Nová COROLLA 2019
Re: Nová COROLLA 2019
tak podle té fotky to povolené nemáš
, Kde je ten černý puntík, tak to platí. Tedy máš to skutečně podle té fotky zakázané. Dále tam máš vypnuté téměř vše, s tím spojené. Jediné co máš zapnuté, je že Ti někdo může poslat klasický e-mail, to je ten první řádek. Je potřeba hlavně změnit nastavení na tom 3 řádku a dále je vhodné mít zapnuté i ty poslední řádky.

Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Kua máš pravdu. Takto to dopadne keď máš dvojo okuliarov. Moja chyba, ja som povolil iba to prvé.... 

Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
Ano, na toto jsem zapomně odpovědět a tuto otázku chápu, pozitivní je třeba to, že je to lehce udržovatelný materiál a pro někoho i to, že to není ze zvýřat. Toyota chce být co nejvíce ECO a zavděčit se i lidem co si na sebe nic ze zvýřat nevezmou. Já nejsem nějaký ultra eco "fašista", ale také men není eco přístup a myšlení úplně cizí.CommonUser píše:"Navíc to, že Toyota používá koženku místo kůže je pro mne např. pozitivum"
V com je to pozitivum ? Uz jednoduchsie otazku neviem polozit.
1,2T v CHR, ja neviem v com jazdila jeho manzelka, asi v Lexe RCF. 1,2T ma lepsie zrychlenie ako hybrid. Takze skor ako motor, bude problem manzelka co nevie kvaltovat.
Dalsi aspekt je zabeh. To by ale musel sem do fora a zistil by, ze som pisal uz hadam vsade (Avensis, RAV), Toyoty maju "umely" zabeh. Motor ozije po 5-10tkm a znova po 20tkm. Toto je lepsi pristup ako opacne (TSI, pri prvej prehliadke sa menil ECU soft, kvoli trhaniu retiazky, dosledok auto zhorsilo akceleraciu).
Ještě k tomu 1,2 T nemyslím si, že ženy ( většina ) řeší nějaké zrychlení a výkon, ale spíše tu jednoduchost ovládání a pohodu za volantem a tu jim právě ta 1,8 hsd umožní skvěle. Samozřejmě někdo třeba odskouší auto v hybridu a pak si řekne stačí ta 1,2 a ejhle.....
Keby bola tá CH-R s 1,2T a automatom tak si myslím, že by si ju pani celkom zamilovala. Nejaký rozdiel v ovládaní oproti 1,8HSD by som v takom prípade nevidel.
S tým zábehom má CU pravdu. Ja som po 5000km zaevidoval na oboch corollách zmenu v reakciách. Trochu aj v spotrebe.
Inak až keď sme kúpili druhú corollu (s automatom) - prvá je manuálna - tak som zistil aká je to úľava mať automat.
S tým zábehom má CU pravdu. Ja som po 5000km zaevidoval na oboch corollách zmenu v reakciách. Trochu aj v spotrebe.
Inak až keď sme kúpili druhú corollu (s automatom) - prvá je manuálna - tak som zistil aká je to úľava mať automat.

Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Mne to zavana trochu alibizmom. Tazime Litium jak besni psi, ale koza z kravy je problem ... kolko zarve krav na devastaciu krajiny ?MartinHSD píše: Ano, na toto jsem zapomně odpovědět a tuto otázku chápu, pozitivní je třeba to, že je to lehce udržovatelný materiál a pro někoho i to, že to není ze zvýřat. Toyota chce být co nejvíce ECO a zavděčit se i lidem co si na sebe nic ze zvýřat nevezmou. Já nejsem nějaký ultra eco "fašista", ale také men není eco přístup a myšlení úplně cizí.
1,2 CVT ma rovnake parametre a nizsiu cenu, takze suhlas s Kocurom.MartinHSD píše: Ještě k tomu 1,2 T nemyslím si, že ženy ( většina ) řeší nějaké zrychlení a výkon, ale spíše tu jednoduchost ovládání a pohodu za volantem a tu jim právě ta 1,8 hsd umožní skvěle. Samozřejmě někdo třeba odskouší auto v hybridu a pak si řekne stačí ta 1,2 a ejhle.....
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Každopádne v cz cenníku vidím rozdiel v cene CH-R 1,2T CVT a 1,8HSD rovných 30tisíc CZK. V takom prípade si myslím že ten hybrid rozhodne stojí za zváženie.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Blíži sa rok 2020 tak sa treba zbaviť skladových kusov. CHR sa už v motorizácií 1.8 hybrid nevyrába.
To nějak souvisí s tím, jak teď v Polsku startovali výrobu dvoulitru v Jelcz-Laskowicích, tak ho potřebují udat do více vyrobených vozidel? (https://www.toyotapl.com/news/toyota-ro ... ybrydowych)
- CommonUser
- Věčnej rejpal
https://www.autobild.de/artikel/toyota- ... 21649.html
Skratene - 1,2T je tichsia, zamatovejsia a ovela rychlejsia. Aj ked zerie o 2 litre viac, aj tak sa viac hodi do CHR.
Co na to Corollaci ? Kto jazdil aj 1,2T ? Nikto co ...
Skratene - 1,2T je tichsia, zamatovejsia a ovela rychlejsia. Aj ked zerie o 2 litre viac, aj tak sa viac hodi do CHR.
Co na to Corollaci ? Kto jazdil aj 1,2T ? Nikto co ...
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
"Skratene - 1,2T je tichsia, zamatovejsia a ovela rychlejsia. Aj ked zerie o 2 litre viac, aj tak sa viac hodi do CHR". No vidíš a přesto si asi tak 70 % majitelů v ČR koupilo ten druhý motor
. Jseš asi moc velký pragmatik, na vše se díváš moc technicky, porovnáváš cenu/výkon atd., Lidé, ale také nakupují i úplně podle něčeho jiného než jen podle těchto pragmatických parametrů, emoce, reklama a pocit být "in" dělá obchod, bylo to tak vždy, jen nyní jak se máme lépe si to může více lidí dovolit, prostě udělají si radost a pokud jim ten hybrid tu radost udělá, tak je to super a nech to tak být. Ve městě tím hybridem ostatním pomohou k lepšímu vzduchu a ekonomika se hýbe co je na tom špatně ?
ten rozdíl 30 tis mezi 1,2T CVT a 1,8 HSD tam byl vždy a nesouvisí to nějak s faceliftem jak píše farnell. Dokonce jsem od lidí z Toyoty slyšel, že se obávají že v C-HR bude malé okno v prodejích, jelikož ty současné se vyprodají možná dříve než budou nové po FL na skladě. Každopádně kdo o tomto autě uvažujete, tak nedejte na ceny na webu a jděte k prodejcům a chtějte dobrou nabídku, ta cena se dá docela výrazně stlačit.

