libor12 píše:Ach jo,tak to už jsem doma.Jsou to špatně nastavené rozvody. Ten kdo je dělal neví že se musí předepinat jedno kolo o zub. Zjistil by to kdyby si kontrolne otočil 2x klikovkou. Že to nevíš ty,je jedno,ale když někdo tvrdí jak opravuje jeden motor za druhým,tak by takovou základní věc měl vědět. No nic,pokud budeš chtít tak to sem přivez,dám to dopořádku.
Rozvody si vždy protáčím opakovaně ( a nekontroluji proti sobe jen vačky ale i kliku ) a jsem přesvědčenej že sem to udelal i u Minta ( i když mohu se mílit, delalo se to v dost velkém časovém spechu, ale pochybuji že bych to i tak neskontroloval ) . Již jsem to s ním řešil po SZ a veřím že mi dá vedet zda se sejdou nebo ne.
Postupoval jsem tak jak postupuji u standartních motoru ( rozvody více krát kontroluji a když se nesejdou řeším kde je chyba ).
pokud se mu nesejdou , je to jednoznačne moje vina a udelal jsem chybu, narozdíl od jiných ji dokáži přiznat.
Libore, byl bych rád pokud by ses pro příšte vystříhal unáhlených soudů a utoku na mou osobu, myslím že o tom kdo si neumí zkontrolovat rozvody a poznat že se vačky vuči klice nesejdou ( třeba kvuli špatnému počtu zubu řemene, který mi dodavatel spatne dodal ) víš sám dost, stejne tak jako víš o tom že nikdo není neomlyný a chybu udelat může každý.