Corolla E170 (2013-2018) - zkušenosti

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
hanes73
Manager Týmu

Re: Nová Corolla - Vaše zkušenosti

Příspěvek od hanes73 »

V servisu se snaží stříkat celou stranu auta, aby se nestalo to, co Tobě. Tahle barva je na složení náročná, míchali mi barvu do lakovací tužky, no, výsledek byl takový, že jsem to chtěl reklamovat, chtěl jsem platinově-bronzovou a ne šedou. Sedli jsme si ke stolu a potvrdili mi, že tzv. šupinky barvy hází při odlišném pohledu různé odstíny.
Ale časem se to srovná, nechal by jí vyzrát a po té bych celou stranu přejel leštěnkou na starší laky (Tempo), je tam více brusné přísady, ta strhne o něco více laku. Ale bojím se, že ten rozdíl při hlubším pohledu tam bude asi pořád...
Toyota Corolla E09, hatchback, 1.3 12 V, r.v. 1991 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Vsak oni mozna oboje dvere lakovali /z fotky clovek pozna prd/ ale jit do zadniho panelu u sedana se jim uz nechtelo.
Za prve barvy na vodni bazi a za druhe - tohle remeslo dneska mistrně ovládá už jen málokdo.

Takže.. to dojde :D .. říkají lakýrníci :D
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
maross
Navigátor

Příspěvek od maross »

To dojde? :D boli len zadne dvere striekane do hrany a smerom k prednym ako rozstrek a ked sa pozres z boku a slnko dobre svieti vidis taky pas od stredu dveri do hrany k blatniku, pride mi to malo metalicke a tmavsie. A kedy to dojde? :D asi za 50 rokov ked to bude uz hrdzave :D
corolla 1.6 cvt 2018 1G2 excutive a priatelkyn auris HSD 2016 biela trend+ // ex clio 1.5 dci, golf plus 1.9 tdi, megane II 1.6, megane II 1.5 dci, passat 2.0 tdi, superb 2.0 tdi 4x4, mondeo 2.0 tdci
Drynox
Člen Týmu

Příspěvek od Drynox »

Zdarec, uvažuju o koupi nové Corolly ale odrazuje mě RSA (rozpoznávání dopravních značek), zajímalo by mě jestli se dá tento asistent vypnout, nestojím o to aby mi tam něco pípalo pokaždé když překročím rychlost.
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Da se vypnout a da se i nastavit, aby to nepipalo, jen zobrazovalo
RAV4 HSD FWD
milano
Řidič

Příspěvek od milano »

Intri píše:Šrouby potvrzuju, včera jsem měnil kola za letní a taky zrezivělé. V servisu jim pak asi řeknu, ať ten šunt sundají a dají tam nějaké, které nebudou rezivět.
A co udělat nějakou petici ať nám to vymění v rámci svolávací akce než bojovat každý za sebe se svým servisem ?
Kdyby se to odeslalo na Toyota Motor Czech snad nějaká šance bude. Co vy na to ?
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

A nebylo by lepsi srouby vzit kartacem a maznout? Treba takovou tou medenou sragorou
RAV4 HSD FWD
lidoma
Člen Týmu

Příspěvek od lidoma »

kadel píše:A nebylo by lepsi srouby vzit kartacem a maznout? Treba takovou tou medenou sragorou
Tak já už to kartáčem nevemu a ani nemáznu, už není co, šestihran na imbus se rozpusitl a závit také není.
Toyota Camry, 2,5 hybrid, 160 kW, 2021
ex. Toyota Corolla, 1.6 Valvematic M, 2017
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Omlouvam se, jsem blbej. Myslel jsem, ze se bavite o sroubech, co drzi kola. Uz jsem si to precet cely :oops:
RAV4 HSD FWD
rogerer
Manager Týmu