ten rozdíl 30 tis mezi 1,2T CVT a 1,8 HSD tam byl vždy a nesouvisí to nějak s faceliftem jak píše farnell. Dokonce jsem od lidí z Toyoty slyšel, že se obávají že v C-HR bude malé okno v prodejích, jelikož ty současné se vyprodají možná dříve než budou nové po FL na skladě. Každopádně kdo o tomto autě uvažujete, tak nedejte na ceny na webu a jděte k prodejcům a chtějte dobrou nabídku, ta cena se dá docela výrazně stlačit.
No mne povedal predajca ,že majú nízku maržu a tak cena nižšia ako tá v cenníku nebude.
Teraz myslím Corolla.
A vraj iba ak im dám na stôl päť tecnicakov tak sa budú so mnou vedieť baviť o priaznivejsej cene.
CHR idú vypredavat aj beznym ľuďom a nielen podnikateľom.
Pretože LED Executive bola s hviezdičkou iba pre podnikateľov.
27.9. mám objednanu skúšobnú jazdu tak sa spýtam na možnosť zjednavania v prípade CHR.
A že je ten rozdiel v cene tak to som nevedel
Študujem cenník ktorý mne osobne ma čo povedať.
Preto ma napadla súvislosť s výpredajom.
Zároveň sa ospravedlňujem za túto malú dezinformaciu.
Teraz myslím Corolla.
A vraj iba ak im dám na stôl päť tecnicakov tak sa budú so mnou vedieť baviť o priaznivejsej cene.
CHR idú vypredavat aj beznym ľuďom a nielen podnikateľom.
Pretože LED Executive bola s hviezdičkou iba pre podnikateľov.
27.9. mám objednanu skúšobnú jazdu tak sa spýtam na možnosť zjednavania v prípade CHR.
A že je ten rozdiel v cene tak to som nevedel
Študujem cenník ktorý mne osobne ma čo povedať.
Preto ma napadla súvislosť s výpredajom.
Zároveň sa ospravedlňujem za túto malú dezinformaciu.
ano tomu i věřím, Slovenské ceny Corolly jsou nyní nízko a věřím, že prodejce nemá moc kam jít. Když je to na firmu a je tam předpoklad dalšího nákupu tak jim to "zadotuje" zastoupení. Jinak jsem dnes četl rozhovor Martinem Peleškou z TCE a chlubil se jak se jim v ČR daří, v roce 2017 byly na 17 místě mezi značkami letos jsou na 8 příčce.
Tak v Brne u CaK je to tragedie resit slevy... 7k nam nabidli na 1.8 corollu a kdyz jsem rekl ze Lowman bez nejakeho premlouvani automaticky poslal slevu pres 30k tak mi bylo receno ze vlastne Louwman ceny aut dotuje ze sveho a muze si dovolit takovehle slevy... tak jestli treba jinde davaji lepsi nabidky do Brna nejezdite 

mohu potvrdit, kdo chce dobrou cenu, tak cestu do Brna si ušetřete .... 
Jinak sem koukal na ceník CH-R a ta cena v prime akceje poměrně pěkná, zvlášt když sou v ceně navíc komplety kol i navigace, když to tak +/- porovnám, tak je to srovnatelný se sedanem v prime akci. Kdo zavrhl CH-r z důvodu ceny, tak má ted možnost.
Já každopádně bych stejně zůstal u SD
, ale kdo neměl jasno, tak ted to má horší rozhodování 

Jinak sem koukal na ceník CH-R a ta cena v prime akceje poměrně pěkná, zvlášt když sou v ceně navíc komplety kol i navigace, když to tak +/- porovnám, tak je to srovnatelný se sedanem v prime akci. Kdo zavrhl CH-r z důvodu ceny, tak má ted možnost.
Já každopádně bych stejně zůstal u SD

Toyota Corolla SD Hybrid 1.8 comfort+tech
Ford Mondeo MK3 92KW benzín
Ford Mondeo MK3 92KW benzín
Mně v Brně nabídli na TS 2.0hybrid Selection slevu 10tis Kč pro soukromou osobu resp. 90tis Kč na IČO.
Přitom přes Carismo ji může mít kdokoli se slevou 40tis Kč
https://www.carismo.cz/nabidky/prodej/t ... 2-kw/19511
Přitom přes Carismo ji může mít kdokoli se slevou 40tis Kč

https://www.carismo.cz/nabidky/prodej/t ... 2-kw/19511