Denní svícení
My mame na Aurisu namontovane ty kulate led uz primo od prodejce. Chteli za to sice 4500,-, ale doma by se mi nechtelo stourat do noveho auta, takze nebylo na vyber. A nechat si za 1500,- namontovat jen automaticke spousteni svetel mi prislo takove polovicate.
Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool, bílá, 11/2010
DRL se rozsviti pri nastartovani (palubka sviti na max) a pri rozsviceni obrysovek DRL okamzite zhasnou a budiky pak sviti podle nastaveni pro noc. Mam stejnou znacku svetel na sve mazde, jen to nejsou ty kulate, ale 5ti diod obdelnik a jinak to ani zapojit nejde 

Tak ja vozim na sve Mazde tyto http://www.levnealarmy.com/led-svetla-p ... 2/d-70410/
Montoval jsem je cca pred 2 lety, kdy me staly 2500,-
. Mamca ma od Toyoty namontovane tyto http://www.levnealarmy.com/led-svetla-k ... 2/d-70413/
je to vsechno stejny vyrobce, jen zhruba pul roku po uvedeni tech 5-ti diodovych svetel uvolnili dalsi alternativy. Kulaty, 4 diodove a http://www.levnealarmy.com/led-svetla-p ... 2/d-71071/
myslim, ze vetsina lidi zde na foru je zna. Na silnici je ma vetsina aut, kdyz nemaji nejaka od vyroby (tovarni)
Montoval jsem je cca pred 2 lety, kdy me staly 2500,-

je to vsechno stejny vyrobce, jen zhruba pul roku po uvedeni tech 5-ti diodovych svetel uvolnili dalsi alternativy. Kulaty, 4 diodove a http://www.levnealarmy.com/led-svetla-p ... 2/d-71071/
myslim, ze vetsina lidi zde na foru je zna. Na silnici je ma vetsina aut, kdyz nemaji nejaka od vyroby (tovarni)
- jawaman
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že mám verzi TC jsem uvažoval, že bych si příští rok nechal namontovat mlhovky, ale když se mi nabízí možnost instalace denních světlometů, žřejmě se vydám touto cestou a optám se u svého prodejce, jelikož mi se při koupi nezmínil o možnosti/nemožnosti denních světel
Naposledy upravil(a) jawaman dne stř 01.12.2010, 07:16, celkem upraveno 1 x.
Toyota Auris TS Trend+, 07/2017, 1.6 Valvematic
Honda CBF 1000 S, 2010
† Toyota Auris Terra Cool, 08/2010, 1.6 Valvematic
† Honda CBF 600 S, 2008
† Jawa 650 Style, 2006
† Jawa 350/632, 1990
Honda CBF 1000 S, 2010
† Toyota Auris Terra Cool, 08/2010, 1.6 Valvematic
† Honda CBF 600 S, 2008
† Jawa 650 Style, 2006
† Jawa 350/632, 1990
kdyz jsme vybirali auto, tak v toyote v Olomouci nam tyto denni svetla vubec nenabidli. Resili to jen automatickym spoustenim svetel. Ve Zline uz tyto ledky montovali "bezne". Se znackou techto svetel uz jsem mel zkusenost, takze jsem vedel jaky bude vysledek a nevahali jsme s jejich doobjednanim. Predni mlhovky jsou podle me mnohokrat mene vyuzitelne nez DRL.jawaman píše:Vzhledem k tomu, že mám verzi TC jsem uvažoval, že bych si příští rok nechal namontovat mlhovky, ale když se mi nabízí možnost instalace denních světlometů, žřejmě se vydám touto cestou a optám se u svého prodejce, jelikož mi se při koupi nezmínil o možnosti/nemožnosti denních světele
to hornet: koukam, ze mas asi Aurise pred FL, takze nevim presne jak je auto pripravene na mlhovky. Na nasem byly jen zaslepky. Montaz se da zvladnout, ale na tak novem aute bych to radeji nechal na servise

však práve preto by som potreboval vedieť či to tam bude pasovať, lebo ja tam mám plasty bez otvorov na hmlovky, vidím to tak že na jar to tam rozoberiem teraz v zime sa mi už v tom nechce špárať:) inak cúvací senzor ten čo sa lepí na vnútornú stranu nárazníka bez vrtania som si montoval sám a fachčí to:)
Toyota Auris 1,33 Dual VVT-i 2009
Jestli můžu poradit, mám namontovaná kulatá světla na denní svícení, typ DRL 9R, přesně pasují do otvoru na mlhovky. Uděláno v servisu, jedná se o záruku, přece je to zásah do elektroinstalace. Jsem spokojen, cena včetně práce cca 3200 Kč. Světla stála v servisu 1520 Kč, při koupi na internetu se dá ušetřit 500 Kč. Sečteno jsem spokojen. Jen kdyby se dal jas optitronů regulovat, svítí naplno. Budu řešit na jaře. Zase ta záruka.
Prodaný Auris 2010
Auris TS hybrid Executive
Auris TS hybrid Executive
Puvodne jsi tam ty mlhovky mel nebo nic?krumlov píše:Jestli můžu poradit, mám namontovaná kulatá světla na denní svícení, typ DRL 9R, přesně pasují do otvoru na mlhovky. Uděláno v servisu, jedná se o záruku, přece je to zásah do elektroinstalace. Jsem spokojen, cena včetně práce cca 3200 Kč. Světla stála v servisu 1520 Kč, při koupi na internetu se dá ušetřit 500 Kč. Sečteno jsem spokojen. Jen kdyby se dal jas optitronů regulovat, svítí naplno. Budu řešit na jaře. Zase ta záruka.
Kdybych vymenil mlhovky za svetla pro denni sviceni, jak by to potom fungovalo na ovladaci pacce? Ono kdyby zustala vlastne zachovana i fukce mlhovek (byt s jinymi svetly) bylo by to idelani. Asi takhle: automaticky se mi rozsviti svetla pro denni sviceni po nastartovani motoru. Pri zapnuti potkavacek tyto svetla zhasnou a pri zapnuti mlhovek (jak mam ted) by se tyhle svetla opet rozsvitila.
A jeste: pri dennich svetlech ti sviti zadni obrysovky?
Auris 1.6, r.v. 2008