Pochlubte se svojí Celicou
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Fine" Fotky s Club Celi-cam-a
Jimmy jo jako ok Ale jen ten název já to snad ani neopíšu : "Betriebsanleitung" No to je síla... nešlo by to jednodušejc? "Manual"? der die das to je jedno
"Manual fur sicherheit und komfort" a byl by klid Neřikej mi že němci neznaj slovo manual... "wie hande einmachen uns - buche" tak by se to taky mohlo jmenovat
"Manual fur sicherheit und komfort" a byl by klid Neřikej mi že němci neznaj slovo manual... "wie hande einmachen uns - buche" tak by se to taky mohlo jmenovat
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
A proč myslíš, Microne, že neexistuje německá varianta Scrabble.....?
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Ještě pár fotek, lekce z německého jazyka můžou bejt Alles Gute... je tam hezky popsanej interier a motory... ale to až indy Ale jako bejt učitel němčiny... noooo jako jen jako Tak bych dal studentům tenhle manuál a pak test... jako je to hustý ty slovíčka... z němčiny do češtiny by to jako šlo... ale obráceně No těžko na to ani piva nestačej, to chce tequilu
Dneska sem tak studoval jestli nenarazim na něco zajímavýho... a jo... i po těch letech co sem myslel že vim všechno skoro... tak překvapil manuál z roku 1989 gut sehr gut dostal sem se až na stránku 169 ale pak už sem odpadnul... a stejně sem se německy nenaučil sorry jako je toho mnogo... Zu viel jaja. Das ist sehr brutal
Zajímavý že to musel psát naturlich němec... ale pak to šlo na korekturu? do japan a tam to vytiskli??? Noooo to mě poser Marketing fachal fakt zajímavě...tj Už vidim toho japonce jak to opravuje Jednu chybu sem ale našel na stránce 160 pojistky... tam je chyba! Těžko říct ale jestli jí udělal japonec nebo němec... spíš ale němec... nějak si nerozuměli asi
Tomu rozumim...
Tohle jsme řešili s Akirem... ten tam měl tuning vlaječku- pásek na "háku" a já sem nechápal proč tam hák nemam? A to je supr vědět... mam tam ty 2 očka... ale nechápal sem logiku???
A je to jasný... jen německý celicy maj hák.... takže tak jednoduše se dá poznat původ celicy Podle háku... Švýcarsko- to se dá poznat díky jiným značkám. A ostatní státy vč. švýcarska- rakousko, itálie atd maj prostě 2 oka místo háku. Hustý toto hned sem chytřejší... stačí přijít k celice a hned vim odkud je... nebo neni
Má li hák? Je to prostě Němka Tohle sem nechápal, das ist guuut
Jak že se to jmenuje? Abschlepposen no to je taky moc To je strašný slovo... dovolil bych si to slovo jaksi nooo zlepšit : zwei Schleifen oder zwei Augen-raus, no bylo by to lepší
Pak tu máme rozdíly mezi motůrkama německýma a jinýma... no toto??? Cooože tak to sem taky netušil... Němci maj prostě jiný motůrky než ostatní? Delší a bez krytek... s jinýma kolečkama... taky zajímavý, takže jsou 2 typy motorů k vyklápěčkám... mam 3 skladem neněmecký... ale nevim jaký mam na autě... se musim podivat zajímavý. Logiku ale nechápu. asi spíš neněmecký... co si tak pamatuju, měly ten menší rotační ovladač.
Možná že ty německý jsou víc poruchový....
