Nová COROLLA 2019
Re: Nová COROLLA 2019
nevím, jestli to může s tím souviset, ale mě jména třeba nezobrazoval telefon u těch kontaktů, které jsem měl uložené jak na simkartě, tak v telefonu .... .
Když sem to nechal na jednom místě, bylo to ok, jestli nemůže být podobný problém i zde ... .
Když sem to nechal na jednom místě, bylo to ok, jestli nemůže být podobný problém i zde ... .
Toyota Corolla SD Hybrid 1.8 comfort+tech
Ford Mondeo MK3 92KW benzín
je to také možné, co jsem také vypozoroval, že to nezobrazí nové číslo co mám uložené bez předčíslí +420. Na druhou stranu na hlavní obrazovce ty čísla vidím i se jmény, tedy do auta se jméno s číslem přenese, jenom pak to auto nezobrazí to jméno na display mezi budíky.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
tak, zobrazovanie mena pri telefonovani vyriesene:
ak je kontakt ulozeny s tel cislom vo formate 0905.... tak zobrazi aj meno, vsetko ide ako ma, ak je format cisla 00421 905... alebo +421905... tak ukazuje len cislo a meno neukaze, len neznamy kontakt
dik za reakcie
ak je kontakt ulozeny s tel cislom vo formate 0905.... tak zobrazi aj meno, vsetko ide ako ma, ak je format cisla 00421 905... alebo +421905... tak ukazuje len cislo a meno neukaze, len neznamy kontakt
dik za reakcie
Ale podla manualu sa bzuciak otvorených dverí da vypnútpapi píše:budu tedy štípat kabely a uvidíme, jestli najdu ten správný
stiahol som elektronicky manual zo stranok Toyoty a na strane 549 - Funkcia nastupovania a bezdrotove ovladanie je sposob nastavenia
Funkcia:Výstražný bzučiak otvorených dverí
Prvotné nastavenie: ZAPNUTÉ
Prispôsobené nastavenie: VYPNUTÉ
Je možné iba nastavenie v servise Toyota
Takze servis Toyota to vie cez diagnostiku vypnut (v sobotu navstivim a poziadam) (okrem ineho)
Taktiez si chcem dat nastavit funkciu - na dialkovom obvladaci - ak podrzim tlacidko zamknutia......same sa zavru aj okna. (strana 550)
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
mne sa pri rozjazde nezamknu vsetky dvere ako som zvyknuty z inych aut. viem si to sam niekde nastavit alebo to treba v servise?
Zdravím,
Jaké všechny úpravy si necháváte dělat přes diagnostiku u prodejce? Sepíšu zde věci, které jsem nějak posbíral jako užitečné, budu rád když dopíšete další, popřípadě proč danou věc nedělat
1) Otevření/zavření oken přes odemykací/zamykací tlačítko na dálkovém ovladači
2) Zavření 5-tých dveří přes tlačítko na dálkovém ovladači
3) Vyklopení zrcátek až po nastartování/stisknutí tlačítka - (zde váhám, bud se při odemknutí, a nebo teda při první poloze (zmáčknutí tlačítka bez brzdy) a nebo až po nastartování (zmáčknutí tlačítko s brzdou), a uvažuji, v jakém případě se to bude vyklápět co nejméně zbytečně a nebude mně to v ničem omezovat.
4) Již zde někdo zmiňoval bzučák, někdy nechat hrát rádio s otevřenými dveřma se hodí, takže pípat by to nemuselo
Děkuji
Jinak nechával jste si někdo z Vás dělat nástřik podvozku a dutin? Já to měl slíbeno přímo od prodejce, a dnes hovor, že auto je kompletně ze spodu zakrytováno (to snad nevěděli?), tak říkám že to musí odkrytovat, a tu ochranou vrstvu vosku umýt a aplikovat nástřik, a pán ze servisu zděšen, že pak příjdu o záruku atd. Tak říkám, vzhledem k tomu že jste autorizovaný servis, a slibili jste mi tuto službu, tak mně ani nenapadlo, že tím bude porušena záruka... Máte někdo nějakou zkušenost? 
Jaké všechny úpravy si necháváte dělat přes diagnostiku u prodejce? Sepíšu zde věci, které jsem nějak posbíral jako užitečné, budu rád když dopíšete další, popřípadě proč danou věc nedělat

