Je to tak říkáš, mám pořád Corolla TS kategorie SUV Ale mám komplikovaný příjezd k baráku přes mostek a většina aut škrtá spodkem tak se mi do toho nechce moc jít, ale vypadalo by to daleko líp. Sem si myslel jak tam dám 17tky jaký budu pán a nebude tam mezera a ono hovno, furt je to CorolloRav 4
Ne to nemůžu, nechtěl jsem žádný cirkus jen decentně aby kola k něčemu šli a napadla mě právě lišta a křídlo a to mě jde hezky k zadním světlům jinak bych nechal zadní světla zatonovat. Ještě znaky toyota půjdou do červeny a jsou tam červený ramečky SPZ. Je to decentní nic přehnaného Jo a vačku už mám novou tak zase lítám. Ta původní byla sakra na hraně teda spíš za hranou. Byla ještě původní z fabriky ( 145 000 km dala ) ale přede mnou to měli samé holky takže to asi vysvětluje proč vydržela tak dlouho
Nestraš! Já mám s největší pravděpodobností původní z fabriky a je na ní 190k km. Když jsem při koupi měnil liftové šrouby (185k km), tak byly vačice úplně v pohodě, tak to snad nemělo žádný hovado.
Jinak jakej model ALU tam máš? Takový "paprskáče" se mi líbí, rád bych něco podobnýho našel, díky
ex. Corolla T-Sport
ex. Lexus IS250 - "Pursuit of Perfection"
Majky mám tam jakýsi prej shit kola značky ALUTEC, líbí se mi jsou to takové imitace O.Z. my přijde. ALe kupoval jsem je přes bazoš ( bílé ) a všechny kola házeli jako prase, takže sem do nich i s lakem nasypal tolik, že z toho ani nemám radost skoro. :-/
Přidávám pár foto z motoru. Asi to sem nepatří ale je tu největší koncentrace CTSkařu, a myslím že všichni řešili podobný problém, tudíž vačky a liftové šrouby. Lifťáky jsou KO, ale vačka zatím vypadá dobře. Až na pár matných plošek. Otázka kolik se na tom dá ještě najezdit.
Vačky vypadají v pohodě...ty matné plochy nevím co znamenají...je něco na nich cítit na omak? Pro větší info doporučuji kontaktovat Idaha tady na fóru. Je to machr nejen na tyto motory a dej sem nějaké fotky celého auta
Jojo s idahem jsem už mluvil. Na omak se nesmí zadrhnout nehet na vacce coz se mi jeste nestalo. Motor vypada v pohode, ale kdyz to tak shrnu tak je na aute spousta prace. Foto dam odpoledne
Fiat Punto 1.9 JTD Ex
Škoda Superb I 1,9 TDi 121kW Ex
Máte v brně slet? Já bych dojel ale nejspíš to budu dávat tak měsíc do kupy. Lihus chci se zeptat kde servisuješ svou cts? Sám nebo máš nějakého dobrého mecha. Ja jsem totiž z Ovy a tady v okolí o nikom nevím.
Fiat Punto 1.9 JTD Ex
Škoda Superb I 1,9 TDi 121kW Ex
Maroccan píše:Máte v brně slet? Já bych dojel ale nejspíš to budu dávat tak měsíc do kupy. Lihus chci se zeptat kde servisuješ svou cts? Sám nebo máš nějakého dobrého mecha. Ja jsem totiž z Ovy a tady v okolí o nikom nevím.
Mám tady pár dobrejch lidí, ale motor povezu pod kudlu k Idahovi. Padl takovej návrh potkat se v Brně na okruhu na podzimní akci.
No taky rozhodně doporučuju Idaha....no na podzim na konci října je v Brně den otevřené dráhy..tak bych tam zajel pokud bude počasí rozumné..tam by se dal udělat mini srázek...čím více TSek tím lépe