By mě zajímalo jak tenhle výmysl vzniknul.... ale uměl bych si to představit asi takhle... přišel jednoho dne tlustej špekoun německej ein speck a tou svojí tlustou rukou nedokázal prostě pootočit tim kolečkem... nedosáh na něj Tak si Japonci řekli když to testovali že asi bude lepší pro ty vypasený němce udělat vyjímku... motorek bude delší a i pan špek si s nim pootočí kdyby elektronika selhala... no tak asi tak by to mohlo bejt
Ba joooo kdysi sem měl myslim jeden čas i tu německou verzi motůrku a myslim že sem ukroutil to kolečko Nebo mi kdysi muj automechanik vynadal že jsou jiný a že ty stojej za hovno... to už bylo ale fakt dávno Celkem by mě zajímalo jaký má "němka" Akiro jestli ty německý nebo je někdo měnil.... celkem zábavný zjištění jak je to s motůrkama....
ps: jinak kdyby někomu blbly vyklápěčky... stačí říct... muj automechanik je původně autoelektrikář, i když umí už celej 3S-GE a fakt umí... občas neni chyba ani v motůrku ale spíš v elektrice co tam je kolem... a ta neni izolovaná... takže prostě se musí celá repasovat. A jo je to minimálně 10 let a spíš víc od tý doby co mi vyměnil komplet elektriku u vyklápěček tak nooo prostě cajk... bez chyby... nahoru, dolu, přivřít, zavřít... synchro... -30°celsia +30°celsia no problemo
Dneska sem tak studoval jestli nenarazim na něco zajímavýho... a jo... i po těch letech co sem myslel že vim všechno skoro... tak překvapil manuál z roku 1989 gut sehr gut dostal sem se až na stránku 169 ale pak už sem odpadnul... a stejně sem se německy nenaučil sorry jako je toho mnogo... Zu viel jaja. Das ist sehr brutal
Zajímavý že to musel psát naturlich němec... ale pak to šlo na korekturu? do japan a tam to vytiskli??? Noooo to mě poser Marketing fachal fakt zajímavě...tj Už vidim toho japonce jak to opravuje Jednu chybu sem ale našel na stránce 160 pojistky... tam je chyba! Těžko říct ale jestli jí udělal japonec nebo němec... spíš ale němec... nějak si nerozuměli asi
Tomu rozumim...
Tohle jsme řešili s Akirem... ten tam měl tuning vlaječku- pásek na "háku" a já sem nechápal proč tam hák nemam? A to je supr vědět... mam tam ty 2 očka... ale nechápal sem logiku???
A je to jasný... jen německý celicy maj hák.... takže tak jednoduše se dá poznat původ celicy Podle háku... Švýcarsko- to se dá poznat díky jiným značkám. A ostatní státy vč. švýcarska- rakousko, itálie atd maj prostě 2 oka místo háku. Hustý toto hned sem chytřejší... stačí přijít k celice a hned vim odkud je... nebo neni
Má li hák? Je to prostě Němka Tohle sem nechápal, das ist guuut
Jak že se to jmenuje? Abschlepposen no to je taky moc To je strašný slovo... dovolil bych si to slovo jaksi nooo zlepšit : zwei Schleifen oder zwei Augen-raus, no bylo by to lepší
Pak tu máme rozdíly mezi motůrkama německýma a jinýma... no toto??? Cooože tak to sem taky netušil... Němci maj prostě jiný motůrky než ostatní? Delší a bez krytek... s jinýma kolečkama... taky zajímavý, takže jsou 2 typy motorů k vyklápěčkám... mam 3 skladem neněmecký... ale nevim jaký mam na autě... se musim podivat zajímavý. Logiku ale nechápu. asi spíš neněmecký... co si tak pamatuju, měly ten menší rotační ovladač.
Možná že ty německý jsou víc poruchový....
By mě zajímalo jak tenhle výmysl vzniknul.... ale uměl bych si to představit asi takhle... přišel jednoho dne tlustej špekoun německej ein speck a tou svojí tlustou rukou nedokázal prostě pootočit tim kolečkem... nedosáh na něj Tak si Japonci řekli když to testovali že asi bude lepší pro ty vypasený němce udělat vyjímku... motorek bude delší a i pan špek si s nim pootočí kdyby elektronika selhala... no tak asi tak by to mohlo bejt
Ba joooo kdysi sem měl myslim jeden čas i tu německou verzi motůrku a myslim že sem ukroutil to kolečko Nebo mi kdysi muj automechanik vynadal že jsou jiný a že ty stojej za hovno... to už bylo ale fakt dávno Celkem by mě zajímalo jaký má "němka" Akiro jestli ty německý nebo je někdo měnil.... celkem zábavný zjištění jak je to s motůrkama....
