Corolla E170 (2013-2018) - zkušenosti
Re: Nová Corolla - Vaše zkušenosti
28 

corolla 1.6 cvt 2018 1G2 excutive a priatelkyn auris HSD 2016 biela trend+ // ex clio 1.5 dci, golf plus 1.9 tdi, megane II 1.6, megane II 1.5 dci, passat 2.0 tdi, superb 2.0 tdi 4x4, mondeo 2.0 tdci
Tak nas je tu celkom dost
. Ani sa necudujem, za 10 mesiacov mam najazdenych 29 000 (najazd do konca zaruky (100 000km) nepusti
) a som nad mieru spokojny.

Kluci 43 a za dva roky 37000km a radost z každé jízdy hlavně když jedu sám a proženu těch 97kw
corolla 2016 trend+manuál
Tak já vám to prudké snížení, zase pěkně zvednu
.
53 a za dva a půl roku 40.000 km. Corolla 2015, CVT, hnědá. Jinak je to moje třetí Toyota a neměnil bych

53 a za dva a půl roku 40.000 km. Corolla 2015, CVT, hnědá. Jinak je to moje třetí Toyota a neměnil bych

Toyota C-HR Selection 1.8 2020,
Toyota Corolla 1,6 Active Trend+ Multidrive S, hnědá,
Toyota Auris 1,6
Toyota Yaris 1.0
Toyota Auris 1,6
Toyota Yaris 1.0
Taky se přidám, čerstvě 52, za tři týdny 1100 km, nadšení ze mne zatím ještě nevyprchalo, spotřeba v režimu zajíždění spolehlivě do 6 litrů, pohodlí, komfort, celková spokojenost, dobrá volba .......
Toyota Corolla Activ Trend+, 1.6 Valvematic Multidrive S
ex Toyota Corolla Combi 2.0 D4D, E12
ex Toyota Corolla Combi 2.0 D4D, E12
Tak já se také přidám. 19.2.2018 Toyota Corolla Active Trend+ led stříbrná. Výměna za VW Polo 1998. Z prvního místa na druhé spadl Fiat Bravo2 2008.
Naprostá spokojenost. Zakoupeno Autobond Ostrava Svinov.Dostali jsme šampaňské i mašle byla...
Ms kraj rovněž navyšuji průměr 53l. Vložit foto jsem po pár pokusech vzdal,asi věk..........

Naprostá spokojenost. Zakoupeno Autobond Ostrava Svinov.Dostali jsme šampaňské i mašle byla...

Ms kraj rovněž navyšuji průměr 53l. Vložit foto jsem po pár pokusech vzdal,asi věk..........

Toyota Corolla 1,6 M Active Trend+ Led Střibrna 19.2.2018
ja mám 24.
Tiež mám pocit, že na Corolle jazdia len starí páprdi
Ale to sa hovorí aj o Mercedesoch, a kto z nás by ho nechcel.
Mimochodom, pred pár dňami som prekročil 10 000km, naše prvé jubileum
Tiež mám pocit, že na Corolle jazdia len starí páprdi

Ale to sa hovorí aj o Mercedesoch, a kto z nás by ho nechcel.
Mimochodom, pred pár dňami som prekročil 10 000km, naše prvé jubileum

Toyota Corolla 1,6 CVT, Active Trend+ LED, 1G3 Sivá (popolavá) - 9/2017
Pravidelně po každém stříhání, vezmu vlasy, strčím je do silonové ponožky a přivážu někde do motorového prostoru. Funguje to. Na vlastní oči jsem viděl jak ten spray proti kunám dovede zasvinit celý motorový prostormirsson píše:Ma niekto skusenosti s odpudzovacmi hlodavcov v aute ?
Spreje su vraj lepkave a poradne zaspinia miesto kam sa nastriekaju a ucinnost 1-2 mesiace.
Elektronicke odpudzovace zas nemusia pokryt cely motorovy priestor a bud idu non-stop (na baterky) co udajne nie je celkom ziadane , alebo ich treba pripajat na elektriku auta tak aby fungovali len pri vypnutom motore. (otazna je potom zaruka a ktory kutil to vie spravit ?)

Toyota Auris 1,6
Toyota Yaris 1.0
Toyota Auris 1,6
Toyota Yaris 1.0
to Luigi:
A co plešatí?
A co plešatí?

