Dakujem za postrehy.
ps: ak som dobre pochopil Plusko sa v Plug-in nerobi ?

Jedu se tam v pondělí podívat a uvidím, nakonec mi potvrdili, že ty ceny jsou konečné pro koncového zákazníka a byli tentokrát vstřícnější, nejspíš to řešil někdo jiný.wojta píše:Hmm, tak jsem je zkontaktoval. Řekli mi, že s exportem mi nepomůžou. Horší je, že tvrdili že ty ceny jsou bez DPH (která je tuším 27%). Což mi přijde dost šílené, protože to by je pak činilo daleko nejdražší v Evropě. Ještě mi napsali, že se zeptají účetní, ale moc to nevypadá.
Jezdit za míň budeš, ale hluk bude taky větší. Doporučuju vyzkoušet, ne jen krátké svezení, ale delší projížďku. Naši mají Verso s 1,8 a já Plusko, líp se mi jezdí Priusem, ale je to také tím, že Verso je manuál a s tím už mi to moc nejdePeter W píše:Zdravim kolegovia. Prosim Vas mal niekto možnost porovnat jazdu medzi P+ a Versom VvTi po dialnici cca 130-140km/h ? Zaujima ma hlučnost nakolko Verso je doteraz najtichšie auto čo som mal. Zvažujem prechod na Plusko koli uspore paliva preto by ma zaujimalo za kolko sa da realne jazdit v kombinacii 80% dialnica 130/140km/h , 10% mesto a 10 okresky. Ročny najazd cca 25 tis km. Aktualne mam na Verse 7,8-8 l/100km. Inak som snim max spokojny akurat sedačka vodiča je dost odflaknuta. Dufam že na Pluse je lepšiaPozerm cenovu hladinu okolo 15 tis.euro r.v 2012
Dakujem za postrehy.
ps: ak som dobre pochopil Plusko sa v Plug-in nerobi ?
Pluginem ted jezdim mesic (predtim temer 10 let Prius II) a je to uplne jina uroven, posun k lepsimu. Jen mrzi mensi kufr.DavidDDD píše:Teď ale jsou dvě auta, která by patrně mohla být za rozumných podmínek a obě mě lákají (Rav4 hybrid a Prius Plugin).
Tak nevím, ale za ty peníze jsem je tam fakt neviděl. A že by hybridy nebyly v kurzu, no mám jiné zkušenosti a info, možná tady je to složitější, ale venku nep1947 píše:DavidDDD- ono i v Německu jsou ceny za plusko dokonce z roku 2016 s menšími nájezdy okolo 465 tis.kč. Tak je vidět,že ani tam není tak velký zájem o tyto vozy.Já jsem před časem také o něm uvažoval právě proto ,že se jedná o MPV s vyšším posezením,ale protože i P III ,kterou vlastním je dlouhodobá záležitost při prodeji a nebo s velkou slevou a o tom žádná.Takže budu jezdit dál s tím svým a uvidím.
Ten kufr chci taky "prozkoumat", přeci jenom 4 lidi, i když delší (větší ) výpravy jezdíme babičkou (LC). Budu se snažit jistit km, jestli se "vejdu" do těch 40-50JirkaVejrazka píše:Pluginem ted jezdim mesic (predtim temer 10 let Prius II) a je to uplne jina uroven, posun k lepsimu. Jen mrzi mensi kufr.DavidDDD píše:Teď ale jsou dvě auta, která by patrně mohla být za rozumných podmínek a obě mě lákají (Rav4 hybrid a Prius Plugin).