Počet TSek na forku?
Re: Počet TSek na forku?
Tak idaho je profík. Ale říkal mi že je minimálně do podzimu zasekaný :-/ Pro to brno bych byl. To už by mohla být coro oukej.
Fiat Punto 1.9 JTD Ex
Škoda Superb I 1,9 TDi 121kW Ex
Toyota Corolla TS 2ZZ-GE
Toyota Corolla TS 2ZZ-GE
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
taky jeste nejsem složenej
tuto sezonu jsem ještě nevyjel :/ takže závěr to jistí
Honzo nechceš udělat tady nakou událost či něco? Nebo na FB a tady hodit odkaz?

Ex: Corsa C 1,8 GSi
Ex: Celica t23 1zz-fe
Ex: Corolla T-Sport ZZE123, 2zz-ge
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
Kluci chci se zeptat odkud berete díly? Já mám teda velke slevy v Kelly ale nějak se mi do toho nechcou cpát díly jako je bosch a mann. Ne že by nebyly kvalitní ale když už tak originál. Například jsem zde četl co se týče olejového filtru je několik typů, a na TS by měl být ten který má výšku 100mm. Například kelly žadný takový nemá. Nebo palivový filtr maj jen niparts (co to je ?). Ještě mám v plánu zajet do toy v ostravě a zeptat se na jejich ceny. Ale mám z toho trochu strach 

Fiat Punto 1.9 JTD Ex
Toyota Corolla TS 2ZZ-GE
Toyota Corolla TS 2ZZ-GE
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
ja už beru jen aftermarket díly většinou, olej filtr mam kn, jinak čepy třeba 555 maji v elitu ale musíš si tam zavolat, rozvody mam přes idaha z usa, jinak usa,jpn nebo vyhledam distributora v eu a napíšu mu přímo číslo dílu a jestli je schopnej dodat do čr
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
Supr. Diky za tip. Ja vcera objednal filtry (olejovy KN a palivak japanparts) z www.buycarparts.co.uk tak uvidim kdy to dorazi. Neni tam drahe postovne a urcite budu jeste neco objednavat tak kdyby nekdo neco chtel at da echo. Ty cepy zkusim z toho elitu a rozvody jsem ted objednal taky prez idaha.
Fiat Punto 1.9 JTD Ex
Toyota Corolla TS 2ZZ-GE
Toyota Corolla TS 2ZZ-GE
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
s tím palivákem dej pak vědět, je jich víc typů, tak jsem zvědavej jak jsi pochodil
, ptej se po yamato nebo ty 555 jsou většinou levnější než klas značky a jsou made in japan a výdž parádní.
A kdyby chtěl někdo můj podvozek tak jsem ochotnej prodat

A kdyby chtěl někdo můj podvozek tak jsem ochotnej prodat

Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
Ten podvozek mě zajímá
Právě zvažuji pružiny od HR -30. Jinak s tím palivákem dám echo
Ještě otázka, jaká je středová díra kole na CTS? Díky.

Fiat Punto 1.9 JTD Ex
Toyota Corolla TS 2ZZ-GE
Toyota Corolla TS 2ZZ-GE
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Teď mám nahozeny Kyb ultra sr + HR pružiny -45mm, tlumiče jetý tak sezonu a pružiny jsou zrenovovany a jety už nějakej ten pátek a mám ješte dá se říct že fungl nový Apex pružiny -40mm
30mm je na cts podle mě dost málo
30mm je na cts podle mě dost málo
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Zajímá vás víc vzhled než jízdní vlastnosti?
No i tak se dá. 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Zajima me oboje, 45 je akorad neni to zadny low slow....
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
No pokud tam není ten lip co mám např. já, tak se to dá, ale jinak alespoň dle mé zkušenosti s lipem je -30 akorát aby se s tím dalo jezdit i přes větší retardéry
ale je to samozřejmě věc názoru a vkusu
. Jizdní vlastnosti jsou u toho dobré řekl bych...i když jsou tvrdší než originál, tak pořád to není nějaká extra třesavka 

Toyota Corolla TS
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
DjRaspby píše:No pokud tam není ten lip co mám např. já, tak se to dá, ale jinak alespoň dle mé zkušenosti s lipem je -30 akorát aby se s tím dalo jezdit i přes větší retardéryale je to samozřejmě věc názoru a vkusu
. Jizdní vlastnosti jsou u toho dobré řekl bych...i když jsou tvrdší než originál, tak pořád to není nějaká extra třesavka
s lízátkem bych to snížil tak o 2cm

Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Zkus vyhledat pojmy(nebo se zeptat na jdm foru "odborníků"
i když pochybuji o jejich znalostech,aspon některých co neví ani proč je tam kryt kotouče a přitom si stačí najít příslušný patent
http://www.google.com/patents/US4473139 ale to jsem odbočil ) - bump steer,roll steer a podívej se co takové snížení o 45mm dokáže udělat s jízdními vlastnostmi,jak nebezpečné to je. A to že někdo takové pružiny vůbec vyrábí není platný argument.
EDIT: Argumentujte veřejně pánové. Už jsem byl v přatelském duchu upzorněn přes sz,že mám na svém autě D2 podvozek. Ano,mám. Ale taky jsem si k němu musel nechat 3x vyrobit pružiny s různou progresí,doladit několikrát na corner weight,předělat půl přední nápravy a na geometrii jsem byl tolikrát,že by se mi ji vyplatilo koupit. Pokud to s podvozkem a jízdními vlastnostmi i vzhledem myslíte vážně doporučil bych navštívit jednu z těchto firem. http://www.hpsporting.cz/ http://www.protlum.cz/web/cs/2-produkty.html kdybychto udělal na začátku ušetřil bych asi spoustu času,peněz a problémů. Roste vám tu konkurence v podobě dvěma turby přeplnovaného 2zz http://postimg.org/gallery/2w9xa61o/ tak at mu dokážete aspon držet krok v zatáčkách.

EDIT: Argumentujte veřejně pánové. Už jsem byl v přatelském duchu upzorněn přes sz,že mám na svém autě D2 podvozek. Ano,mám. Ale taky jsem si k němu musel nechat 3x vyrobit pružiny s různou progresí,doladit několikrát na corner weight,předělat půl přední nápravy a na geometrii jsem byl tolikrát,že by se mi ji vyplatilo koupit. Pokud to s podvozkem a jízdními vlastnostmi i vzhledem myslíte vážně doporučil bych navštívit jednu z těchto firem. http://www.hpsporting.cz/ http://www.protlum.cz/web/cs/2-produkty.html kdybychto udělal na začátku ušetřil bych asi spoustu času,peněz a problémů. Roste vám tu konkurence v podobě dvěma turby přeplnovaného 2zz http://postimg.org/gallery/2w9xa61o/ tak at mu dokážete aspon držet krok v zatáčkách.

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
No já ani neplánuji mít okruhové auto - musím s ním jezdit denně do práce...koneckonců až na ty pružiny mám total sérii podvozek...když jsem tady a ještě na jiném fóru rozebíral ty pružiny (-30mm jsem tam měl i před tím, jen jsem to nevěděl
), tak mi několik majitelů TS řeklo že to horší jízdní vlastnosti nemá, při ostré jízdě spíše o něco lepší a komfort tím ani tak moc neutrpěl...musím dát za pravdu...já tu nechci machrovat, jenom si prostě myslím že na sériových pružinách je to strašně vysoké a vypadá to zvláštně (to jsem si ověřil i u sebe když jsem tam omylem dal normální pružiny). Od -30mm mě i na sériovém podvozku nikdo neodrazoval. Ani Idaho když mi je montoval, neřekl nic že by to s nima mělo být horší...pro mě hlavní důvod krom toho, že se to asi chová o něco málo lépe, je to, že se mi prostě líbí jak to vypadá, přitom praktické využití auto neztratilo (jen si holt musím dávat bacha na vyšších retardérech). Takže za mě tak..nechci tu rozpoutávat žádny flame, jen jsem z hlavně vzhledových důvodů doporučil kolegovi, aby si tam taky dal těch -30...já si s nima nemohu na nic stěžovat 

Toyota Corolla TS
Pánové máte někdo zkušenost s úpravou brzd ? Konkrétně výměnu třmenů a větší průměr kotouče? Vím že na VW to šlo vcelku jednoduše, vyměnit držák brzdového třmenu z jiného auta s větším průměrem brzd ( rozteče šroubů na držáku byly většinou stejné) a bylo vyhráno. Jak je to u našich CTS? Jdou tam dopasovat brzdy třeba z celicy pokud je měla větší? Nechci kupovat kit za x desítek tisíc, jednak nemám tolik peněz
a ani takový výkon abych to nutně potřeboval. Ale malé vylepšení by se šiklo
Díky za info.

Fiat Punto 1.9 JTD Ex
Toyota Corolla TS 2ZZ-GE
Toyota Corolla TS 2ZZ-GE