Já sám to nemám, ale zrovna tyhle věci je podle mne dobré ochraňovat, minimálně škrábance od nehtů pod klikou se mi nelíbí. Jen si nejsem jistý,jestli je dobré dávat takové peníze za originál příslušenství. Kouknul bych se jinde než u dealeraandroids píše:daval ste si niekto na novu Corollu: Paket Protection ?
uvazujem to dat na cervenu TS
Nová COROLLA 2019
Re: Nová COROLLA 2019
Toyota Corolla TS 1.8Hybrid Executive (2019)
Toyota RAV4 Hybrid Selection (2018)
Toyota Verso 1,8 Active Trend(2016) Ex
Toyota RAV4 Hybrid Selection (2018)
Toyota Verso 1,8 Active Trend(2016) Ex
OK, již jsem domaandroids píše:TCE zvolili nestastne nazvy:MartinHSD píše:má to kolega již na druhém autě a je spokojený, já to osobně také doporučuji, již jsem tady něco o tom psal. Já tam mám něco podobného, ale aplikoval jsem to sám, nicméně kdo nemá s aplikací keramiky zkušenosti a vhodné podmínky tak je lepší si to nechat udělat. Kvalita použité keramiky je dobrá, i po dvou letech to u kolegy fungovalo dobře.
Toyota Protect: 5letá ochrana laku karoserie (pomocí křemíkové vrstvy) a navíc dokonalá ochrana kol a interiéru proti znečištění (včetně aplikace)
Paket Protection: plastová rohož zavazadlového prostoru, ochranná fólie pod kliky předních dveří, nerezová lišta zadního nárazníku, ochranné lišty dveří (včetně instalace)

Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Ja nedoporucuji ochranou nerez listu zadniho narazniku. Mam nerez listu na narazniku (ochrana karoserie pri nakladani batoziny do kufru) a po par letech to vypada, jako by rezla 9hlavne po zime). Nastesti naraznik je plastovy, takze krom estetiky to nicemu nevadi. Teda pokud pominu, ze jsem trochu promackl zadni naraznik a pry to nejde "vytahnout" prave kvuli te liste...
Kdyby to slo za rozumnou cenu strhnout (bez poskozeni laku karoserie) a dat tam cernou gumu nebo plast, tak to asi udelam...
Kdyby to slo za rozumnou cenu strhnout (bez poskozeni laku karoserie) a dat tam cernou gumu nebo plast, tak to asi udelam...
ex Toyota Avensis T27 1.8
Re: Nová COROLLA 2019 - dojazdová rezerva
Nazdar ľudia.
Neviete niekto náhodou presnú špecifikáciu kolies (Corolla TS, budem to mať na 16" kolesách)?
Chcel by som si objednať dojazdové rezervné koleso, ale keďže originál je neúmerne drahý, tak zháňam inde. Núkajú mi toto:
5x114.3x60.1 s pneu 125/70R17"
ale nemám istotu, že uchytenie bude sedieť.
Ďakujem za odpovede.
Neviete niekto náhodou presnú špecifikáciu kolies (Corolla TS, budem to mať na 16" kolesách)?
Chcel by som si objednať dojazdové rezervné koleso, ale keďže originál je neúmerne drahý, tak zháňam inde. Núkajú mi toto:
5x114.3x60.1 s pneu 125/70R17"
ale nemám istotu, že uchytenie bude sedieť.
Ďakujem za odpovede.
Toyota Corolla 2.0 Hybrid Touring Sports, Comfort-Navi-Tech
zkus pohledad zde ve vlákně, před cca týdnem jsem to zde psal.
Možno som slepý, ale našiel som len rozmery diskov.MartinHSD píše:zkus pohledad zde ve vlákně, před cca týdnem jsem to zde psal.
Viem, že dojazdovka 125/70R17 je ok. Ale nie som istý so špecifikáciou 5x114.3x60.1
205/55R16 91V - 16x7J ET40, 225/45R17 91W - 17X7J 1/2J ET40
Áno, to je to, čo som našiel, ale z toho nie je jasné rozloženie dier (alebo aspoň ja to z toho neviem určiť).MartinHSD píše:205/55R16 91V - 16x7J ET40, 225/45R17 91W - 17X7J 1/2J ET40
chápu, ale více se dle mne nedozvíme, podívám se ještě do manuálu, ale tam to asi nebude. Já bych se obrátil na servis. Prodejce co dělá náhradní díly to dohledá, jelikož v interních záznamech k dílu to asi bude. Nebo objednat origo a netrápit se s tím
.

