Záruční věci mi ještě neudělají, že prý na to dosud nejsou certifikovaní, takže to bych musel na jinou pobočku. Mytí auta se nekonalo (možná aspoň ten silně zasviněný gumový kobereček řidiče mohli vytáhnout a oprášit

Celkový dojem vcelku OK. Ne, že by se přetrhli, ale zatím co do přístupu není moc co vytknout.
Ovšem dvě věci se mi nepozdávají:
1) chtěl jsem, ať mi vymění filtr klimatizace a klimatizaci samotnou vyčistí. Pravděpodobně neprovedli, protože slabý zápach klimatizace byl dneska opět cítit. Měl bych se pak ještě mrknout, jestli filtr v autě je opravdu čistý a nový. Předpokládám ale, že pokud filtr vyměnili, ale nevyčistili a vydezinfikovali klimu, zápach zůstane.
2) stalo se někomu někdy, že by se mu zamlžila zpětná zrcátka? Nepamatuju si, že bych si někdy zamlžení všiml, a přitom hned při jízdě ze servisu, když jsem zajel do podzemní garáže, jsem měl zrcátka komplet zamlžená i při parkování. Pokud se nepletu, Corolla je má vyhřívaná a zamlžit by se neměla vůbec, a když, tak jen na krátkou chvíli, ne po celou dobu parkování. Nejsem si ale stopro jistý, tak se raději ptám. Trochu se obávám, že s tím vyhříváním zrcátek něco udělali.