Nová COROLLA 2019
Re: Nová COROLLA 2019
Kocúre, ty určitě budeš kupovat co? 

Toyota Corolla 2020 1,8 Hybrid
Toyota Corolla 2014 1,6 Valvematic
Toyota Corolla 2014 1,6 Valvematic
Nie. Ale zaujíma ma to. Pretože v tomto majú moje rollky nedostatky. Či na tom fešáci šikmookí popracovali pri novom modeli. Myslím, že to sú legitímne otázky.

Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Ahoj, indikator nizke hladiny ostrikovacu nevim, jeste jsem nevypotreboval, drzak na listky nema, tunel do kufru neni, s odhlucnenim jsem spokojeny, je na dalnici je slyset vitr kolem zrcatek. Zrcatka se sklapi automaticky pri zamknuti vozu nebo pri nastartovani. O pneu info nemam, a vydech klimy vzadu je pro TS a sedan vzdy a hatch ma jen ve vyssich vybavach.Kocúr píše:Mňa by napríklad zaujímalo, či má nová corolla nejaký indikátor nízkej hladiny kvapaliny do ostrekovačov, či má nejaký držiačik parkovacích lístkov, či má pri sklopení zadnej stredovej lakťovej opierky tunel do batožinového priestoru, ako je na tom s odhlučnením podbehov a podvozku vôbec v porovnaní s predchádzajúcim modelom, či sa sklopia a vyklopia späťáky automaticky, či sa z grafiky na displeji dá zistiť pri hlásení podhustenia pneu ktorá pneumatika potrebuje dofúkať. A sú výduchy klimy aj pre cestujúcich vzadu?
Dík.
Jozk82: Dík. Inak to odhlučnenie podbehov ma konkrétne zaujíma pri prejazde kamienkovými posypmi, nie pri jazde po čistom asfalte či na vode. Pri mojich rollkách aj po úpravách to nieje ani zďaleka tak komfortné ako napríklad na otcovom 13ročnom picasse.
Upozornění na nízkou hladinu v ostrikovacich to ma
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
Ale dobre dotazy, na radu z nich jsem se pri testovani taky zameril, uz ti odpovedeli, jen dodam, ze ten tunel pri sklopeni loketni operky bych taky bral, na snowboard je to fajn.Kocúr píše:Mňa by napríklad zaujímalo, či má nová corolla nejaký indikátor nízkej hladiny kvapaliny do ostrekovačov, či má nejaký držiačik parkovacích lístkov, či má pri sklopení zadnej stredovej lakťovej opierky tunel do batožinového priestoru, ako je na tom s odhlučnením podbehov a podvozku vôbec v porovnaní s predchádzajúcim modelom, či sa sklopia a vyklopia späťáky automaticky, či sa z grafiky na displeji dá zistiť pri hlásení podhustenia pneu ktorá pneumatika potrebuje dofúkať. A sú výduchy klimy aj pre cestujúcich vzadu?
Dík.
Podbehy mi prisly lip odhlucnene nez v Aurisu, ale hur nez u jinych aut, na tohle vzdycky Toyota trpela, ale dost mozna je to u hybridu i tim, ze tam je fakt hodne ticho.
S tema zrcatkama - ja nasel, ze to jde na tlacitko manualne a pak, ze se vyklapi pri odemknuti. No uvital bych funkci, aby mi po odemknuti a nastartovani zustaly sklopene, pokud jsem je sam predtim sklopil tlacitkem(snad to tak je), musim totiz vjizdet do garaze se sklopenymi, nebo aspon se sklopenym levym, kdyby to zustalo i po nastartovani, usetril bych 2x sklopeni, kdyz to delam 2-3x denne, po letech se to projevi...
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Kocúr
Ani iné autá to nemajú a kde som to videl v hojnom počte je škoda.
Nič menej ja som objednal a nalepil na transparentný silikón toto....
€ 0,99 45%OFF | 4pcs Auto Car Ticket Folder Mini T-shape Transparent Environmentally Ticket Folder Car Holder Mount Car Styling for Office Home
https://s.click.aliexpress.com/e/cjCxH76o
A len tak mimochodom ak sú ľudia schopný nalepovat do blatnikov akustickú izoláciu za niekoľko desiatok a možno aj stoviek eur tak toto je ozaj len pomyselná kvapka v mori.
Ani iné autá to nemajú a kde som to videl v hojnom počte je škoda.
Nič menej ja som objednal a nalepil na transparentný silikón toto....
€ 0,99 45%OFF | 4pcs Auto Car Ticket Folder Mini T-shape Transparent Environmentally Ticket Folder Car Holder Mount Car Styling for Office Home
https://s.click.aliexpress.com/e/cjCxH76o
A len tak mimochodom ak sú ľudia schopný nalepovat do blatnikov akustickú izoláciu za niekoľko desiatok a možno aj stoviek eur tak toto je ozaj len pomyselná kvapka v mori.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