V návode to nie je.MartinHSD píše:chápu, ale více se dle mne nedozvíme, podívám se ještě do manuálu, ale tam to asi nebude. Já bych se obrátil na servis. Prodejce co dělá náhradní díly to dohledá, jelikož v interních záznamech k dílu to asi bude. Nebo objednat origo a netrápit se s tím.
Ale aj tak ti ďakujem za snahu.
Originál je krajný prípad - cenový rozdiel je obrovský.
ještě jedna prosba, když prosím odpovídáš na předchozí příspěvěk, kde je jasné na co odpovídám, tak není nutné jej citovat, zbytečně to natahuje text, někteří zde jsou na to pak vyloženě alergičtí
.

- CommonUser
- Věčnej rejpal
Tak som mal minutku cas a zistil som vam pozadovanu konstantu a sice roztec (da sa aj cca odmerat ...).
Bezne modely osobnych aut Toyoty v EU maju 4/5 x 100/114.3 (4 kombinacie)
Corolla 2019 ma 5x114.3 (asi aj kvoli 18kam).
ET je variabilne a suvisi to aj so sirkou a priemerom. Ale musi to kazdy vyrobca disku uviest, ci to tam vleze. U Avensisu co som videl tak ET 35-55, pricom originaly 6,5x16 maju ET45.
Bezne modely osobnych aut Toyoty v EU maju 4/5 x 100/114.3 (4 kombinacie)
Corolla 2019 ma 5x114.3 (asi aj kvoli 18kam).
ET je variabilne a suvisi to aj so sirkou a priemerom. Ale musi to kazdy vyrobca disku uviest, ci to tam vleze. U Avensisu co som videl tak ET 35-55, pricom originaly 6,5x16 maju ET45.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
@CommonUser Ďakujem.
- CommonUser
- Věčnej rejpal
dbx, ak mozem poradit.
- Na zimu si vezmi radsej vyssie ET - viac su zarazene pod blatniky = menej sraciek z cesty na dvere+zrkadlo+okno.
- Vzdy vyzaduj homologizaciu od vyrobcu disku pre tvoje auto - vyhnes sa opletackam s uradom ci policajtom. Niekedy sa to da stiahnut z netu. Bez papieru su vacsinou sracky z Ciny, ale tomuto sa nevyhnes niekedy ani u "znackoveho" vyrobcu.
- nekupuj najlacnejsie disky a zisti si niejake referncie. Ja som kupoval na zimu vraj 2x lakovane ALU Kronprinz (nemecke hovno) za vtedy dobru cenu. Nechci ich vidiet teraz. Popraskany lak aj s hlinikom.
- Kvoli TMPS vezmi radsej ALU ako plechace, ak teda budes mat tie ventilceky "kvality" aj na tychto kolesach.
- Na zimu si vezmi radsej vyssie ET - viac su zarazene pod blatniky = menej sraciek z cesty na dvere+zrkadlo+okno.
- Vzdy vyzaduj homologizaciu od vyrobcu disku pre tvoje auto - vyhnes sa opletackam s uradom ci policajtom. Niekedy sa to da stiahnut z netu. Bez papieru su vacsinou sracky z Ciny, ale tomuto sa nevyhnes niekedy ani u "znackoveho" vyrobcu.
- nekupuj najlacnejsie disky a zisti si niejake referncie. Ja som kupoval na zimu vraj 2x lakovane ALU Kronprinz (nemecke hovno) za vtedy dobru cenu. Nechci ich vidiet teraz. Popraskany lak aj s hlinikom.
- Kvoli TMPS vezmi radsej ALU ako plechace, ak teda budes mat tie ventilceky "kvality" aj na tychto kolesach.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
@CommonUser Ok, chápem. Zatiaľ riešim len dojazdovú rezervu.