- 66.jpg
- (405.79 KiB) Staženo 3189 x
Korolka Je doma 14 dní a musím upřímně říct, že jsme celá rodina naprosto nadšení - já, manželka i obě děti (4 a 1,5) si ji moc užíváme. No já určitě nejvíc, najeto je už 650 km z čehož ženou cca 50

Dokonce se u nás objevila zajímavá věc, ne přímo hádka, ale žhavá diskuze na téma, kdo bude řídit. Zatím je u nás naštěstí pořád patriarchát (viz km), ale nevím jak dlouho mi to vydrží

Už několikrát jsem hledal důvod proč "musím" někam jet, třeba dovézt papír, který by bylo možné poslat poštou. Taky se mi úplně náhodou stává, že jízdu volím ne dle rychlosti a rozumně, ale podle pocitu, podle toho kolik je tam zatáček a jestli je to hezká cesta

Auto je nádherné, v interiéru mně mimo jiné fascinuje ta "kolmá" centrální přístrojovka a dvě linky zužující se ke spolujezdci, cítím se v "kokpitu" fantasticky, kulatá řadící páka a její chod je úplný požitek. Exteriér je takový, že mně baví jen tak třeba večer sedět, ucucávat chladnou plzeň a koukat - ze všech stran a kochat se. Seriózní recenzi zatím nečekejte, jsme ve fázi zamilovanosti a slepé lásky - auto je bezchybné