1) Otevření/zavření oken přes odemykací/zamykací tlačítko na dálkovém ovladači
2) Zavření 5-tých dveří přes tlačítko na dálkovém ovladači
3) Vyklopení zrcátek až po nastartování/stisknutí tlačítka - (zde váhám, bud se při odemknutí, a nebo teda při první poloze (zmáčknutí tlačítka bez brzdy) a nebo až po nastartování (zmáčknutí tlačítko s brzdou), a uvažuji, v jakém případě se to bude vyklápět co nejméně zbytečně a nebude mně to v ničem omezovat.
4) Již zde někdo zmiňoval bzučák, někdy nechat hrát rádio s otevřenými dveřma se hodí, takže pípat by to nemuselo
Děkuji

tak vše je osobních potřebách a já zde budu asi v menšině, ale jediné co bych osobně zvážil je to odstranění pípání při puštěném rádiu a otevřených dveří.
1 )Otevírat okna dálkově : mám bezklíčkové nastupování, protože nechci nosit kláče po kapsách a lovit je v batohu či tašce, proto je ovladač jen něco co vím, že mám a nebudu to měnit
. Navíc ty dvě vteřiny než otevřu okna normálně mne již nevytrhnou.
2) Zavření 5-tých dveří přes tlačítko na dálkovém ovladači - také nevím jak bych to reálně využil a co by mne to přineslo, když bude zbytek auta odemčený
3 ) Zrcátka : praktické asi jen pro někoho kdo má úzké dveře do garáže
ten nástřik může asi neuškodá, ale na tom autě je ten podvozek hodně zakrytovaný, aby se udělalo vše pořádně, tak je nutné toho hodně demontovat. Vlastně otevřená je jen část kolem výfuku, ten by se asi také měl demontovat a zbytek je plastový dekl. Má to tedy smysl ?, já i na 12 staré Corolle jsem neměl problém s korozí podvozku
1 )Otevírat okna dálkově : mám bezklíčkové nastupování, protože nechci nosit kláče po kapsách a lovit je v batohu či tašce, proto je ovladač jen něco co vím, že mám a nebudu to měnit

2) Zavření 5-tých dveří přes tlačítko na dálkovém ovladači - také nevím jak bych to reálně využil a co by mne to přineslo, když bude zbytek auta odemčený
3 ) Zrcátka : praktické asi jen pro někoho kdo má úzké dveře do garáže
ten nástřik může asi neuškodá, ale na tom autě je ten podvozek hodně zakrytovaný, aby se udělalo vše pořádně, tak je nutné toho hodně demontovat. Vlastně otevřená je jen část kolem výfuku, ten by se asi také měl demontovat a zbytek je plastový dekl. Má to tedy smysl ?, já i na 12 staré Corolle jsem neměl problém s korozí podvozku
-
- Navigátor
Myslel som, že nastaviť sa dá len zatváranie okien ovládaním, dá sa aj otvárať?
Ak áno,tak to chcem. Dával som si na vitaru a využíval som to denne, super vec.
Inak by som nemenil nič iné.
Ak áno,tak to chcem. Dával som si na vitaru a využíval som to denne, super vec.
Inak by som nemenil nič iné.
[quote="MartinHSD"]
Tak otvirani oken dalkacem je treba pro mne uzitecne v horkach kdy jdu k autu a dejme tomu ze diky tomuto se mi to auto rychleji vetra.. pripadne odchazim od auta a zjistim ze je treba zadni okenko pootevrene.. od deti atd nebo chci nechat autu mirne pootevrena okenka aby vetralo kdyz budu pryc na tohle vsechno se hodi dalkove otevirani oken... a musim rict ze pro mne docela pouzivane
A co se sklapeni zrcatek tyce tak treba zrovna dalsi vec kterou clovek oceni... nezazil jsem to uplne ale v zime kdyz padne namraza nemuze se stat ze zrcatka jeste pred ocistenim se budou chtit vyklopit a muzou se spalit vnitrni mechanismy kdyz to bude zadelane ledem? A pak jeste kdyz budes umyvat auto a budes kolem toho treba litat s kl8ckem v kapse aby se zrcatka furt nevyklapely jak u bpbejch... jsou to sice blbiny ale pokud to jde normalne nastavit v systemu .. proc ne
Tak otvirani oken dalkacem je treba pro mne uzitecne v horkach kdy jdu k autu a dejme tomu ze diky tomuto se mi to auto rychleji vetra.. pripadne odchazim od auta a zjistim ze je treba zadni okenko pootevrene.. od deti atd nebo chci nechat autu mirne pootevrena okenka aby vetralo kdyz budu pryc na tohle vsechno se hodi dalkove otevirani oken... a musim rict ze pro mne docela pouzivane
A co se sklapeni zrcatek tyce tak treba zrovna dalsi vec kterou clovek oceni... nezazil jsem to uplne ale v zime kdyz padne namraza nemuze se stat ze zrcatka jeste pred ocistenim se budou chtit vyklopit a muzou se spalit vnitrni mechanismy kdyz to bude zadelane ledem? A pak jeste kdyz budes umyvat auto a budes kolem toho treba litat s kl8ckem v kapse aby se zrcatka furt nevyklapely jak u bpbejch... jsou to sice blbiny ale pokud to jde normalne nastavit v systemu .. proc ne

tak fotka nového parníku.
Můžu říct, že se mi ta barva hodně zalíbila a docela pěkně schová prach , který je vidět až v bezprostřední blízkosti ..., včera sem jel právě pěkně po polňačce, kde se prach pěkně zvedl, tak otestováno
Ale ve finále mají barvy pěkný všechny, ale tady ta je proaktická, co se umývání týče 
Jen je zajímavý, jak dle slunce atd to mění barvu jak chameleon
A to je to na tom hezký ..
Můžu říct, že se mi ta barva hodně zalíbila a docela pěkně schová prach , který je vidět až v bezprostřední blízkosti ..., včera sem jel právě pěkně po polňačce, kde se prach pěkně zvedl, tak otestováno

Jen je zajímavý, jak dle slunce atd to mění barvu jak chameleon

- Přílohy
-
- IMG_1714.JPG (464.68 KiB) Zobrazeno 1499 x
Toyota Corolla SD Hybrid 1.8 comfort+tech
Corolla prodej za 7/2019:
celkem 269 ks a z toho 161 hybrid.
Třeba Honda Civic jen 24 ks a Mazda 3 66 ks.

navíc do toho celkového počtu Coroll se ještě započítává i výběhový model, který se prodává díky ceně prý pořád dobře. Reálně si novu Corollu koupí většina již jen jako hybrid.
tisnov:
Ale: staci precitat a vysledok?
https://www.auto.cz/cesky-trh-v-cervenc ... p-3-130502
Český trh – registrace nových aut podle značek .... 8.Toyota /5752 ks/ -1,6 Meziroční rozdíl [%]

Ale: staci precitat a vysledok?
https://www.auto.cz/cesky-trh-v-cervenc ... p-3-130502
Český trh – registrace nových aut podle značek .... 8.Toyota /5752 ks/ -1,6 Meziroční rozdíl [%]
Nuž taký bol prvý polrok. V tom istom čase, len pre porovnanie:MiBo píše: Český trh – registrace nových aut podle značek .... 8.Toyota /5752 ks/ -1,6 Meziroční rozdíl [%]
VW -23,4%
Ford -35,5%
Toyota Corolla 2.0 Hybrid Touring Sports, Comfort-Navi-Tech
Krize se blíží.