E 11 koupit?

vše ohledně modelové řady Corolla
peta
Manager Týmu

Příspěvek od peta »

No tak ja si zase myslim, ze dodelavat klimu neni zadna sranda a pokud to nejak levne pujde (bez prekopani pulky auta), tak to bude polovicaty reseni, ktery bude delat vic problemu nez uzitku.
Corolla E11 liftback, 4E-FE, rv. 98 (Prodáno)Obrázek
Škoda Superb 2 1.8TSI DSG EleganceObrázek
XLi
Řidič

Příspěvek od XLi »

Marty píše:
XLi píše:Taky se přidám...ta spolehlivost je u mé rollky 100% :-) a jinak 4x100 54,1 ET 35-40 aby to vypadalo k světu:-) já mám ET 38 na kolech 6J a když je to naložený mám mezeru mezi lemem a pneu tak na prst (ukazovaček) :-) P.S. pneu 185/60R14
Jé, tak to máme stejný kola i pneu, já je jen nemám v techničáku :lol:
Ale že by mi kleslo auto až k hraně pneu při naložení, tak to né...

Obrázek
tak to máme taky stejné taky je tam nemám :( :lol: končím rozměrem 175/65... :lol:
1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
cheecoo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cheecoo »

peta píše:No tak ja si zase myslim, ze dodelavat klimu neni zadna sranda a pokud to nejak levne pujde (bez prekopani pulky auta), tak to bude polovicaty reseni, ktery bude delat vic problemu nez uzitku.
taky říkal že by jí tam musel mít 2-3 dny 8)
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

XLi píše:
Marty píše:
XLi píše:Taky se přidám...ta spolehlivost je u mé rollky 100% :-) a jinak 4x100 54,1 ET 35-40 aby to vypadalo k světu:-) já mám ET 38 na kolech 6J a když je to naložený mám mezeru mezi lemem a pneu tak na prst (ukazovaček) :-) P.S. pneu 185/60R14
Jé, tak to máme stejný kola i pneu, já je jen nemám v techničáku :lol:
tak to máme taky stejné taky je tam nemám :( :lol: končím rozměrem 175/65... :lol:
Stejně u mě :lol: tak dej vědět, jestli ti to projde u technický... jinak budu muset na zimních, které mám ve správném rozměru.
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
cheecoo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cheecoo »

Jimmi píše:Redukci 60.1 na Corollu jsem loni kupoval, pro disky Enzo. 60,- Kč za kus.
kde se dá koupit ta redukce? je to normálně k sehnání?
XLi
Řidič

Příspěvek od XLi »

Marty píše:
XLi píše:
Marty píše: Jé, tak to máme stejný kola i pneu, já je jen nemám v techničáku :lol:
Stejně u mě :lol: tak dej vědět, jestli ti to projde u technický... jinak budu muset na zimních, které mám ve správném rozměru.
mno mám technickou nějak do listopadu,takže to už tam asi pojedu na zimácích kde mám 165/70 R14- legální... :lol:
1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
XLi
Řidič

Příspěvek od XLi »

cheecoo píše:
Jimmi píše:Redukci 60.1 na Corollu jsem loni kupoval, pro disky Enzo. 60,- Kč za kus.
kde se dá koupit ta redukce? je to normálně k sehnání?
normálně k sehnání když jim v pneuservisu třeba nebo někde v autodílech řekneš že chceš středící kroužky do disků s tím a tím rozměrem na ten a ten rozměr...poradí ti...:-)
cheecoo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cheecoo »

Pecka tak se pozeptám...jinak rollku teda kupuju už se těšim až se v ní projedu
XLi
Řidič

Příspěvek od XLi »

cheecoo píše:Pecka tak se pozeptám...jinak rollku teda kupuju už se těšim až se v ní projedu
hodně šťastných kilometrů s japonskou kráskou... :wink:
Jose_M
Člen Týmu

Příspěvek od Jose_M »

PerryCZ píše:
radim píše:Taky bych se přiklonil k ostatním a Corollu E11, 1.4 63kW bych ti doporučil. Já mám 3dv, E11 s tímhle motorem a jsem spokojen. V obsazení ve dvou lidech je docela živý, i když ve vyšších otáčkách docela hlučný.

