mluvim o Fordu z roku 2008 a vice... jsou na stejne cenove urovni co Toy Avensis z roku 2006/2007... Mimochodem Mondea jsou take v benzinu... ale jsou to 1,6 - spotreba by mela byt stejna jako u Avikarepinho píše:tak na to zas nemam penízea do toho roku 2008 vzhledově nic moc...a naftu neberu
Toyota Avensis 1.8 VVT-i 95kw,rv 2005-2006
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Prosim ta, mohol by si vysvetlit ako zistujes, ze Mondeo 2008 je rovnako spolahlive ako Avis 2007sector píše: Jses horsi nez ja pri vyberu auta. Ted zacinam zjistovat ze Mondeo z roku 2008 a vice je stejne spolehlive jako Avik. A nejlepe v tom vychazi 2.0 diesel 103kW

Zeby TUV, Dekra a hlavne miestna krcma ?

Ta 1,6 v Mondeu je slaba a zerie viac ako Avis.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
no sice neni tak moc stare mondeo od r.v. 2008, ale podle majitelu se jedna o dosti spolehlive auto... podle spotreby 1,6 je se spotrebou srovnatelne s Ave. Dale je tady motorizace 2.0 benzin a ta se da srovnat take s Toy? Mondeo 2.0 benal r.2008 - 7,9 l/11,2 l/6,0 l/100km. No nevim nehadim zadne auto, ja si ho taky vybiram. Jelikoz normalni Ave neni jen tak k sehnani tak zbyva holt Ford... Uvidim mam na to jeste tak 2 mesice abych vybiral. I presto ze Mondea od 2008 se nedaji sehnat bez FAP tak presto vsechno zvazuji 2.0 benzin 103kW i benzin zvazuji... Tady neni z ceho poradne vybrat... Byt to nove auto tak se rozhodnu raz-dva - bohuzel finance jsou omezene na max. 300k.CommonUser píše:Prosim ta, mohol by si vysvetlit ako zistujes, ze Mondeo 2008 je rovnako spolahlive ako Avis 2007sector píše: Jses horsi nez ja pri vyberu auta. Ted zacinam zjistovat ze Mondeo z roku 2008 a vice je stejne spolehlive jako Avik. A nejlepe v tom vychazi 2.0 diesel 103kW
![]()
![]()
![]()
Zeby TUV, Dekra a hlavne miestna krcma ?![]()
Ta 1,6 v Mondeu je slaba a zerie viac ako Avis.
Ono ve finale jestli koupit Ave nebo Mondeo v CR tak budou mit oba stocene tachy a budou koupene v D. Ztratil jsem nejak nadeji na to, ze to auto bude mit poctivy stav tacho a tak jako tak bud do Ave nebo Mondea naliju dalsich minimalne 30-50k na jeho opravy (at uz se jedna o vstriky, DPF/FAP, dvouhmotak nebo jine veci)
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Podla akych majitelov ? Moj sused mi raz povedal, ze Fordy su "spolahlive" lebo sa daju opravit jednoducho sroubovakomsector píše: no sice neni tak moc stare mondeo od r.v. 2008, ale podle majitelu se jedna o dosti spolehlive auto...
... Jelikoz normalni Ave neni jen tak k sehnani tak zbyva holt Ford...

"Ford ist Mord" nevzniklo len tak. Ja mam skusenost, ze skoro kazdy majitel Fordu auto chvali, kym ho nepreda.
Rozmyslaj, preco Avisa len tak nezozenies ... predaje su za posledne roky v DE podobne (stredna trieda, Ford ma navrch vo fleetovom predaji). Ked som ja kupoval Avisa, tak som tiez chcel malo jazdneho ... zabudni. Avisa v dobrom stave za primeranu cenu nekupis, mozes mi verit, ze som toho pobehal dost po DE

