tam a odpo zpet. :wink:
dědek1988 píše:pošleš odkaz?
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

podívej se do sekce nabídka ;) červená 6.gen nejsem si jsitej, ale asi 3roky zpět sem po ní koukal když byla naprodej, jinak toho že má hodně najeto bych se nelekal, moje obě celdy měly kolem 200tis a problém to nebyl ani u jedný
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
dědek1988
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dědek1988 »

Kubrt píše:Je v inzeratech.
Kdyby jsi o ni uvazoval muzu te vzit do Prahy pristi tyden v utery dopo tam a odpo zpet. :wink:
dědek1988 píše:pošleš odkaz?
to by bylo paráda kdybys mohl
Odpovědět

Zpět na „Celica“