OPRAVA SVITIVOSTI- SLABE XENONY
mimochodem, kde vsude jste byli dlouhodobe spokojeni s provedenou renovaci?
hodne se tupsalo o mistrovi z Polska, ty Banovce, co dal? neco v Praze spolehlivyho by nebylo?
mae nekdo zkusenost s http://www.svetlomety.cz?
hodne se tupsalo o mistrovi z Polska, ty Banovce, co dal? neco v Praze spolehlivyho by nebylo?
mae nekdo zkusenost s http://www.svetlomety.cz?
EX: Corolla E12 1.6 VVTi 5d
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
EX: Yaris I 1.0 VVTi 5d
EX: Avensis T25 2.2 D4D D-Cat Exclusive Combi
jo jo... je to .SK.... to jsem asi ze zvyku zvoral... soráč
no z polska kluci spokojeni byli, ale je to spíš pro severní čechy a tak... je rozdíl jet 150km tam a zpět a dát 130Eur, a nebo jet 280-290 a zpět jen proto zě to stojí "jen" 100Eur..
Navíc na slovensku nám dal nové paraboly, kdežto v polsku prý nanese vrstvu zase na ty původní...
ale to už je na každém z nás jak se rozhodne... Já nelituju a svítím jak nikdy.
no z polska kluci spokojeni byli, ale je to spíš pro severní čechy a tak... je rozdíl jet 150km tam a zpět a dát 130Eur, a nebo jet 280-290 a zpět jen proto zě to stojí "jen" 100Eur..
Navíc na slovensku nám dal nové paraboly, kdežto v polsku prý nanese vrstvu zase na ty původní...
ale to už je na každém z nás jak se rozhodne... Já nelituju a svítím jak nikdy.
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
Po brně tu jezdí jeden "blázen" taxíkář... (nic proti)
ale potkávám ho třikrát týdně po tmě,má stříbrný ave v kombíku, a jezdí jen na mlhovky, protože ty xenony mu svítí míň jak moje parkovačky
ale co se mu směju... nebyl jsem na tom jinak.... že?
Jen mám vždy sto chutí ho zastavit a poradit mu tohle vlákno....
riskuje tím svůj život, že jezdí ...skoro po tmě a lidi který vozí....
ale co se mu směju... nebyl jsem na tom jinak.... že?
Jen mám vždy sto chutí ho zastavit a poradit mu tohle vlákno....
riskuje tím svůj život, že jezdí ...skoro po tmě a lidi který vozí....
- adushka
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Přestavba origo xenonů na neorigo
Zdravím, nemáte náhodou zkušenost s přestavbou originálních xenonů na neoriginální sadu?
Opakovaně řeším problém s vadnými trafy na xenonech - problikávání výbojky, které přetrvává i po výměně výbojky za novou. V Toyotě mi řekli, že výměna trafa a výbojky je na jednom světle 12tis, což momentálně nemůžu investovat. Jeden světlomet jsem již zkoušela vyměnit za "nový" z jiného auta a po půl roce opět nastal problém s trafem. Čili mi takto celou zimu problikávají oba xenony s tím, že čas od času minimálně jeden i zhasne úplně, což je hlavně večer problém.
V podstatě si nevím rady, jak tento problém nějak finančně přijatelně vyřešit, proto mě napadla varianta, překopat celé světla na neoriginální sadu xenonů. Tedy bych především potřebovala poradit, pokud s tímto už někdo má zkušenost, jestli je to vůbec technicky možné??
Opakovaně řeším problém s vadnými trafy na xenonech - problikávání výbojky, které přetrvává i po výměně výbojky za novou. V Toyotě mi řekli, že výměna trafa a výbojky je na jednom světle 12tis, což momentálně nemůžu investovat. Jeden světlomet jsem již zkoušela vyměnit za "nový" z jiného auta a po půl roce opět nastal problém s trafem. Čili mi takto celou zimu problikávají oba xenony s tím, že čas od času minimálně jeden i zhasne úplně, což je hlavně večer problém.
V podstatě si nevím rady, jak tento problém nějak finančně přijatelně vyřešit, proto mě napadla varianta, překopat celé světla na neoriginální sadu xenonů. Tedy bych především potřebovala poradit, pokud s tímto už někdo má zkušenost, jestli je to vůbec technicky možné??
pro adushka... :
Já bych zkusil kontaktovat pana Šišku v bánovcích www.xenonybn.sk
přece jen se tím zabývá a je zřejmě větší odborník než my tady...
Já bych zkusil kontaktovat pana Šišku v bánovcích www.xenonybn.sk
přece jen se tím zabývá a je zřejmě větší odborník než my tady...
- adushka
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
relé
Nevíte náhodou někdo, kde a jaký typ relé pro přední světla, xenony, najdu v avensis D-cat 2007? řešila jsem zde nedávno problém s problikávajícím xenonem, po výměně výbojky i trafa problém stále přetrvává, proto bych ještě chtěla zkusit vyměnit relátko...
Avensis D-CAT 130kW
helou
Zdar borci. Super forum, klobuk dole. Avensisku mam niekolko tyzdnov a zatial maximalna spokojnost. Akurat tiez mam problemy so svietivostou, takze dakujem za uzitocne rady. Ked budete planovat nejaky zraz, dajte vediet kedy a kde. Rad prevetram koniky akymkolvek smerom...
Prajem mrte najazdenych kilometrov.
Zatial ahoj.
Prajem mrte najazdenych kilometrov.
Zatial ahoj.
Toyota Avensiss 2.2 D-CAT combi 2007 130 kW