Co se týče spotrřeby, tak ta se u mě pohybuje těsně nad 7l/100km (jízda hlavně po městě + vyjížďky na výlety). Při cestě do Německa (asi 2000km), obsazenost ve 4 lidech, byla spotřeba asi 7.5l/100km a to jsem jel na německých dálnicích průměrnou rychlostí 160km/hod. Mám ji dva roky a spolehlivost výborná, zatím mě nepotkala žádná závada.

Pokud se staneš majitelem, tak přeji hodně spokojenosti :wink:
lidi co mate stima motorama? Tuhle spotrebu mam ja na e11 1,6, a tata ma E11 1,3 (1,4) nejezdi vuuubec pomalu a spotrebu nema vetsi nez 6l ! ! !
Jak to děláš? Já mám e11 1,6 v kombíku, r.v. 1999, ale jezdím s průměrnou spotřebou 8l/100 km. No ale za ty dva roky, co e11 mám, jsem ještě nepotřeboval dojet do servisu a před měsícem jsem byl na technický a není na autě jediná závada, ani drobná. To určitě vyváží trochu vyšší spotřebu. Jo a na to, že je to kombík, to docela dobře drží na silnici i v zatáčkách a na sněhu se to chová taky dobře, není nedotáčivá jako třeba oktávka kombík.
Doporučuju koupit, je to výborný auto.
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Já ve srovnání musím říct, že 5D liftback je proti 3D hatchbacku značně přetáčivý, zadek má tendenci plavat. Ale to spíš v extrému, normálnímu řidiči to nepřijde :-) ...když už se bavíme o pře-/nedotáčivosti.
Obrázek
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

K těm jízdním vlastnostem: E9 až E11 měly podobnou konstrukci náprav. Ta zadní byla určitě lepší než u Octavie I. a všech odvozených "golfích" verzí. Ale liftback určitě nemá nějak pozorovatelně horší jízdní vlastnosti než 3D - to je spíše již něco v nepořádku - delším verzím asi z principu rychleji odcházejí zadní tlumiče (mně např. vydržely pouhopouhých 14 let).
8)
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Jimmi píše:K těm jízdním vlastnostem: E9 až E11 měly podobnou konstrukci náprav. Ta zadní byla určitě lepší než u Octavie I. a všech odvozených "golfích" verzí. Ale liftback určitě nemá nějak pozorovatelně horší jízdní vlastnosti než 3D - to je spíše již něco v nepořádku - delším verzím asi z principu rychleji odcházejí zadní tlumiče (mně např. vydržely pouhopouhých 14 let).
8)
Tak tlumiče snad byly v pořádku, spíš jsem měl dojem takový, že je snadnější ji dostat do přetáčivého smyku než 3D, která je o nějakých 10cm kratší.

Ale možná to je subjektivní... :-)

Jinak pokud vím, E11 má vzadu nějakou variantu multilink, tedy víceprvkové zavěšení, takže vlastnosti zcela jistě nic zlého :)
Obrázek
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Někdo tomu říká dual-link, spodní příčná tykadla se vzpěrou (tlumič) a podélným táhlem. U E10 a E11 zcela shodná, E9 konstrukčně s kratšími táhly a bez možnosti seřízení.
Jinak jestli auto plave není to samé jako přetáčivý smyk. Plave Oktávka, a to dost (i nová). Corolla neplave. Navíc můj liftback se chová velmi neutrálně, na to, jak dlouhý má vzadu převis.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
PerryCZ
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PerryCZ »

Jose_M píše:
Jak to děláš? Já mám e11 1,6 v kombíku, r.v. 1999, ale jezdím s průměrnou spotřebou 8l/100 km. No ale za ty dva roky, co e11 mám, jsem ještě nepotřeboval dojet do servisu a před měsícem jsem byl na technický a není na autě jediná závada, ani drobná. To určitě vyváží trochu vyšší spotřebu. Jo a na to, že je to kombík, to docela dobře drží na silnici i v zatáčkách a na sněhu se to chová taky dobře, není nedotáčivá jako třeba oktávka kombík.
Doporučuju koupit, je to výborný auto.
Nevim cim to presne muze byt spusobeno, ale jezdim pomerne svizne ale pres 7l fakt nejdu (teda kdyz chci tak tam mam i 9l, ale to vazne kdyz nekam chvatam nebo popojizdim ve meste) ale vetsinou mam tech 7l stalou.
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Odpovědět

Zpět na „Corolla“