Nebo se složíme, koupíme tjůningpičo fóliu a jestli nebudeš mít opravenou kapotu, tak ti ju tam zkarbonizujem

Kurva. Takže znova na zvedák, velkej plech dolů, objednat zas další těsnění na výfuk mezi svody a první díl.. To mě sere. Sice stejně by to šlo na zvedák kvůli kulovým čepům, ale tohle se mi dělat nechtělo. To zas kluci budou mít radost, že je v dílně otravuju..
  Kurva. Takže znova na zvedák, velkej plech dolů, objednat zas další těsnění na výfuk mezi svody a první díl.. To mě sere. Sice stejně by to šlo na zvedák kvůli kulovým čepům, ale tohle se mi dělat nechtělo. To zas kluci budou mít radost, že je v dílně otravuju.. Tajže ještě tohle před zazimováním nechám nastavit. Pak půjde snad holka do stodoly pod plachtu a carina do garáže.
 Tajže ještě tohle před zazimováním nechám nastavit. Pak půjde snad holka do stodoly pod plachtu a carina do garáže. ).
). 

Nee, ale s tím kufrem jseš na správným místěJimmi píše:Kdyby ta díra byla větší, tak to vypadá jak úchytky koberečku v kufru. Zbytek se dá koupit u Kellyho
 mě se to u kelly najít nepovedlo. A když jo, tak za nekřesťanský prachy..
 mě se to u kelly najít nepovedlo. A když jo, tak za nekřesťanský prachy..