T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Me nejde o to, ze auto se da doma opravit sroubovakem, nejsem tak chudy abych si dovolil jezdid do neautorizovaneho servisu.ToyDrive píše:Naprosty souhlas!!!
Ono jaksi Avensis ktery funguje a neni po havarce neni potreba prodavat ze.
Takze tech par co je po bazarech je potreba hoooooodne zkontrolovat.
O Mondea se jedna jen o to, ze je dulezite si vybrat motor od PSA, nejlepe z toho a dlouhodobe vychazi 2.0D 103kW je malo poruchovy.
Ano Ave v CR je hrozne malo, proto se neda nic vybrat (spatny stav, stocene KM, nejasna servisni historie).
Proste Toyotacka komunita je timto hrozne uzavrena

Pochopte, ze auta nehanim, snazim se pro sebe vybrat neco normalniho a nebyt v servisu kazdych 5-10 tisic kilomentru. Proto jsem se zde registroval, precetl si si forum a zjistil, ze jestli benzin tak 1.8 VVT-i - ty se nedaji najit, dale pak 2.0 D4-D - tyto motorizace jsou pro muj najezd 15-25 tisic Km rocne jsou v podstate idealni. No a jelikoz se Ave v nebzinu neda sehnat, tak zbyva 2.0 diesel - ten se ale take neda sehnat v kombi aby nebyl pretoceny, pred vymenou vstriku a dvouhmotaku.
Nepotrebuji auto s najezdem do 100tkm z roku 2006, ale potrebuji alepson jadnou servisni historii, pravdivy pocet KM a aby mi majitel rekl, jooo... toto auto ma najeto 160tkm, bylo by dobre vymenit dvouhmotak, par vstriku a muzes dale jezdit dalsich 150tkm (tento najezd mi staci proto abych s autem najel 4-5 let a pak poslal dale.
Ono je to s kazdym autem, ne jen s Toyota Avensis.ToyDrive píše: Ono jaksi Avensis ktery funguje a neni po havarce neni potreba prodavat ze.
Prodava se protoze:
Bud auto bylo bourane
Auto ma stocenych 60-150tkm
Auto je pred investici 80k aby se dalo dokupy vse co je potreba
* A pak ten nainvni duvod - majitel potrebuje penize at uz na koupi neceho novejsiho nebo pro jiny ucel a s autem je to co je popsano v inzeratu.
Sectore, a proč nekoukneš přes hranice do Němec, nevybereš si něco tam a nesjedeš tam. Já si auto vyhlédl na mobile.de, jelikož německy kváknout neumím, tak jsem zkontaktoval týpka, který auta tam odtamtud tahá, takže němechy šprechtí. Poslal pár dotazů, zarezervoval ho a pro jistotu jsme hned další noc vyrazili. Ráno jsme auto zkoukli, projeli (bez omezení a dokonce bez dohledu), všechno sedělo, tak jsme vyřídili formality, naložili na vlečňák a frčeli zpátky. Přes 600km tam, 600 zpátky, tady mi to vyřídil na STK, zařídil techničák, rozleštil drobné oděrky, vyčistil interiér, já mu vysolil 14tis. a měl jakous takous jistotu, že to auto má těch 150tis. co ukazuje tachák a servisní knížka není zfixlovaná, když to bylo od autorizovaného Toy dealera...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130kW (2006)
VTIP???? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... eo/8755841 psal sem mu email,odepsal dost krkolomne a prej jesi nemuzu odpovedet v angličtině,takže nakej cizinec,auto je ve vybornym stavu,bez nehod bez problemu atd...co k tomu rict????
no ze je avíku v benzínu v slusnym stavu málo ma svuj duvod,proč ho prodavat že??když jezdi dobře,je spolehlivej atd atd...ale co ti chudáci který ho chtěj koupit???????na nový nemame,a narazit na slusnou ojetinu je u nas zazrak.....
no ze je avíku v benzínu v slusnym stavu málo ma svuj duvod,proč ho prodavat že??když jezdi dobře,je spolehlivej atd atd...ale co ti chudáci který ho chtěj koupit???????na nový nemame,a narazit na slusnou ojetinu je u nas zazrak.....