Dík všetkým za odpovede.
Farnell: objednal som tú sadu držiačikov na parkovacie lístky. Ď. za link.
Farnell: objednal som tú sadu držiačikov na parkovacie lístky. Ď. za link.
Akurát ako som písal treba tie ich kvázi 3M pásky nahradiť transparentným silikónom.
Mne to z tej pásky odpadlo asi po týždni.
Mne to z tej pásky odpadlo asi po týždni.
Luke_Luke píše:Ale dobre dotazy, na radu z nich jsem se pri testovani taky zameril, uz ti odpovedeli, jen dodam, ze ten tunel pri sklopeni loketni operky bych taky bral, na snowboard je to fajn.Kocúr píše:Mňa by napríklad zaujímalo, či má nová corolla nejaký indikátor nízkej hladiny kvapaliny do ostrekovačov, či má nejaký držiačik parkovacích lístkov, či má pri sklopení zadnej stredovej lakťovej opierky tunel do batožinového priestoru, ako je na tom s odhlučnením podbehov a podvozku vôbec v porovnaní s predchádzajúcim modelom, či sa sklopia a vyklopia späťáky automaticky, či sa z grafiky na displeji dá zistiť pri hlásení podhustenia pneu ktorá pneumatika potrebuje dofúkať. A sú výduchy klimy aj pre cestujúcich vzadu?
Dík.
Podbehy mi prisly lip odhlucnene nez v Aurisu, ale hur nez u jinych aut, na tohle vzdycky Toyota trpela, ale dost mozna je to u hybridu i tim, ze tam je fakt hodne ticho.
S tema zrcatkama - ja nasel, ze to jde na tlacitko manualne a pak, ze se vyklapi pri odemknuti. No uvital bych funkci, aby mi po odemknuti a nastartovani zustaly sklopene, pokud jsem je sam predtim sklopil tlacitkem(snad to tak je), musim totiz vjizdet do garaze se sklopenymi, nebo aspon se sklopenym levym, kdyby to zustalo i po nastartovani, usetril bych 2x sklopeni, kdyz to delam 2-3x denne, po letech se to projevi...
Jde nastavit na tlacitkach na dverich - sklopene, vyklopene a auto (zde je to tovarne nastaveno ze pri odemceni/zamceni auta se vyklopi/sklopi. Auto rezim se da jeste zmenit ze se vyklápi/sklapi na tlacitko power button nebo na zapalovani. Ale toto nastaveni se musi pres diagnostiku v servisu.
- CommonUser
- Věčnej rejpal
peter3422,
a com chces diskutovat ? O novej konstrukcii motora ? Mas na to ? Ci o stale tom istom ojebe z dielne Toyoty ? Nahod.
Kocure,
pri novej Corolle sa dost stazuju testeri na hluk - zrkadla (od 110) a od kolies. V kombi je aj nejaky buchot z kufrovej casti. A to ako v USA tak aj EU. Co som daval to polske video a aj prve testy z Ameeeeriky. Toyota asi ani nechce nic lepsie robit v tejto triede. Aj moj Avensis ma daleko od strednej triedy (podvozok, motor).
a com chces diskutovat ? O novej konstrukcii motora ? Mas na to ? Ci o stale tom istom ojebe z dielne Toyoty ? Nahod.
Kocure,
pri novej Corolle sa dost stazuju testeri na hluk - zrkadla (od 110) a od kolies. V kombi je aj nejaky buchot z kufrovej casti. A to ako v USA tak aj EU. Co som daval to polske video a aj prve testy z Ameeeeriky. Toyota asi ani nechce nic lepsie robit v tejto triede. Aj moj Avensis ma daleko od strednej triedy (podvozok, motor).
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Nechápem jedno. Kupovať nejdeš ale komentáre máš.
Komu tou svojou "pravdou" pomáhaš?
Dajte si radšej
Komu tou svojou "pravdou" pomáhaš?
Dajte si radšej
- Přílohy
-
- IMG_20190722_113643.jpg
- (400.95 KiB) Staženo 519 x
Ak tým myslíš mňa, tak pomáham minimálne sebe a možno aj niekomu inému. Takéto chybky moje corolly majú a v novej verzii sú/niesú vyriešené. Nechcem tým corollu haniť len som jednoducho zvedavý. Nikde nevidím, že by bol zákaz reagovať príspevkami vo vlákne ľuďom, ktorí túto rollku nemajú a ani zatiaľ ju nekupujú.
A inak pivo nepijem ale na zdravie.

A inak pivo nepijem ale na zdravie.

- CommonUser
- Věčnej rejpal
Nie, on narazal sam na seba ...
https://www.youtube.com/watch?v=zWO36L4W2Eg
Weissbier si nechaj od cesty, a ked uz, tak pijem Pilsner Bier z lokalky.
https://www.youtube.com/watch?v=zWO36L4W2Eg
Weissbier si nechaj od cesty, a ked uz, tak pijem Pilsner Bier z lokalky.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Nechaj si
A videjka si nechaj taktiez pre seba, osvetar
A videjka si nechaj taktiez pre seba, osvetar