Zkušenosti
-
- Řidič
Nemám představu ani o čertovici ani o kamzíku, to jsou nějaká dlouhá stoupání v řádu hodně kilometrů? Já jsem jela s Priusem taky táhlé a dost prudké stoupání, na PWR to táhlo jak drak a hlučnost také nebyla nijak drastická, řekla bych, že Prius je i lépe odhlučněn než můj Auris.
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
ahoj pejskařko, to nemá smysl, to je ztráta časutuzezlypes píše:Nemám představu ani o čertovici ani o kamzíku, to jsou nějaká dlouhá stoupání v řádu hodně kilometrů? Já jsem jela s Priusem taky táhlé a dost prudké stoupání, na PWR to táhlo jak drak a hlučnost také nebyla nijak drastická, řekla bych, že Prius je i lépe odhlučněn než můj Auris.
Zeman není můj prezident
U mě stejně. Dlouhé táhlé a prudké kopce v Krkonoších (třeba 2km Babák u Nové paky) úplně bez problémů (a bez toho, že by se vybila HV baterie).chrepet píše:matus69 nevím jestli vůbec víš o čem píšeš. Mám s Priusem najeto již několik tisíc kilometrů, ale ještě do žádného kopce mi baterie ( jak píšeš ) nedošla.
Trochu hlučnější, pravda, ale konečně co mám Prius se nemusím klidit vpravo mezi kamiony, aby mohly projet nejdokonalejší auta na světě (Škoda Octavia)

Miluju to ticho na křižovatce.
a už jsi měnil žárovku u Priuse? Někde jsem četl, že prý hodně odcházejí, tak abych se měl na co připravit. Máš s tím nějakou zkušenost? - mohlo by se teď v zimě hoditCaruso_P1 píše:A tak to jo.Ale velký TP teď u sebe stejně nemám. Já jsem fakt spíš uživatel a věci technické svěřuji servisu (tedy žárovky si vyměnit umím, to zase jo).
Zeman není můj prezident
Žárovku jsem zatím neměnil. Mám tam H11 a svítím stále, protože model 2010 bohužel LED denní světla nemá. Zatím jsem v šoku, jak ty žárovky drží, u Hondy jsem je měnil dvakrát do roka. Takže tam mám stále ty, se kterými jsem to v červnu koupil. Jezdím denně a docela hodně času.
Co jsem četl zahraniční diskusní fóra, tak ty problémy s odcházením žárovek by se měly týkat modelové řady II gen. 2004-2009. Třetí generace by tím už trpět neměla.
Co jsem četl zahraniční diskusní fóra, tak ty problémy s odcházením žárovek by se měly týkat modelové řady II gen. 2004-2009. Třetí generace by tím už trpět neměla.
Miluju to ticho na křižovatce.