v prvom rade sa chcem podakovat za super prispevky na tomto fore. Je to tu ovela obsiahlejsie ako na SK verzii, a dost mi to pomohlo. Dakujem

Ja som bol auto prezut az dnes, na plechace 16" + Nokian WR D4. Povodne som sa chcel vykaslat na TPMS senzory, ale ked som to tu tak cital o moznych problemoch s poistovnou v pripade nehody, tak som ich nakoniec kupil. V pneuservise mi vobec nedali na vyber a rovno mi to naklonovali (nechceli zasahovat priamo do SW auta ,aj ked moj Auris TS, r.v. 2017 by si uz mal vediet zapamatat dve sady. Nemam sajnu ake senzory tam dali, ale jeden ma vyseil na 42e. Skor ma prekvapila cena programovania => 11,5e za kus.Ceny uz po 20% zlave. Navyse este vobec neviem ako sa to bude spravat, lebo stale mam v kufri vsetky 4 letne kolesa a predpokladam, ze auto momentalne berie signal len z original snimacov a tvari sa, ze vsetko je ok. Zajtra ich z kufra vylozim a uvidime co to povie.
Off topic otazky:
- je pravda, ze Toyota pouziva "hybridne matice" => matice z elektronov daju pouzit aj na plechace? Na pohlad to konusove ulozenie sedi.
- ake zimne retaze pouzivate? Jedine rozumne retaze co v danom pneuservise mali, mi pripadali Pewag Brenta 9 XMB 73.
Dakujem