Pochlubte se svojí Celicou

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Rybyz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybyz »

no ked uz prestrikat tak bych rad cele auto a namisto šedej bych rad matnu černu a nato nebude stacit jedna vyplata a pomevac ze sem si zebral pozicku abych mohel kupit celdu tak ani dve vyplaty :lol:
Nissan 200sx 1.8T CA18DET
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

L.I.S.A.K. píše:
libor12 píše:Tak v tech mistech o zadne nevim,jen je tam v garazi schovana jedna stribrna 7g.:D a 5g outdoor pokud vim postava na Nam. Republiky. Ale cervena.:D Auta nici zrejme opravdu jen zakomplexovany .....

jj na Nám. Republiky stává ta moje otřískaná červená když jsem v práci. Zblízka prosím moc nestudovat zvenku není už ten lak moc svěží. :( :(
Tak po Praze toho najezdim dost a zejmena v noci,tak nejake ty vady na laku nestuduji. :D jinak je jich tu celkem dost. Vim o jedne na Zizkove tedy o dvou,prvni 4wd cervena a druha,kterou jeji majitel urcite nenavidi,protoze ji dokonale zprznil lak. Je puvodne stribrna a na tom jsou jakesi opravdu neumele vyvedene cervene plameny. :( rika se ze proti gustu... Jenze s timto se opravdu neumim jakkoli ztotoznit. Jak budu mit fotak,urcite to sem dam jako odstrasujici priklad. :D edit: L.i.S.A.K. Dnes mas asi nocni,videl jsem ji u Rozvarilu. :D ale i pod verejnym osvetlenim chudinka spinava,zadonila o umyti. :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

jak je to tu malý :_)

Příspěvek od micron »

libor12> tak republika? kde se tam dá outdoor parknout zdarma? to budeš určitě vědět... tak co třeba meeting u vltavy tam na nábřeží... u bukanýra, tam se parkuje, relaxuje skvěle... hlavně když si člověk uvědomí, že teoreticky jede, stojí pod vodou... z dob záplav... a že to neni poznat. :shock:

jinak tedy ta první fáze: jak se vyvlíct při pruzení MPs... Hláška, typu že jedeš z tuningu, nebo že ti upadla už je ohraná... ta nemusí fungovat ==> může ti napařit pokutu, tak sem si vymyslel (samozřejmě je nutný mít určité herecké vlohy a schopnost přesvědčit blbce 100%.) "Co mi k tomu řeknete, pane řidiči? po tom co si to drze vyfotil, vypadá fakt dobře, to uznávám, pasuje naprosto přesně a neruší design. Lež fáze 1: Mám vyjímku z DI. "to neni možný, to nemáme v našich stanovách!"to existuje? fakt?? jo! Některá auta s těmihle spzkami jezdí,to vim ale to jsou třeba ferrari, porsche, u těch je nám to jedno...vduchu si řikám coooo vole si asi děláš kozy??? řikám vám, že mam vyjímku a stálo mě to 5.000,- a vůbec to nehodlám dál řešit... mam tady kuřata z KFC a začíná jim bejt zima jak mě zdržujete.... po tom co to prodebatoval s kolegou retardem, tak mi vrátil doklady a řek že si to tedy ověří... :lol: :lol: to byl prosinec... v únoru mě začala česká pošta bombardovat doporučeným dopisem... ty sem ignoroval... nakonec teď v březnu se mi pokusil dopis doručit osobně další MPs ale ten vůbec netušil co to vlastně doručuje (asi si myslel že sem někoho zabil :-)) nedoručil... akorát se dostal do schránky... tak sem se stavil sám pěkně v klidu po 3-4 měsících do Jungmanovky (zdržování je taktitka) a tam sem si konečně dopis osobně vyzved... a objednal sem se na vysvětlení...
tady samozřejmě popřu to co sem tvrdil původně, i kdyby měl mikrofon, tak ten záznam už je časovou prodlevou zničenej...jenže mikrofon mam já v autě a záznam mam schovanej...případně pro 3. fázi... SPZ original upadla, ano nemám povinnost podle zákona ji mít přišroubovanou 2ma šrouby, ale já si jí přilepuju lepící páskou... a upadla... toto je náhrada, a popírám, že se jedná o samolepku, je to paintbrush...další lež...a já mam právo mít paintbrush jakej chci a kde chci, tudíž nejde sundat! (aby auto bylo identifikovatelný!!!)... člověk když jede tak vidí cca 3 auta za 15minut, co jezděj jen s rámečkem a bez identifikace a další a další... ale to už si nechám pro sebe :lol: každopádně ze mě nedostanou ani halíř, protože kdyby se pokusil... tak se objednám ještě k jeho nadřízenýmu a tomu vysvětlim, že tahle instituce funguje neefektivně a měl by vyhodit svýho podřízenýho. :P uff já mam spoustu času a rád se pobavim... a zaměstnám klidně dalších 10 pakoňů, kdyby tedy pořád nechápali že ignorovat/tolerovat se vyplatí.

