Nová COROLLA 2019
Re: Nová COROLLA 2019
tak to, že má Toyota pokled 1,6 % je s ohledem na situaci na trhu výborné číslo, všude se hovoří, že prodeje jdou dolů, loňský rok byl extra dobrý. Navíc firmy začínají šetřit, trochu stále roste poptávka od soukromých osob, ale ta posiluje jen některé značky a také paliva. Toyota je právě jedna z těch co nejsou závislé na poptávce firem a nemá naftu.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Mazda 3 je hybrid? podle te tabulky ano...MiBo píše:tisnov:
Corolla prodej za 7/2019:
celkem 269 ks a z toho 161 hybrid.![]()
Třeba Honda Civic jen 24 ks a Mazda 3 66 ks.
Ale: staci precitat a vysledok?
https://www.auto.cz/cesky-trh-v-cervenc ... p-3-130502
Český trh – registrace nových aut podle značek .... 8.Toyota /5752 ks/ -1,6 Meziroční rozdíl [%]
ten nesmysl mají i na ofic webu svazu dovozců. Jinak mne překvapil zájem o stále výběhový auris, 195 aurisů za červenec je slušné číslo. Možná to vnutili někam do firem, jelikož je to více než prodávali loni.
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Stejne tak suzuki swift ma na patych dverich nalepene hybrid. Nazyvaji to mikro hybrid SVHS a pritom ma jen starter/alternator, ktery umi chvilkove pomoct motoru i pri pohonu.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

-
- Navigátor
https://www.caradvice.com.au/754127/toy ... roid-auto/
Zaujímavý článok o AA/Carplay. Síce ide o Austráliu, ale možno sa z toho dá čo to vyčítať.
V Austrálii bude retrofit za poplatok, spomínajú tam poplatok aký si pýtala za retrofit Mazda (cca 500 dolárov) a že Toyota by to na Corollu a Camry mala dávať za menej (cca 130€ pýtala Mazda na Slovensku).
Neviem síce kde sa vyrábajú austrálske Corolly, ale chcem veriť, že globálna stratégia je podobná. AA/Carplay nikdy nebol pre Toyotu technickým problémom, takže verím, že retrofit bude možný aj u nás. Ak by možný nebol, tak sa Toyota oberá o možný zisk.
Edit/ vyskočilo mi to ako nový článok, ale je to z mája. Sorry
Zaujímavý článok o AA/Carplay. Síce ide o Austráliu, ale možno sa z toho dá čo to vyčítať.
V Austrálii bude retrofit za poplatok, spomínajú tam poplatok aký si pýtala za retrofit Mazda (cca 500 dolárov) a že Toyota by to na Corollu a Camry mala dávať za menej (cca 130€ pýtala Mazda na Slovensku).
Neviem síce kde sa vyrábajú austrálske Corolly, ale chcem veriť, že globálna stratégia je podobná. AA/Carplay nikdy nebol pre Toyotu technickým problémom, takže verím, že retrofit bude možný aj u nás. Ak by možný nebol, tak sa Toyota oberá o možný zisk.
Nemohu si pomoct,ale ty Corolly mají z aut nejhezčí předky !papi píše:tak fotka nového parníku.
Můžu říct, že se mi ta barva hodně zalíbila a docela pěkně schová prach , který je vidět až v bezprostřední blízkosti ..., včera sem jel právě pěkně po polňačce, kde se prach pěkně zvedl, tak otestovánoAle ve finále mají barvy pěkný všechny, ale tady ta je proaktická, co se umývání týče
Jen je zajímavý, jak dle slunce atd to mění barvu jak chameleonA to je to na tom hezký ..

Corolla 1,6 LED Trend+Man-1G3,Ø5,8 - 6,1
Tohle jsem dnes náhodou objevil. Jsem zvědavý, co to znamená pro mě, mám dostat novou RAV4 koncem srpna nebo koncem září...Tenantles1 píše:https://www.caradvice.com.au/754127/toy ... roid-auto/
- Přílohy
-
- Screenshot_9.jpg (166.69 KiB) Zobrazeno 1597 x
Bohuzel vubec nic. Tam je uplne jiny infotainment.
Suhlasim,aj ked moja mlada stale hovori este na moj byvaly auris ze je to vajcojircy1 píše:
Nemohu si pomoct,ale ty Corolly mají z aut nejhezčí předky !

Toyota Corolla TS Selection 2.0 Hybrid 2019
Toyota Auris TS 1.6 VVTi Trend+ 2015
za sedačky co jsou v Selection /Executive buď rád. Celokoženka co je v paketu VIP je v létě něco "úžasného". Nedávno jsem si sednul do jednoho VIP co stál dlouho na slunci a bylo to utrpení, navíc nejsou odvětrávané a tak se na nich potíš více než na látce.
Ved prave toto je dovod preco som nechcel VIP kvoli sedackam a cakacke cca do 15.9.A samotny Excutive sa mi nepacil pretoze tam nieje moznost dvojfarebnej karoserie a navyse len 17disky.
Len ma mrzi ze sa neda zvlast doplatit napr HeadUp alebo tie svetla,no mozno sa casom najde sposob ako obe dorobit.Myslim ze co sa tyka kabelaze tam problem nebude,aj navigaciu som si dorabal sam a kabelaz tam bola normalne nachystana - nezapojena,ale viem ze to je troska ine kedze je to volitelna vybava ktora sa da dokupit kedykolvek ako prislusenstvo.
Len ma mrzi ze sa neda zvlast doplatit napr HeadUp alebo tie svetla,no mozno sa casom najde sposob ako obe dorobit.Myslim ze co sa tyka kabelaze tam problem nebude,aj navigaciu som si dorabal sam a kabelaz tam bola normalne nachystana - nezapojena,ale viem ze to je troska ine kedze je to volitelna vybava ktora sa da dokupit kedykolvek ako prislusenstvo.
měl jsem hodně podobné požadavky, mne snad jedině mrzelo sledování mrtvého úhlu. Světla jelikož nejezdím moc v noci, tak mne bohatě stačí Bi-ledky. Navigace vyřeším přes Apple Car, již mne potvrdili, že to půjde, jen čekám na termín.
Ano na mrtvy uhol som zabudol to by tiez nebolo na skodu.Co sa tyka toho apple car ako to budu riesit ? Software ci neaka HW zmena? Niekde som sa docital o softwarovej uprave inde zase pisu retrofit atd.
To fakt nie? A ja som si myslel že odvetravane sú. To som potom kdesi zaznamenal mylnú informáciu.MartinHSD píše:...navíc nejsou odvětrávané a tak se na nich potíš více než na látce.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
Klinec : tak to nevím, to prodejce neříkal. Potvrdil, že u Corolly to půjde, nyní to prý již testují. Zkusím se zeptat, očekávám spíše software změnu. Kde to nepůjde je např. C-HR. Tam to bude součástí faceliftu co přijde na konci roku. Jinak C-HR pro toho co se něj zajímá bude mít nově i 2,0 hybrid. Apple Car má nově jen Yaris a to se musí jednat o čerstvá auta co jdou z výroby, skladovky to ještě nemají a ani to do nich nepůjde dohrát.
Farnell : o sedadlech se přít nehodlám, já mám zase za to, že nejsou, ale možná se pletu.
Farnell : o sedadlech se přít nehodlám, já mám zase za to, že nejsou, ale možná se pletu.