Programovatelna ECU na 3S-GE
Vzhledem k tomu že jsem až nyní ocenil kolik toho umí a jak si dokáže vytvořit podmínky VIPEC v kombinaci s PLX při předběžné kompletaci tak můžu říct že škoda když jsem sháněl jsi ho neměl jen tak na skladě jak tento.Ještě že předchozí várka stihla být za cenu kterou máš nyní na prodej.Kupovali jsem s Liborem na TA22 nějakou,,elektroniku" a všechno jde nahoru kde je ,,kremík"
Nějaké ty auta doma jsou.
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: 3s gte
jak to myslíš? Zvýšit dynamickou kompresi? Nebo změnit úhel a zdvih? Stavitelna vačkova kola máš?safar17 píše:zdar panove nevite nekdo jake mam zvolit stupne na vacce na 3sgte (st 165) diky
uprava seriových přijde na 1600 kč bez dph
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
už i poslední má svého majitele. mám dvě nové závazné objednávky a potřebuji ještě jednoho nebo dva lidi. Řeknu to na rovinu,protože nás tlačí čas a do konce července musí být tady,tak pokud má někdo zájem jako bonus dostane trigger disk v ceně 100aud. Takže nejpozději do 16.7. se musí objednat.Idaho píše:Uvolnil se jeden kit ViPEC, možno dodat za "starou" cenu... ( Stejné podmínky jako poslední dovoz )
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz jsem pocitany nebo jeste ne?libor12 píše:už i poslední má svého majitele. mám dvě nové závazné objednávky a potřebuji ještě jednoho nebo dva lidi. Řeknu to na rovinu,protože nás tlačí čas a do konce července musí být tady,tak pokud má někdo zájem jako bonus dostane trigger disk v ceně 100aud. Takže nejpozději do 16.7. se musí objednat.Idaho píše:Uvolnil se jeden kit ViPEC, možno dodat za "starou" cenu... ( Stejné podmínky jako poslední dovoz )
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Blahopřeji .Myslím že výběr a obzvlášť po tom co jsem zjistil co za věci s tím Libor dělá je supr.Když jsem se pro něj rozhodoval nevěděl jsem zdaleka tolik jak nyní co dělá.Pánové motor je uzavřen zespoda a nahozená hlava taky, Libor pokročil za chvíli uvidíte VIPEC a PLX in engine on real.
Nějaké ty auta doma jsou.