Yaris HSD
:)
neviem.budem riesit ked nebude svietit,.,.ak to bude zlozite nech vymenia v servise
-
j.cizek
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
skus v www.autokelly.cz najdes to podle patice..
spotreba
Jedna jazda puchov-zilina po dialnici ...spotreba 4,4...dalsia jazda ta ista trasa ale mimo dialnice...3,7. Pustena klima dodrziavana maximalna rychlost. Puchov-hrabovka a spet, snaha a max. setrnu jazdu...2,5.[/list]
presne
Ano treba ist na http://www.spritmonitor.de/en/...dost velku trasu som to nahanal po dilanici 140 km, plne auto a 350 litrovy siroky box na streche.
To bolo asi 1800km zo spotrebou cez 7.
Inak nadrze vyjazdene bez boxu mam 5,41-4,48-5,38-4,84-4,31....takze priemer 4,88.. ja som spokojny..zo zaciatku som to dost nahanal..poslednu nadrz som dal 690km z toho asi 130 dialnica 100 okresky a zvysok mesto zo spotrebou 4,31. Povedal by som to tak, uplne bez kontrolovania sa da jazdit mesto a okolie hlboko pod 5 litrov. Kazdeho co som viezol ohromil krutiaci moment(zrychlenie) auto krasne zareve a zaberie, vela ludi si mysli ze auto ked je hybrid musi byt lenive ale opak je pravdou.Pomaly budem mat najazdene 5000 km .). A uz ma auto aj dakto druhy?...hlavne by som rad videl vedla seba moju bielu a perlet..lebo perlet som videl len na vystave a nebolo s cim porovnat.
To bolo asi 1800km zo spotrebou cez 7.
Inak nadrze vyjazdene bez boxu mam 5,41-4,48-5,38-4,84-4,31....takze priemer 4,88.. ja som spokojny..zo zaciatku som to dost nahanal..poslednu nadrz som dal 690km z toho asi 130 dialnica 100 okresky a zvysok mesto zo spotrebou 4,31. Povedal by som to tak, uplne bez kontrolovania sa da jazdit mesto a okolie hlboko pod 5 litrov. Kazdeho co som viezol ohromil krutiaci moment(zrychlenie) auto krasne zareve a zaberie, vela ludi si mysli ze auto ked je hybrid musi byt lenive ale opak je pravdou.Pomaly budem mat najazdene 5000 km .). A uz ma auto aj dakto druhy?...hlavne by som rad videl vedla seba moju bielu a perlet..lebo perlet som videl len na vystave a nebolo s cim porovnat.
19
Akurat som pozeral statistiku predaja za jul..mame predanych 37 klasickych yarisiek a 19 hybridov. Toyota mala odhad ze hybrid bude 20% z predaja modelu yaris ale vyzera to na 30%.