T 18 Podvozek od Weitec co vy na to?
- Palis
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Celdu mám doma a moc děkuju Leňulce že mě ji dala do pucu. Nechali se origoš pružiny a nové tlumiče KYB. Auto se trochu zvedlo nahoru,ale to si možná sedne nevím. Jelikož ještě musím udělat geometrii tak jsem to nikde moc nezkoušel,ale mám z toho dobrej pocit a myslím že další zásah do podvozku nebude potřeba. Vše se uvidí časem
2.0 GT 16V r.v. 1990
- Palis
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel finančně:D Vím že jsi mě udělala super ceny o tom žádná. Vždyť jsem ti tady i děkoval hned včera jak jsem přijel domů. Nijak osobně jsem to nemyslel tobě jsem za tu práci a ochotu moc vděčnej. Nějak jsem se po tom nepídil,ale je mě jasné že kdyby se to vše dělalo v servisu tak mě to nevyždíme,ale vcucne 

2.0 GT 16V r.v. 1990
- Palis
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
http://www.toyotaklub.cz/forum/posting.php?mode=editpost&
Tak na tom podvozku co se tam nakonec dal (origoš pera+tlumiče kyb) to sedělo na cestě jak kameň,ale vznikl problém co jsem tady dřív avizoval a není mě z toho moc do smíchu. Tak se neposmívejte ani vy prosím jen o radu! Ten krásnej přední nárazník od Pakfeifer je proklatě nízko u zeme a i když jsem s ním ještě nevyjel tak vím že to bude katastrofa. Vím že už si nebudu moct dovolit to co dřív,ale brzdit provoz nehodlám!
Otázka zní co teď ? Leňulka radila pružiny z turba že mají silnější drát a jsou pevnější,jenže to tady asi nikdo nepustí z ruky. 2 vrianta prej jsou nějaké silentbloky mezi pružiny (nevím o co jde znám jen tenisáky mezi pérama
) 3 stavitelnej podvozek,ale tím se prej výš asi nedostanu. Tak co teď?

Otázka zní co teď ? Leňulka radila pružiny z turba že mají silnější drát a jsou pevnější,jenže to tady asi nikdo nepustí z ruky. 2 vrianta prej jsou nějaké silentbloky mezi pružiny (nevím o co jde znám jen tenisáky mezi pérama

2.0 GT 16V r.v. 1990
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nech si je udelat http://www.invelplus.cz/
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
nemusis hledat pruziny z turba , pokud znas origo rozmery a springrate , tak nechat natocit nove s vyssim springrate ( to je ta tuhost ) , tem silentblokum se rika spring insulator ( myslim ) ale to neni si myslim tak dobre reseni ( taky se muzou zvetsit dorazy ale to taky neni dobre reseni )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Palis
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No na to že chci stihnout Slušovice a to musím jít ještě do laku je toho docela dost:-( Raději bych volil přesné rozměry které jim tam pošlu a doma budu čekat na nové 2 kusy na předek. A to už se nebavím o tom že jsem v Pérovně dělal a to jak ty říkáš dát jim pružinu že ji chci tvrdší a hotovo není vůbec pravda!!! Než jsem vyladil k dokonalosti tenkrát blbou 120ku tak to stálo dost peněz a sedli mě až 4 páry. Bylo to sice v PV,ale tohle bude asi všude stejné!
2.0 GT 16V r.v. 1990
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
na 6.g mam Eibach pružiny a tlumiče a je to celkem oka,
jinak ty máš na 5.g ten nárazník co jsi dal ten obrázek?
jinak ty máš na 5.g ten nárazník co jsi dal ten obrázek?
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
bez urážky,pokud jsi tam dělal vrátného pak je možné že Ti seděla až 4 sada a stálo Tě to hodně peněz. Neříkám pokud se vyvíjí úplně nové odpružení. Ano tam je to metodou pokus/omyl. Udělám si teoreticky výpočet základu a od toho se odvíjí další. Pokud máš už ale vzor,tak spočítat springrate a load pružiny není problém. Existují na to sw(modeláře) a každá lepší pérovna ho má. Proto jsem Ti nedal odkaz třeba na www.pruziny.cz no,ti ho zrovna majíPalis píše: A to už se nebavím o tom že jsem v Pérovně dělal a to jak ty říkáš dát jim pružinu že ji chci tvrdší a hotovo není vůbec pravda!!! Než jsem vyladil k dokonalosti tenkrát blbou 120ku tak to stálo dost peněz a sedli mě až 4 páry.

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-