relna cena toho Mondea je cca 250-320 tisic... kdyz nekdo prodava za 120k bude to nejaky Arabash nebo Turek co to zene z DE do CR... Takze ani puvod, ani historie auta ani pocet KM neni realny.repinho píše:VTIP???? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... eo/8755841 psal sem mu email,odepsal dost krkolomne a prej jesi nemuzu odpovedet v angličtině,takže nakej cizinec,auto je ve vybornym stavu,bez nehod bez problemu atd...co k tomu rict????
To same jsem psal na jednoho Avika
Ahoj,
Jsem velmi rád, že máte zájem o koupi auta.
Ceny a informace jsou správné, jsem prodat Toyota Avensis, 2.0 D-4D NAVI z roku 2007 s cenou 150.000, - Kc
Jsem první majitel, auto bylo nikdy zapojeny do jakékoliv nehody, motor beží perfektne
Auto je v perfektním stavu, poslední služby, které asi pred dvema mesíci, když jsem menil olej, nejsou tam žádné velké problémy. Všechny dokumenty jsou k dispozici, jsem si všechny výživné na autorizovaného servisu, mám servisní knížka, auto mít skutecné Km
Máte-li zájem prosím odpovezte mi, abych mohla dát více informací o transakci,
prosím odpovezte pokud možno v anglictine,
rychle reagovat
Dekujeme vám ,
2011/4/2---------------------------------------
Rád bych získal bližší informace.
Toyota Avensis, 2.0 D-4D NAVI,XENON, rok 2007, najeto 94800 km, cena 150000
Muzete mi prosim zaslat vide fotografii, zda jsou nutne dalsi investice do auta a VIN kod pro overeni v Toyota CR?
Dekuji.
Mimochodem, v DE je toto krasne auto: http://bit.ly/heglvJ
tohle jsou klasický podvodnící z cizinyrepinho píše:VTIP???? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... eo/8755841 psal sem mu email,odepsal dost krkolomne a prej jesi nemuzu odpovedet v angličtině,takže nakej cizinec,auto je ve vybornym stavu,bez nehod bez problemu atd...co k tomu rict????

podívej třeba tady,super auto se stejnym telefonem ale jinej mail:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... rb/8755813
u nás se prodávají auta většinou po bouračce,ať už je to zvenku či u nás piclý,a nebo druhá varianta je ,že mají kurevsky stočenej tachometr ale jsou zachovalý,ceny slušnejch aut v DE jsou přeci jenom vyšší než u nás, u nás jsou ceny stlačený dolů právě těma bouranejma a stočenejma plečkama,který v DE moc nestojí.Ideální je koupit auto koupený v ČR,zastoupení Toyoty u nás je pak i mnohem vřelejší k případnejm různejm reklamacím.
Ahoj,
Ceny a informace jsou správné, jsem prodat Toyota Avensis, 2.0 D-4D NAVI z roku 2007 s cenou 150.000, - Kc
Jsem první majitel, auto bylo nikdy zapojeny do jakékoliv nehody, motor beží perfektne
Auto je v perfektním stavu, poslední služby, které asi pred dvema mesíci, když jsem menil olej, nejsou tam žádné velké problémy. Všechny dokumenty jsou k dispozici, jsem si všechny výživné na autorizovaného servisu, mám servisní knížka, auto mít skutecné Km
Jo tak přesně tohle odepsal i mě
ale určo by mě teda nenapadlo někomu posilat na auto peníze předem....
a kde seženu někoho solidního co by mi sehnal auto z DE??
Jo tak přesně tohle odepsal i mě

tady tyhle jsou osvědčený,kamarádovi přivezli Alfu 159,vše OK,vysmlouvali mu i slevu 250eur,hodně dobrej přístup:repinho píše:Ahoj,
Jo tak přesně tohle odepsal i měale určo by mě teda nenapadlo někomu posilat na auto peníze předem....
http://automotopanhans.cz/
taxem zkouknul naky ty nemecky stranky a musim řict že tam je z čeho si vybírat... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1 http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=l4mosotltprt http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1 akorat teda německy neumim ani koukat tak nevim jestli ty ceny jsou konečný a co tam vše píšou...zkontaktoval jsem toho co to dováží tak uvidim co mi poví... n