Jestli to nemáš ještě spravené tak skus p.Taclíka ve Studnici moji Previi nespravili ani v Toyotě v Trutnově a on mě ji dal do kupy za solidní penízladnarek píše:Tak já jsem kousek od Náchoda a přemýšlím jestli má smysl jezdit do autorizovanýho setvisu nebo radši zajet k nějakému soukromníkovy kterýho mám trošku po ruce . Nevite o někom v okolí Náchoda ? Konkrétně mě zlobí brzdy , Dik
Toyota Tsusho Hradec Králové
-
- Člen Týmu
Re: autorizovaný servis vs. soukromník
- ladnarek
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Miroslav Faltýnek píše:Jestli to nemáš ještě spravené tak skus p.Taclíka ve Studnici moji Previi nespravili ani v Toyotě v Trutnově a on mě ji dal do kupy za solidní penízladnarek píše:Tak já jsem kousek od Náchoda a přemýšlím jestli má smysl jezdit do autorizovanýho setvisu nebo radši zajet k nějakému soukromníkovy kterýho mám trošku po ruce . Nevite o někom v okolí Náchoda ? Konkrétně mě zlobí brzdy , Dik
Tak teť už je pozdě. V Trutnově mě vyměnili brzdovou kapalinu a zjistili závadu na čidle tlaku co je víčku od brzdový kapaliny a za to jsem dal 503 kč . A v pondělí tam jedu znova a mělo by to stát 395 kč + práce tak uvidíme . Jinak ochota a zatim spokojenost .
Toyota Avensis combi 2.0 D4D 2002 81Kw
-
- Člen Týmu
Jo u mě taky ochota samej úsměv druhej den jsem si pro auto jel (výměna těsnění pod hlavou, už jsem to tu psal) cena dost dobrá 8000kč v HK by to stálo 25000 to mě tam řekli, druhej den hotovo závada furt ta samá, nakonec jsme se tam pohádali a u Taclíka zjištěná prasklá hlava což značkovej servis se ani neobtěžoval udělat tlakovou zkoušku hlavy a když jsem se ptal p.Taclíka zda to měli vůbec sundaný tak řek že to je těžké tak 50:50 vše bylo zarezlé. Jo a to mám v autostylu kámoše dokonce na vedoucím místě. Ale jinač je to těžké někdo spokojenej je a druhej má zrovna smůlu, ona Previe je ohledně servisu docela obtížná ale zas na druhou stranu mohli říct rovnou že to nezvládnou ale to né to machrovali v recepci jak to znaj, ještě jednu takovou perličku na Toyotu Trutnov měnili mě olej v motoru (ještě před tím) na počkání, nakonec mě půjčili náhradní vůz protože si nevěděli rady olej měnili celej den ale nakonec to zvládli, to je značkovej servis Toyota Trutnov tak možná na nová auta to je OKladnarek píše:Miroslav Faltýnek píše:Jestli to nemáš ještě spravené tak skus p.Taclíka ve Studnici moji Previi nespravili ani v Toyotě v Trutnově a on mě ji dal do kupy za solidní penízladnarek píše:Tak já jsem kousek od Náchoda a přemýšlím jestli má smysl jezdit do autorizovanýho setvisu nebo radši zajet k nějakému soukromníkovy kterýho mám trošku po ruce . Nevite o někom v okolí Náchoda ? Konkrétně mě zlobí brzdy , Dik
Tak teť už je pozdě. V Trutnově mě vyměnili brzdovou kapalinu a zjistili závadu na čidle tlaku co je víčku od brzdový kapaliny a za to jsem dal 503 kč . A v pondělí tam jedu znova a mělo by to stát 395 kč + práce tak uvidíme . Jinak ochota a zatim spokojenost .