Příspěvek od rogerer »

kadel píše:Da se vypnout a da se i nastavit, aby to nepipalo, jen zobrazovalo
Jojo přesně tak, mám zapnuté jen to zobrazování bez pípání překočení rychlosti (ona jen zčervená). Je to dobré v tom, že někam vjedu a třeba jsem zrovna nemrkl na značku a nejsem si jistý, mrknu mezi budíky a vím, to platí např. i v tunelech jak jsou proměnné značky, kdy tam pokaždé svítí jiná rychlost.
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S Active LED Trend+, 2017
(ex)Toyota Avensis Kombi 1.8 Active Trend+ , 2016
(ex)Škoda Rapid, 1.2 TSI 77kw Dynamic, 2013
(ex)Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2001
(ex)Škoda Octavia 1.9 TDI, 2009
(ex)Renault Clio 1.4, 1998[/i]
milano
Řidič

Příspěvek od milano »

lidoma píše:
kadel píše:A nebylo by lepsi srouby vzit kartacem a maznout? Treba takovou tou medenou sragorou
Tak já už to kartáčem nevemu a ani nemáznu, už není co, šestihran na imbus se rozpusitl a závit také není.
:arrow: lidoma
A proč fotky nepošleš na centrálu?
Snad se něco pohne.
RomanJ
Člen Týmu

Příspěvek od RomanJ »

Tak dnes jsem auto konečně přihlásil a protože jsem měl volno, udělal jsem si s manželkou první vyjížďku, celkem 260 km s průměrnou spotřebou podle palubního počítače 5,8 l/100km, ani se mi tomu nechce věřit, jel jsem zhruba stejně jako s předchozím autem, možná jsem vzhledem k zajíždění auto tolik nevytáčel, síly jsem cítil dost, jsem prostě nadšený, ticho, pohodlí, audio, zatím nevím co bych autu mohl vytknout, časem se určitě něco najde ......
Toyota Corolla Activ Trend+, 1.6 Valvematic Multidrive S
ex Toyota Corolla Combi 2.0 D4D, E12
lidoma
Člen Týmu

Příspěvek od lidoma »

milano píše:
lidoma píše:
:arrow: lidoma
A proč fotky nepošleš na centrálu?
Snad se něco pohne.
To mě nenapadlo, zkusit to mohu. Pokud by nás bylo víc, třeba by se mohlo něco začít dít. Díky.
Toyota Camry, 2,5 hybrid, 160 kW, 2021
ex. Toyota Corolla, 1.6 Valvematic M, 2017
milano
Řidič

Příspěvek od milano »

Přesně tak. :bigups:
Adresa je info@toyota.cz
milano
Řidič

Příspěvek od milano »

:arrow: lidoma a ostatní
Tak jsem Toyotě s dovolením napsal já a odpověď si přečtete sami.
Použil jsem: https://uloz.to/tam/_plsZNy47Kqut od člena lidoma
Je to taková pokrytecká odpověď od Toyoty ale když budeme bojovat každý za sebe nevidím to dobře.
Lepší by bylo nějak se organizovat, ale samozřejmě jak chcete.
Jestli si necháme s..t na hlavu je to jen naše rozhodnutí ale vše nás čeká průser s tou korozi.

Tady je odpověď z Toyoty:
"RE: koroze
Vážený pane ==========
děkujeme, že jste kontaktoval oddělení péče o zákazníky Toyoty Central Europe – Czech/Slovakia.

Obecně můžeme konstatovat, že posouzení jakéhokoliv nestandardního projevu na vozidlech Toyota přísluší v prvé řadě pravidelně školeným pracovníkům autorizovaných servisů Toyota, kteří vůz prohlédnou, provedou detailní diagnostiku a podle získaných výsledků pak určí další postup.

S přáním pěkného dne

Lucie Novohradská

Oddělení péče o zákazníky

Toyota Central Europe – Czech s.r.o.

Bavorská 2662/1, 155 00 Praha 5

Czech Republic

T: +420 800 600 800

T: 0800 700 400 zo Slovenska

E: info@toyota.cz, info@toyota.sk "
Odpovědět

Zpět na „Corolla“