Priemerna spotreba Vaseho Avensisa?
tak na palubák se spolehnout nemůžu...pěkně kecá
ale zaplať pánbůh že kecá... na PP spotřeba 7,6 l. po najetých 540km asi za dva týdny... ale po dotankování do plna a vydělení km, jsem se dostal na 6,6, tak jsem spokojen
město okrsky asi 60% a 40% po dálnici na tempomat cca 130-140km/h...
je to supr auto, a stejnou spotřebu a mockrát i větší vykazuje můj nadřízenej ve fábii "tdi" a to tam nemá takový pohodlí a komfort
dobře mu tak....

ale zaplať pánbůh že kecá... na PP spotřeba 7,6 l. po najetých 540km asi za dva týdny... ale po dotankování do plna a vydělení km, jsem se dostal na 6,6, tak jsem spokojen

je to supr auto, a stejnou spotřebu a mockrát i větší vykazuje můj nadřízenej ve fábii "tdi" a to tam nemá takový pohodlí a komfort

Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
-
- Řidič
Pri pocitani spotreby sposobom plna-plna tiez moze dojst k celkom zaujimavej nepresnosti. Stojany byvaju rozne nastavene, pistol vypina niekde skor, niekde neskor. Sam mam skusenost, ze rozdiel moze robit az 2L. Aj ked 540km je dost, predsalen rozdiel 2L v nastaveni stojana spravi rozdiel 0,37l/100km.gooffyy píše:na PP spotřeba 7,6 l. po najetých 540km asi za dva týdny... ale po dotankování do plna a vydělení km, jsem se dostal na 6,6
Preto sa snazim tankovat na tom istom stojane - ked sa da.
Toyota Avensis Wagon T25 2.0 D4D 93kW 2008
Jo jo... Když to jde.. .tedy minimálně až skoro nikdy.
Jinak podle pistole to nesmí být. Já tankuju poměrně stejně paliva. tedy plnou nádrž, protože hladinu dostanu na minimálně pět vteřinpřesně po vrch hrdla (další kapka již teče ven. Tedy nýdrž je plná. .-)))) Ale protáčení a proměřování stojanu je taky fakt i u stejné pumpy...

Back in Czech.
tak som sa prave vratil zo Sumavy a dosiahol som navlas rovnaku spotrebuKarlosCZ píše:tak dneska sem konecne aveho vyzkousel pri cinnosti na kterou jsem ho chtel, vlek a na nem dve motorky, jede to jako drak, cesta 60%dalnice pri rychlosti 120-140 a 40% statovka pri rychlosti 100-120
spotreba 8,7

aku mas hmotnost privesu s motorkami? Ja vsetko dohromady 550kg.
T25 2.2 D-CAT 130KW
První nádrž za mnou, ujeto 803km
60% město
40% dálnice, státovky, okresky
Spotřeba 6,34l
Nepřekračuju nijak výrazně rychlost, jen jednou jsem to projel po dálnici (200+).
Nemažu se nijak s předjížděním.
Dost mě to překvapilo
60% město
40% dálnice, státovky, okresky
Spotřeba 6,34l
Nepřekračuju nijak výrazně rychlost, jen jednou jsem to projel po dálnici (200+).
Nemažu se nijak s předjížděním.
Dost mě to překvapilo

- CommonUser
- Věčnej rejpal
Momentalne testujem dynamicky styl jazdy - akceleracia na povolenu rychlost + 20 km/h vzdy na najrychlejsi stupen a len udrziavanie rychlosti na najvyssi stupen znamena po cca 300 km 8,3L.
Radenie aj o 3 stupne. Takze rozjazd z krizovatky na hlavnu s obmedznim na 70 km/h (casta to znacka v DE medzi dedinami) znamena 1,2,6 - na tacho 90 km/. Hlavny tah 120 km/h 1,2,3,6.
Raz som to neodhadol ... pokuta uz prisla, aspon body zostali doma
Radenie aj o 3 stupne. Takze rozjazd z krizovatky na hlavnu s obmedznim na 70 km/h (casta to znacka v DE medzi dedinami) znamena 1,2,6 - na tacho 90 km/. Hlavny tah 120 km/h 1,2,3,6.
Raz som to neodhadol ... pokuta uz prisla, aspon body zostali doma

T27 2ZR-FAE Rice on wheels