ukazto uz mi teda pekne serčí... finito
Obrázek 156 assholes
Naposledy upravil(a) micron dne sob 25.10.2008, 04:58, celkem upraveno 9 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

S tou znackou na to jdes moc slozite. At mas cas nebo nemas,proc ho mrhat na jednani s debilem ze zvlastni skoly,kteremu dali do ruky obusek :D Vezmi auto nebo nemusis,ale pak trochu vice penez :D Zajed do ustavu pro vyzkum a vyvoj motorovych vozidel Praha a nech si vystavit posudek s kulatym razitkem,ze na aute neni mozno standartnim zpusobem osadit RZ. Tak jako to maji zminene ferarri a porsche a dalsi. Ten papir dej na registr vozidel a oni ti dokonce tu samolepku vyrobi. Cena posudku cca 4-6000kc.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

složitě

Příspěvek od micron »

ale zdarma... já mam svuj vlastní posudek... jako z tý levý reklamy... muj posudek zní: originals never fit... svérázní se vymykají... :lol: :lol: :lol: platit za sračky tak to nasrat. + tahle je fakt konečně perfektní a to sem jich vystřídal fakt hodně... a prostě tam bude a basta fidli :-) za 150,- spokojenost.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Ale jo,mas svuj postup. :D tento je naprosto legalni. A uz se nikdy nebudes muset hadat. Co kdyz to ted vyresis a za tyden Te bude opruzovat dalsi hnup? Stejny kolotoc? Ja na to nejsem. Vyjimku ze zakona lze vicemene legalne sehnat vzdy.
Rybyz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybyz »

tak a mate to i s babičkou
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Nissan 200sx 1.8T CA18DET
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

2micron: a nenapadlo tě třeba zkusit bejt slušnej a prostě říct na rovinu jaxe věci maj, divil by ses co lidí(ano i policajt je ejn člověk) by to pak nechalo bejt ;) ale tim že se na ně budeš chovat arogantně docílíš jen toho že se i oni pak na ostatní chovaj jak debilové ;) jinak já když jezdil bez RZ taxem jí měl bud za oknem nebo v kufru, pro případ kdyby se ptali proč jí nemám, jenže sem z malýho města tak by mi to nevydrželo dlouho..
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
kuro
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuro »

zima skoncila... co poviete na zopar jarnych fine pics... snezienka mojej manzelky:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
LEXUS IS200
"ex cariňák:-)"
Obrázek
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

kuro píše:zima skoncila... co poviete na zopar jarnych fine pics... snezienka mojej manzelky:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

krásná, ta bílá jí moc sekne, a ty kola taky super, límec je límec, a místa na focení taky krásný :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
kuro
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuro »

martin, dakujem.
splhol si si u manzelky, je to jej auto a prave tie original kolesa sa mne moc nelubili... ona ale chce mat auto v maximalne povodnom stave, takze ostali.
viac na "autoblogu" http://www.cardomain.com/ride/2939679
Obrázek
LEXUS IS200
Obrázek
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

tak jako střed těch kol není nijak výjmečnej ale ošklivej není, ale límec, to je to ono:) a fakt to sou originálky???! 8)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
kuro
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuro »

ano su to original disky... 8)
najblizsie nafotim detailnejsie... nie su uz sice v super stave, ale su raritne... na ziadnej som ich este nevidel a aj to sa ceni...
Obrázek
LEXUS IS200
Obrázek
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Ten predni ramecek by me taky zajimal :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
kuro
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuro »

biscuit píše:kuro dve otazky: cim je zaslepena dira po antene? a kde se da sehnat takovejhle supr ramecek na predni znacku? sedi tam jak prdel na hrnec ;)
ta diera je upchata nejakym gumovym tesnenim... tiez pasuje uplne presne, ale podrobnejsie som to neskumal... auto ma totiz antenu Bosch nalepenu v celnom skle - take dve tenke drotiky, jeden vodorovny, druhy zvisly a spojene v pravom hornom rohu skla nejakym okruhlym dzindzikom :lol:

a ten drziak...? no mal som za to, ze je to original sucast naraznika... on tam fakt pasuje ako uliaty... vid fotoz...
Obrázek
plus ten disk...
Obrázek
vyzera to tak, ze to auto je fakt original jag howado :lol: :lol: :lol:
Obrázek
LEXUS IS200
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“