ps: jinak kdyby někomu blbly vyklápěčky... stačí říct... muj automechanik je původně autoelektrikář, i když umí už celej 3S-GE a fakt umí... občas neni chyba ani v motůrku ale spíš v elektrice co tam je kolem... a ta neni izolovaná... takže prostě se musí celá repasovat. A jo je to minimálně 10 let a spíš víc od tý doby co mi vyměnil komplet elektriku u vyklápěček tak nooo prostě cajk... bez chyby... nahoru, dolu, přivřít, zavřít... synchro... -30°celsia +30°celsia no problemo
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Máš pravdu, Microne, do němčiny se někdy překládá fak' blbě.
V manuálu na Corollu mám taky jeden echt rozdíl.
BRD: Nastartovat a ihned odjet.
Aussen BRD: Nechat několik minut prohřát na volnoběh.
Ale jinak jsou ty motory tutáč nemlich stejný
V manuálu na Corollu mám taky jeden echt rozdíl.
BRD: Nastartovat a ihned odjet.
Aussen BRD: Nechat několik minut prohřát na volnoběh.
Ale jinak jsou ty motory tutáč nemlich stejný
Jedna z deštivého podvečera na Konopáči.
Dneska jsem te poustel pred sebe na kruhaci vyjizdel jsi z benzinky neco bys mel udelat s tou druhou pulkou prdele at to muzes fotit cely
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Moc "fine" to sice není, ale tak s přihmouřenýma očima...
Toyota Celica AT200 1995
BMW E36 318ti 1997 - Winter warrior
Mám blbě seřízený světla, takže jsou "přihmouřený".biscuit píše:od kdy umi sestka primhourit oci? mas pravdu, fajn to moc neni, ale aspon je videt, ze jezdite, a ze ji nezahubily tve plany
Hele, nezahubily (zatím), ale momentálně to auto nejezdí. V mojem vláknu na JDM-Meetingu zjistíš proč.
Toyota Celica AT200 1995
BMW E36 318ti 1997 - Winter warrior
"Jsem zly a zeru male deti"
U vás na vsi to koukám žije, Kubrte
- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Po delší době konečně nějaká testovací vyjížďka - ecce homo, Harta, Rýmařov, Sovinec
- Přílohy
-
- harta.jpg
- (267.86 KiB) Staženo 2864 x
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Ale hovno. Auto nahovno - nedovřený dveře spolujezdce (už jsem souseda zdrbal), blatník bez kousku ochranné lišty, nedoleštěnej, flekatej. Fotka absolutně bez jakýchkoli úprav tak, jak vylezla z podprůměrnýho čínskýho telefonu. Prostě zastavíš v zákazu, kde jedině je vidět na vodu, vyskočíš, blikneš a za 15 vteřin pokračuješbiscuit píše:prima a skoro i vyborna fotka!
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Stan> nesedí lak dveří... a chyběj ty lištičky / kdyžtak mam... kdyby se ztratily... Ale ten barevnej odstín nedělá to, že by nebyly dovřený dveře... je to špatnej odstín... i když nejsou dovřený, mělo by se to "Spít".... obzvlášť u špatnýho foťáku... že
Jinak fain. Ale je jasný že se "lakovalo" logicky když chyběj lištičky Trochu vedle... jak ta jedle
Jinak fain. Ale je jasný že se "lakovalo" logicky když chyběj lištičky Trochu vedle... jak ta jedle
- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Microne, když řikám, že dveře nebyly dovřený, tak nebyly dovřený. Lak na nich je stejnej jako na celým autě. Auto bylo lakovaný v kuse celý. Jediný, jsem dolakovával před dvouma týdnama sám, je PP blatník po karambolu v Mýtě. Taky kousek nárazníku. Lištičku nahodím, jak ten blatník rozleštím.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Nooo tak jo, já sem jen prudil