Protože mám Auríska v létě na 17" a v zimě na 16", chtěl jsem plnohodnotné 16" plechové kolo. To je ale zásadní problém. Na hybrida prostě plech neseženeš. U prodejce jsem se ani neptal, protože tam dle ceníku plech stojí přes 2000,- a to nevím, jestli to lze na hybrida. Nakonec jsem to vzdal a rozhodl se jako "rezervu" použít letní 17" a v létě to zase otočím. Potřeboval jsem ale hever, klíč a utahovací šroub. Volám na prodej náhradních dílů. Chtěl jsem origo hever do aurise, ale po zdělení ceny jsem to zavrhl. Hever a klíč jsem koupil u prodejce autodílů za polovic toho, co by mne vyšel jen hever. Nastal problém s utahovacím šroubem rezervy v kufru. V autodílech bez šance, ale tady někde na fóru jsem se dočetl, že někomu pasoval šroub z fabie. Zajel jsem na vrakáč. Protože jsem tam přijel moc brzy, tak jsem zkusil volat na číslo, které bylo na vratech. Telefon nikdo nezvedl. Až těsně před devátou mi zpět volal majitel vrakoviště. Hned přiběhl, šel na jistotu k jedné oktávce, kde věděl, že to bude. Šel jsem to odzkoušet a sedělo to jak hrnec na prdel, nebo prdel na hrnec

Tahám peněženku, že zaplatím a chlapík říká, "to je dobré, to máte za to čekání". S úsměvem jsem poděkoval a jel. Snad moje zkušenost někomu pomůže. Mějte se všichni fajn.