Holohlavci môžu použiť chlpy z vajec, či?
To by ale mohlo dať dole aj mechanikov v servise, nielen kuny či čo vám to tam po autách lozí. Kde to chlapi parkujete? Ďaleký Yukon? V živote som žiadnu kunu naživo nevidel.
My tu, v civilizácii, máme našťastie len divé svine. A tie nám pod kapotu chvalabohu nevlezú.
https://kosice.korzar.sme.sk/c/20563634 ... viaky.html
To by ale mohlo dať dole aj mechanikov v servise, nielen kuny či čo vám to tam po autách lozí. Kde to chlapi parkujete? Ďaleký Yukon? V živote som žiadnu kunu naživo nevidel.
My tu, v civilizácii, máme našťastie len divé svine. A tie nám pod kapotu chvalabohu nevlezú.
https://kosice.korzar.sme.sk/c/20563634 ... viaky.html
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Chlapi (ženské tu myslím nemáme
), hlavně ty plašičky používejte s rozumem. U baráku je to nejspíš v pohodě, ale my máme exoty (zatím výhradně koncernisty), kteří mají plašičku puštěnou non-stop na sídlišti, kde se parkuje přímo pod okny ložnic... Chápu, že všichni mají strach, že z těch dvou stovek aut, co tady parkují, si kuna vybere zrovna tu jejich fábii (když je kolem plno zajíců, resp. spíš divokých králíků), ale nemusí kvůli tomu pištět v ložnicích desítkám bytů.

Corolla 2017 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, černá
Byvam v BB na sidlisku, ktore ma 20tis obyvatelov, kuna sa prechadza po hlavnej ceste kazdy vecer, labuznicky prebieha zpod jedneho auta pod dalsie a hlada kde si co odlozila... Obcas vidim z okna nejaku tu lisku, diviaky ryju luku za domom pravidelne.
Nakoniec som kupil elektronicky plasic Ceskej znacky Deramax. Zatial som to vyskusal v kancelarii na stole a nikde ziadna kuna
Zariadenie je uplne tiche, napajane z 9V baterky. Cena s postovnym cca 32e.
Zariadenie ale ma svoje slabe stranky- citujem z navodu :
Skudce muze trpet vrozenou nebo ziskanou vadou sluchu. V tomto pripade muze byt vuci signalu odpudzovace imunni.
Dufam ze ta moja kuna je zdrava
Nakoniec som kupil elektronicky plasic Ceskej znacky Deramax. Zatial som to vyskusal v kancelarii na stole a nikde ziadna kuna

Zariadenie je uplne tiche, napajane z 9V baterky. Cena s postovnym cca 32e.
Zariadenie ale ma svoje slabe stranky- citujem z navodu :
Skudce muze trpet vrozenou nebo ziskanou vadou sluchu. V tomto pripade muze byt vuci signalu odpudzovace imunni.

Dufam ze ta moja kuna je zdrava

Toyota Corolla 1,6 Live 2017
Nissan Almera 1,5 2006 (ex)
Nissan Almera 1,5 2006 (ex)
Tak to vím náhodou docela přesně, i ti si můžou zajít do holičství / kadeřnictví a hrst těch vlasů si vyptatpepe1329 píše:to Luigi:
A co plešatí?

Toyota Auris 1,6
Toyota Yaris 1.0
Toyota Auris 1,6
Toyota Yaris 1.0
To je nutné len v prípade, že ste plešatí celá rodina. Aj žena a deti, prípadne rodičia či súrodenci.
Skrátka Fantomas family.

Ono tých vlasov hádam netreba dve igelitky.
Skrátka Fantomas family.

Ono tých vlasov hádam netreba dve igelitky.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Tak ja vekovy priemer znizim - 23 

Toyota Corolla 1.6 Valvematic MultidriveS Active, Trend+, LED, 2018
Ex Peugeot 406 2.0HDI 79kw, 2002
ExEx Lada Samara 1.5i 51.5kw, 1996
https://www.spritmonitor.de/en/detail/907615.html
Ex Peugeot 406 2.0HDI 79kw, 2002
ExEx Lada Samara 1.5i 51.5kw, 1996
https://www.spritmonitor.de/en/detail/907615.html