Zajímavé inzeráty - ironicky i vážně, díl II.
Re: Zajímavé inzeráty - ironicky i vážně, díl II.
Ti Japonci, Britové, jihoafričani a další jsou prostě pitomci.
Ona ta Estima má svoje vlastní logo, ale to vzadu mi taky přijde jako lexus
Ona ta Estima má svoje vlastní logo, ale to vzadu mi taky přijde jako lexus
Kořen slova Toyota je Toy!
Podle mého názoru byl pitomec Hitler. Před ním jsme měli volant na té správné straně.
EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
Co blbnete? Jezdit po druhý straně je pěkně nebezpečný. A ještě s volantem na blbý straně
Bájdvej, nedávno jsem někde četl tu historii, proč se kde jezdí po které straně. Všude ve světě se chodilo a jezdilo po levé, aby chodec nebo jezdec měl v pravé ruce zbraň a míjeného účastníka provozu mohl při neshodě praštit. V Americe jediné se jezdilo po pravé, páč vozka dostavníku držel opratě v pravé ruce a aby byly v ose, seděl na levé straně kozlíku a tím pádem se jezdilo vpravo. A tady v Evropě to měnili aby to sjednotili s USA a konzervativní Britové je s tím poslali někam. Švédové se nakonec ukecat nechali.
Bájdvej, nedávno jsem někde četl tu historii, proč se kde jezdí po které straně. Všude ve světě se chodilo a jezdilo po levé, aby chodec nebo jezdec měl v pravé ruce zbraň a míjeného účastníka provozu mohl při neshodě praštit. V Americe jediné se jezdilo po pravé, páč vozka dostavníku držel opratě v pravé ruce a aby byly v ose, seděl na levé straně kozlíku a tím pádem se jezdilo vpravo. A tady v Evropě to měnili aby to sjednotili s USA a konzervativní Britové je s tím poslali někam. Švédové se nakonec ukecat nechali.
I samurajové nosili meče po levé straně, protože se tak dá rychleji tasit. Vlevo chodili ne proto, že by se mlátili na potkání, ale proto, aby o sebe při míjení v úzkých místech nenaráželi meči u pasu.
https://www.japankuru.com/en/culture/e1312.html
Mimochodem tento článek zmiňuje jiný dúvod, proč se v Británii jezdilo vlevo a kupodivu je to taky zdůvodněno koňskými povozy. Vozka totiž držel opratě v levé ruce, protože v pravé měl bič. A aby se mohl správně napřáhnout a neohrožoval přitom vedle sedící osobu, seděl na kozlíku vpravo.
https://www.japankuru.com/en/culture/e1312.html
Mimochodem tento článek zmiňuje jiný dúvod, proč se v Británii jezdilo vlevo a kupodivu je to taky zdůvodněno koňskými povozy. Vozka totiž držel opratě v levé ruce, protože v pravé měl bič. A aby se mohl správně napřáhnout a neohrožoval přitom vedle sedící osobu, seděl na kozlíku vpravo.
Prostě dávno před příchodem automobilismu měl každý národ jasný, nezvratitelný názor, podložený fakty, která strana silnice je jediná správná. Ještěže ty strany jsou jen dvě.
No s těmi stranami si nejsem tak jist. Nejraději jezdím uprostřed a někdy ze strany na stranu.
EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
- Tygr
- Věčnej rejpal
GTi je krapet fejkovité
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
To jseš ty? Počkej až Tě chytím.
Ja myslím, že je lepšie tak ako to máme normálne.
Minule som skusal asi 20km po lavej...a poviem ti, nebolo to bohvieco. Hlavne všetci zavadzali, blikali a trubili.
Civic FD7 2006 TR R18A2
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Předjížděli aj zprava? Policajty na ně.
Nejsem si jist, jestli jsem to byl já, kohos potkal, Tomiqu. To by musela být Toyota a rozhodně nejsem závodník. Tak jestli mě chytneš, tak Tě zvu na kávu.
Nejsem si jist, jestli jsem to byl já, kohos potkal, Tomiqu. To by musela být Toyota a rozhodně nejsem závodník. Tak jestli mě chytneš, tak Tě zvu na kávu.
Tipuju, že někdy v minulosti někdo vyměnil shnilé kufrové dveře za neshnilé z gti a současný majitel neví, co má.
- Tygr
- Věčnej rejpal
Ale že to GTi musí jet, viďte pane?
Aneb další nadčasové přísloví
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)