Mnooo to použitý lanko z francie asi nedorazí či-co

už sem dal podnět ke zkoumání Ebay... je to asi nějakej jouda... nejspíš love back... asi neumí poslat dopis... za 1000,- njn... nevadí

Dneska mi volal šéfík od Freye, že tam jsou mý díly... lanko secret atd... řikám... jeeeee děkujuuuu no má mít 218*219cm... zkusíte ho změřit?

Nemam metr

Ouuuu, nevadí zejjtra sem tam, já sázim 60% že by to mohlo bejt bingo

Smál se, jojo... pak po chvíli sem seděl zrovna na balkoně a normálně sprchlo asi 3 minuty... krásnej efekt slunce... jo možná to vyjde

muj trick ---- ale taky do prdele možná ne a zase neeee... ne nebudu nasranej... mam lampičku, žárovky a čudlíky, supr ty vole

Ale že ono to vyjde... mý propočty řikaj že jooooooo

Pan Smrž je fakt hustej... ale ví že já sem taky hustej

dokážu najít a rozkódovat i to co neni... to víme oba

tohle lanko ale musí bejt tajný

VIP jestli to vyjde---

Stálo mě to kurfa mega sil.... prozkoumal sem toyoty... jsou to puzzle... to má to a ta tohle... skládačka... problém je když chybí dílek do skládačky...
No chtěl bych mít možnost ovládat kapoty celic 5g na celým světě...

to jo..... a jako jedinej, bavilo by mě to

diskutovat o ceně atd...

dokáže to totiž fakt fest nasrat...
Zároveň ale I AM in.... subaru XV je ze zdejšího rajonu

Takže nejen celica veterán otravující

naopak... my máme hoodně společného

i když subaru a toyota jdou mimo... nenápadně

je to o tom samým

O tom že tam číhá pan Smrž

Ten ví, no prostě kdyby tam nebyl asi tam nejezdim... Ví, poradí, pomůže, je fér... člověk se vlastně na něj těší

absurdní

ale je to tak

supr.man, vždycky pomůže--- a to se jen tak nevidí ...

Mě už pozná po hlase

A Já jeho taky... hustý

Jen prostě zavolám "Dobrý den, chtěl bych tyhle kódy... a jo dáme vědět

ne jako adresu, jméno, cokoliv... ne..... přijde mi sms automaticky neboooo když je to zajímavější tak zavolaj...

cool

Srandovní je to, že podle telefonátu nemusim vyplňovat data... vědi že to jem já

To je kurva super tohle... nejsem žádnej VIP ale podle hlasu a mobilu jo.... to stačí

to je prostě super----

No + jako díky panu Smržovi se daj testovat i díly který nemusej vyjít.... což je fain služba... a děkuju za ní... !!!! Za prolém může z 90% automobilka... ale dá se to vychytat... někdy...
U celicy se soustředim na to aby žádný problémy neexistovaly.... jinde je to složitější...