- ladnarek
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
re: Miroslav Faltýnek
Tak ti musím dát zapravdu . Opravdu ochota a jednání super ale opravovat auta neumí. I když jsem řek že brdovka byla měněná asi před týdnem stejně ji vyměnili prý byla špinavá a dali orig. budiž a že je problém v čidle co je na nádobce oprava 400 kč. říkám super bude to z krku . Díl objednali dal jsem 400 kč namontovali a jel jsem se projet a bezezměn. Vrátil jsem se a když to prý není čidlo bude to v kabelu což zase objednat a znova jet . Ale nevěřím tomu . Když jsem si probral závadu tak věřím mechanikoj ke kterému jsem dával vždy auto a bude to asi ta vrtulka co dělá tlak v brzdách . Jsem laik ale nezdá se mi že by to byla elektronická závada ale spíš mechanická . Mohl bych tě poprosit o kontakt na toho p.Taclíka ze Studnic ? Hradec je daleko a tak skusím jeho . Dikes a toť má zkušenost s Trutnovem
Tak ti musím dát zapravdu . Opravdu ochota a jednání super ale opravovat auta neumí. I když jsem řek že brdovka byla měněná asi před týdnem stejně ji vyměnili prý byla špinavá a dali orig. budiž a že je problém v čidle co je na nádobce oprava 400 kč. říkám super bude to z krku . Díl objednali dal jsem 400 kč namontovali a jel jsem se projet a bezezměn. Vrátil jsem se a když to prý není čidlo bude to v kabelu což zase objednat a znova jet . Ale nevěřím tomu . Když jsem si probral závadu tak věřím mechanikoj ke kterému jsem dával vždy auto a bude to asi ta vrtulka co dělá tlak v brzdách . Jsem laik ale nezdá se mi že by to byla elektronická závada ale spíš mechanická . Mohl bych tě poprosit o kontakt na toho p.Taclíka ze Studnic ? Hradec je daleko a tak skusím jeho . Dikes a toť má zkušenost s Trutnovem
Toyota Avensis combi 2.0 D4D 2002 81Kw
-
- Člen Týmu
Tak kontakt na p.Taclíka je www.sweb.cz/autodilnataclik, to jsou stránky tel. 603343924, 604551354, Studnice u Náchoda čp.120. Skus ho třeba ti poradí mě teda pomohlladnarek píše:re: Miroslav Faltýnek
Tragédie - Toyota Hradec Králové
Dnes jsem si byl jako obvykle před každou výměnou pro zacvakávací čudlíky , které drží plasty na podvozku.
Jako obvykle mi bylo řečeno, že žádné nemají a že mi je musí objednat. Řekl jsem, že jich chci 6 a bylo mi řečeno, že mi objednají pouze 4, protože mají strach, že bych si je nevyzvedl a nevěděli by co pak s tím. (korunové záležitosti, nechci 6x turbo)
Evidentně to jsou kokoti, protože tyhle mrchy mají na skladě, protože už vidím, jak si tam nechá někdo vyměnit olej a oni mu řeknou, že až za týden, že nemají díly.
Při výměně kol, mi je naházeli do kufru bez pytlů a zasrali celý interiér.
Opravdu tohle jsou služby za všechny prachy a to doslova !!!
V porovnání s Peugeotem ve Vrchlabí se nedá srovnávat. Toyotu mám rád, ale ten jejich servis v Hradci Králové je fakt ubohá parodie. Doporučuji všem zaměstnancům Toyoty výlet do Peugeot Vrchlabí ať ví, jak se chovat k zákazníkovi.
Jako obvykle mi bylo řečeno, že žádné nemají a že mi je musí objednat. Řekl jsem, že jich chci 6 a bylo mi řečeno, že mi objednají pouze 4, protože mají strach, že bych si je nevyzvedl a nevěděli by co pak s tím. (korunové záležitosti, nechci 6x turbo)
Evidentně to jsou kokoti, protože tyhle mrchy mají na skladě, protože už vidím, jak si tam nechá někdo vyměnit olej a oni mu řeknou, že až za týden, že nemají díly.
Při výměně kol, mi je naházeli do kufru bez pytlů a zasrali celý interiér.
Opravdu tohle jsou služby za všechny prachy a to doslova !!!
V porovnání s Peugeotem ve Vrchlabí se nedá srovnávat. Toyotu mám rád, ale ten jejich servis v Hradci Králové je fakt ubohá parodie. Doporučuji všem zaměstnancům Toyoty výlet do Peugeot Vrchlabí ať ví, jak se chovat k zákazníkovi.
Toyota Rav4 2,2 D-4D (2008)
Peugeot 206 1.6 16V (2002)
Peugeot 206 1.6 16V (2002)
Jo kdyby korunove zalezitosti....ja po nich chtel v Praze plastove prichytky spodniho krytu motoru tak mi je objednaly ale ja blbec jsem se ve zmatku zapomel zeptat na cenu. No a kdyz mi rekli ze za 8ks plastovejch spuntiku chteji 800kc tak jsem se malem vyvratil. Takze jsem se na ne nakonec vyprd to nezapiram ale rozhodne takovej ranec za 8 kousku plastu mi prijde docela hoodne premrsteny. Takze to spravily 4 kusy elektrikarskejch zdrhovacek a drzi to jak pribity.
RAV4 2.2 D4-D 100kW r.v.2007
- Slam
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Já dal za ty plastový příchytky 38,- Kč včetně daně.. A to v autorizovaným servisu prosím..
Slam
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08