PavoB> přesunout na facebook se nedaj informace... jen pár fotek a pár keců... facebook nikdy nemůže nahradit forum. Vždycky je to pár slov a fotka... to ale nejsou informace... chceš tam něco vyhledat na fuckbooku? nelze... jen čučíš a ztrácíš čas.... některý fotky jsou supr, některý kecy taky.... ale neni tam to podstatný....

a i kdyby tam bylo, nelze to vyhledat... proto Facebook nemá smysl, ale je to jen pokus uniknout do černý info díry. Zdrhnout když se něco hroutí... a hroutí se to jen díky Toyotě... ta by měla vzkřísit DRAKA. "Wake up Dragon"....

Když už Toyota ty fóra nesponzorovala... většinou... což je taky divný????? A nelogický.... Tak by měla začít znova... nikde jinde info nebudou než na forech... facebooky jsou jen vedlejší kolej... vedlejší kolej fóra.... A tak to prostě je. a bude... kapišto?

No o co mi jde...??? jde mi o to, že nechápu proč tu nejsou bannery Toyoty nebo Subaru.... a proč z toho nemam ani prd kdyby tu byly....

Ne jako může to ject bez sponzoringu... ale proč?
No že by se ztratila originalita a ne-vážnost

Že bych měl třeba telefonát a tam..."Tohle a tohle nesmíš!" oleeee....

Anooo prosim... no aaaano já vás špatně slyšim moment... sduhdghidtghixd pííííííííp pííííííp haloooo už se slyšíme? Ano co to bylo? No někdo nám tu ruší komunikaci, software

---arfjsuihgisueghsiughjsdugjsogjaogjseuoíhgjsrfbgs !" Ješšš tak ty nedáš pokoj?

Zlobivej system... AAAAno co jste si přála?

Já sem jen chtěla upozornit, že byste měl změnit... drigsgujsdogljsdogsdphjsdthps kurfa zase to vypadlo---

Já nejsem ten co by měl cokoliv měnit... a už vůbec ne sebe.... "Cooože"

No jo smiř se s tim

přepojte mě na někoho kompatibilnějšího prosim čekám díky--- Toyota...

týýýt týýýýt
Anoooo dobrý den, co si přejete? Ježiš to jste zase vy???? Kdo? Já? Já sem Nikdo... jakto že mě znáte, co po mně chcete?

My máme určitou představu jak by to tu mělo fungovat... Woooow no to já taky... to sem rád že máme podobnej názor

Takže jak?

to je tajný... no já si taky myslim že je to tajný, zase se shodnem...

A jak moc tajný...

Já mam raád tajemství... alenejradši mam ten oka-mžik když to tajemství vypluje...

"No je to s Váma těžký"... "S váma taky"--- tak až něco vymyslíte, dejte vědět

nenápadně... hlavně nenápadně....

zlatíčko...
Njn... sem potřeboval po delší době proklikat klávesnici HP.

Nikdo nezná mě... ale všichni znali Celicu modrou z Barrandova. To je fascinující--- kdysi jí znali všichni, teď jak je skrytá... už míň... ale nechá se poznat

Kdysi byly podobný... už NE. Jo je jediná modrá GTi aka GT-R cajk blue, a to mě těší

Chtěl sem si doject pro 2 píva... a u celi najednou ty vle já nemam klíče

Ale mam od Subaru... Noooo Noooo jako chčije tam, je tam hnusně... víš co celica už 4 roky nejela v dešti, nemá to ráda

Noooo chtěl sem, ale tak jooo beru Subaru

Těšil sem se ale na Celi...

Ty si hovado--- takovej vybíravej magor

Sůl tam už neni... ale vodu taky nemá ráda... ale chtěl sem

Subaru XV ale taky fain... co se dá dělat

V celice si člověk připadá jako "pěkně komickej parchant"

v Subaru XV jako " 4x4 dokonalej hňup"

Obě auta se pilotujou skvěle. Rozdíl je v tom, že celicu chci mít i jako dědek... to rozhodně

dědek- pěkně komickej parchant

co z toho nevyrost(e)

Fakt je že ten čas a love co sem věnoval celice... tak sem moh věnovat holkám... měl bych tak 5-7 holek

Ale kdo by financoval ty parchanty

Já sem si vybral celicu... prozatim... všechno přijde... časem... celica má ale prostě přednost.

Já vlastně nemam rád plánování... jakmile máš ženskou všechno se ti změní... to ale já nechci. Něco jako... hele celica už tu překáží... potřebujem jiný auto...????!!!! WTF!!!! Tak moment miláčku, ne že potřebujem nový auto, potřebujem novou manželku... a to fofrem !!!! Cooože

Nojo Doběhneš mi snad pro piva na benzinku, aby mě to navíc bavilo... ??? Ne No tak klídek....

Hele já i ty víme co můžeme nabídnout... dovnitř a ven.... ty máš svoje hračky já mam taky... myslíš si snad že je nějakej rozdíl v tom silikonu- a tebou?

A co si myslíš ty ty šuline? Myslíš si že si lepší než silikon? Prdlajs... No tak ale vidíš

No a já si furt řikám proč to ty lidi ale furt baví... zmáčkneš silikonovou hadici a máš to jako Anál... No jo ty prasoni

a já si zmáčknu vibrátor a mam to jako tvuj anál... coooože

No trocha srandy neuškodí ....
Toyota> Prosimvás co to je toto...??? Takovéto úchyloviny tu nesmí být... co si o nás budou lidi myslet? Answer__: Hele Mysli si co chceš... protože nikoho to nezajímá co si myslíš... ani co si myslim já... lidi jen rádi čtou...

Lidi rádi čtou a dívaj se na obrázky.... tak nějak vlastně vznikla televize

Tohle je ale taková jiná tele-vize, nejdou ty snímky tak rychle za sebou... jinak je to ale stejný... fakt ale že tu neni žádná fotka... hned to napravim...

Ještě je dobrý vědět, že celicy 5G nemaj neměly... kabinovej filtr

olds-cool---syrový

Proto se jmenuje CELICA ---nebeská.... fascinující... na planetě si celica udělala svoje vlastní tornado....