Počet TSek na forku?
Re: Počet TSek na forku?
Olej už jsem měnil, nejsem si jist ale interval by měl být snad něco kolem 80k km nebo tak...ale to teď fakt už nevím.
Toyota Corolla TS
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Měnil jsem v origo servise a cenovka cca 1200
Ex: Corsa C 1,8 GSi
Ex: Celica t23 1zz-fe
Ex: Corolla T-Sport ZZE123, 2zz-ge
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
DjRaspby píše:Olej už jsem měnil, nejsem si jist ale interval by měl být snad něco kolem 80k km nebo tak...ale to teď fakt už nevím.
V toy řikali, že prej doživotní:D čuměli na mě jak na hňupa když jsem řekl že to chci vyměnit

Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
Stejná zkušenostLihus píše:
V toy řikali, že prej doživotní:D čuměli na mě jak na hňupa když jsem řekl že to chci vyměnit

Toyota Corolla TS
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Uz vidim jak nekdo tahne za cts valnik, jeste k tomu pravidelneDjRaspby píše:Stejná zkušenostLihus píše:
V toy řikali, že prej doživotní:D čuměli na mě jak na hňupa když jsem řekl že to chci vyměnitmuseli si myslet že jsem se zbláznil...že prej se to mění jenom lidem kteří za autem pravidelně tahají valník atd...

Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
Našel jsem asi před 2ma týdny stránku, kde byly všechny kapaliny pro CTS, ale měl jsem to za nepodstatný ... no, teď už to nemůžu najít zpátky 
Zkusím se stavit v Toyotě, co mi řeknou.

- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
majkycz píše:Našel jsem asi před 2ma týdny stránku, kde byly všechny kapaliny pro CTS, ale měl jsem to za nepodstatný ... no, teď už to nemůžu najít zpátky
tady to máš
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo měnil brzdové hadice? Věřím, že už bude ta guma nebude, jak nová a po 190k km by to bylo dobré je asi vyměnit, jelikož to při lehkém sešlápnutí brzdového pedálu (při cca. 100km/h) jde cítit cukání.
Mám v plánu příští týden rozhýbat třmeny, brzdy jsou poměrně nové, takže to dávám za vinu právě hadicím.
Našel jsem jednu stránku, kde mají nějakou nabídku - rád bych ATE, když kotouče i destičky jsou od této značky. Každopádně mají 575mm a od TRW maj 600mm (mám na mysli přední), tak nevím které koupit.
http://www.mister-auto.cz/cs/brzdova-ha ... 5_g83.html
Ještě když už budu v tom, že bych vyměnil brzdovku. Ve screenu od Lihuse je DOT3, není DOT4 lepší? A kolik se ji tam vejde?
Budu vděčný za každou radu
PS: Jinak dnes se vyměnil olej v převodovce a je to fakt znát, můžu jen doporučit
Našel jsem jednu stránku, kde mají nějakou nabídku - rád bych ATE, když kotouče i destičky jsou od této značky. Každopádně mají 575mm a od TRW maj 600mm (mám na mysli přední), tak nevím které koupit.
http://www.mister-auto.cz/cs/brzdova-ha ... 5_g83.html
Ještě když už budu v tom, že bych vyměnil brzdovku. Ve screenu od Lihuse je DOT3, není DOT4 lepší? A kolik se ji tam vejde?
Budu vděčný za každou radu
PS: Jinak dnes se vyměnil olej v převodovce a je to fakt znát, můžu jen doporučit

Cukání, cukání.... zkus si prostudovat tohle:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 35&t=23120
P.S. Ten Tvůj obrázek se mi fak' nelíbí
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 35&t=23120
P.S. Ten Tvůj obrázek se mi fak' nelíbí

Krásně napsaný, chválím a děkuju!
V sobotu vlítnem s mechanikem na všechny brzdy, hlavně rozbýhání a kontrola toho, co je v prdeli, pak pořeším buď tohle nebo nový brzdy no ...
PS: Za fotku se ti teda omlouvám, až se dá dohromady nějaká petice, tak to změním.
V sobotu vlítnem s mechanikem na všechny brzdy, hlavně rozbýhání a kontrola toho, co je v prdeli, pak pořeším buď tohle nebo nový brzdy no ...
PS: Za fotku se ti teda omlouvám, až se dá dohromady nějaká petice, tak to změním.
Neměň co nemusíš, prověř kotouče dle návodu
P.S. Ono je dost těžké se někomu pokoušet poradit s problémem, když na tebe přitom dělá takové oplzlosti. Tož tak. Myslím, že nejsme ani jedenáctileté děti, ani majitelé černých golfů druhé generace

P.S. Ono je dost těžké se někomu pokoušet poradit s problémem, když na tebe přitom dělá takové oplzlosti. Tož tak. Myslím, že nejsme ani jedenáctileté děti, ani majitelé černých golfů druhé generace

Dobrá tedy, o víkendu v rámci možností provedu a následně poreferuji. Zatím děkuji za cenné informace, kterých si vážím.
PS: Když jsem se teda včera dostal od náctiletých do "cetek", tak to chce asi nějakou změnu, co je asi i tématičtější ...

PS: Když jsem se teda včera dostal od náctiletých do "cetek", tak to chce asi nějakou změnu, co je asi i tématičtější ...
- Lihus
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zvědavej jak to bude fungovat 

- Přílohy
-
- lsd.jpg
- (239.48 KiB) Staženo 1573 x
Lexus GS300 06
Lexus GS300 06
Gratulace...a doteď si tam měl ,,sériový stav" nebo si to už nějak upravoval? já jen že s továrním nastavením na okruhu při dvojce v liftu auto jede v zatáčce v podstatě rovně....tak jestli si to měl taky tak... 

Toyota Corolla TS