Pochlubte se svojí Celicou

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Zeratul
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeratul »

To micron:
Tos fotil u chodova?
To se může mít tak malé přední spz?
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

trick

Příspěvek od micron »

Zeratul> ne chodov to neni, je to Bar-rande . no atest nemam :-) :-) ale mam zato "fakt za ušima" prostě sem přišel na fígl... jak to jednoduše mít zadara :lol: :lol: :idea: někdy v prosinci se to nějakým emanům MPs nelíbilo, vždycky se najde pár idiotů, ale v dubnu to musim řešit, chtěj vysvětlení... ale já ho dostanu slovně tak, že dostane K.O. 8) právo je na mý levý podlý straně :wink: 8) má to 2 fáze... můžu prozradit 1. půlku, druhá je original, tu si asi zatim nechám pro sebe. Přechcat system, kterej buzní... a prudí bezdůvodně, "porušení bezpečnosti provozu" spzkou... no to mě prostě donutilo vymyslet protiútok... :twisted: :twisted:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

To je focené na Barrandově vedle tram trati. Před konečnou sídliště Barrandov. Už jsem Ti ji tam okukoval. :D moc pěkná.
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miroslav Fiala »

to micron: Ve jménu zákona přeléožit do češtiny :lol: Já mám přední spz taky nalepovací (sice né tak mini), tak ať vím, čím se bránit až na mne dojde...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

pozor hoši

Příspěvek od micron »

Obrázek

tihle borci sou tak natvrdlý, že sem si je prostě musel blejsknout... já je fakt žeru... supr reklama, fakt má styl... škoda, že nosim manžestráky s pořádnýma kapsama :lol: no možná, kdyby levis dělali kapsáčový manžestráky, že bych je možná zasponzoroval... to asi ale nehrozí, prostě budu muset zasponzorovat vietnam :idea:

libor12> jo celicia ti moc děkuje, a pozdravuje tě :blush: furt nevim jak to dělá, ale na sexy 18ku nevypadá, je to furt mláďátko, jako by se narodila před tejdnem. condition 2008 perfect. Jen by si hrozně přála, aby jí už nikdo neničil jako dřív a nevylejval si na ní svý komplexy, ona je totiž bezdomovcem 365dní v roce :lol: + je věrná jako ideální kočka . A hrozně by si přála kdyby tady byla v okolí ještě nějaká celica kamarádka 5G, taky tak nerozmazlená- Outdoor. Tady totiž žádná jiná neni a nebo se schovává srábotka.

2 all... no prozradim jen 1. fázi, druhou prostě ne... důvod je jasnej, a to sice ten, že by pak každej tuzer s oktávkou muj nápad kopíroval a to je přesně to, co nechci ani já a ani system... prostě pak by se stalo následující: system by zkolaboval--- protože já sem vlastně přidělal nesmyslnou ale pro mě smyslnou! práci circa 8 dementům. ale vlastně si práci přidělávaj sami... že by neměli co dělat? asi se nuděj, tak se pobavíme... hrátky s čerty...:P pane pojďte si hrát, a na co na čur.ky. :lol:

zejtra
Naposledy upravil(a) micron dne sob 25.10.2008, 04:55, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Tak v tech mistech o zadne nevim,jen je tam v garazi schovana jedna stribrna 7g.:D a 5g outdoor pokud vim postava na Nam. Republiky. Ale cervena.:D Auta nici zrejme opravdu jen zakomplexovany .....
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Jak tak koukám kluci někteří z Vás si tady dělaj seznamku, další rešej policajty a jak na ně.No fakt nevím.Tak Vám asi poradím www.seznamka.cz pro Zeratula a www.mvcr.cz pro Microna :lol: a bude asi víc fotek Celic :lol: a míň keců :wink:

To: admin nepřijde Ti že to někdy je totálně mimo mísu :lol:
Nějaké ty auta doma jsou.
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Microna bych teda chtěl vidět naživo,....trochu míň toho hulení u kompu a bude to v pohodě,... :wink: :lol: :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

něco mi dře na levym přednim když je v rejdu, taxem to celý rozebral(a na nic nepřišel, jen vim že se 17" to nedělá), ale když už sem měl všechno dole, taxem si vyhrál :) Obrázek
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

:oha: ta zlatá vypadá fakt dobře,.... :wink:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

garfielld píše:něco mi dře na levym přednim když je v rejdu, taxem to celý rozebral(a na nic nepřišel, jen vim že se 17" to nedělá), ale když už sem měl všechno dole, taxem si vyhrál :) Obrázek
Prohlédni si pozozně podběh-může někde drhnout pneu.
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Keeek píše:Prohlédni si pozozně podběh-může někde drhnout pneu.
čoveče koukal sem tam všude a nic, ale je to spíš kovovej zvuk a mám pocit že při brzdění to při malý rychlosti slyšim taky, to bude asi něco přímo s brzdama a přehlídl sem to, ale jak řikám když nasadim 17ů tak to nedělá, divný :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
L.I.S.A.K.
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L.I.S.A.K. »

libor12 píše:Tak v tech mistech o zadne nevim,jen je tam v garazi schovana jedna stribrna 7g.:D a 5g outdoor pokud vim postava na Nam. Republiky. Ale cervena.:D Auta nici zrejme opravdu jen zakomplexovany .....

jj na Nám. Republiky stává ta moje otřískaná červená když jsem v práci. Zblízka prosím moc nestudovat zvenku není už ten lak moc svěží. :( :(
ex Celica 2.0 Gti-16 5.gen :-(
now Subaru Legacy Station AWD 2.0 GL ( rodinný kombik )
Rybyz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

j

Příspěvek od Rybyz »

no s toho si nic nerob ta moje seda metaliza taky uz nejni nejnovsi
Nissan 200sx 1.8T CA18DET
Miroslav Fiala
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miroslav Fiala »

Tož tak věnujte čtvrtku výplaty novému nástřiku a jeto, né ??? :lol: