Zkušenosti

vše ohledně modelové řady Prius
Odpovědět
DavidDDD
Věčnej rejpal

Re: Zkušenosti

Příspěvek od DavidDDD »

8 míle je strašná porce :shock: jsem někde 1,3 +- a přijde mi, že jsem v autě pořád.... :?
Já musím občas manuálem jezdit ve "služebáku" a pro mne otrava. Svoje auta vždy automat, v podstatě podmínka.
Zima má na spotřebu velký vliv. Co do komfortu, já dal Webasto, parkuju venku a v zimě bych byl v háji. Jsem zmrzlík,i zdravotně diagnostikovaný :D takže vyhřáté auto je základ.
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

Tak jsem si tak trochu zapřeháněl :biggrin: , ale kdysi mi brali ledvinu (ne násilím :) , ale rak se zakousnul :x ),tím to začalo a teď bradykardie (líný srdce, normálně kolem 50/min.) a nízký tlak. Prý to tím může být :? Ale pokladna mi na Webasto nic nedala :cry: :D

Mě nějak vrtá v hlavě těch 8 mil. km u Pandrholy, jako vážně, nelítáš to letadlem ?? :D
Pandrhola
Člen Týmu

Příspěvek od Pandrhola »

Hola Davide, dobrý postřeh :thumbsup:
Jasně že kecám a sypu si popel na hlavu :roll: Až teď to vidím, co jsem napsal. Chtěl jsem napsat 3 mil a vůbec netuším, kde se mi tam vzala ta osmička? Hold s přibývajícím vékem jsou ta písmenka a číslice na telefonu čím dál tím menší!
Na vysvětlenou: 30 let za volantem s mésíčním nájezdem kolem 10 tkm, prosince jsem už nepočítal, ty byly kratší :) Chtěl jsem jen poukázat na to, že za tu dobu a najeté km jsem se s automatem prostě nepotkal. Muselo to hold asi jednou přijít a teď si to pěkně každý den užívám!
Mimochodem, taky jsem měl v merku jednoho Priuse s webastem, ale byl trochu z ruky v DE, tak se na něj uź nedostalo. Ale věřím, že to musí být super komfort tak po ránu přijít do vymrzlého odstaveného auta na parkovišti, hezky vyhřátého jen usednout za volant a jet.
Tak ještě jednou díky za upozornění a hlavně zdraví chlape!
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

To Pandrhola : Tak to jo, to už je reálné, ale stejně strašné :D Ale když je třeba... každopádně automat je závislost :? Díky :wink:

To Biscuit : V pohodě, :wink: :D Já si začal :D . Samozřejmě teď si z toho dělám srandu, ale tehdy to bylo trochu peklo, hlavně ty nervy, když čekáš na rentgen, jestli je to rozlezlé nebo ne... Já měl vlastně štěstí v neštěstí, přišlo se na to náhodu a včas, takže jen ledvina ven a ani chemoška... Samozřejmě to bolelo, ale pak už byl i humor, jeden kámoš mě jako překvápko nalepil na nárazník samolepku (jak se to dělávalo takové ty "vtipné" texty). Volal mi kde jsem a pak přijdu k autu a tam : "Klidně jeď, na moji ledvinu nikdo nečeká" :mrgreen: :mrgreen: Já si málem ukrupnul... vůl :D
Ta bradykardie je spíš oser, než se rozběhnu na víc, hůř se dýchá :? A kdyby to šlo dolů, jsou kardiostimulátory :)
No a nízký tlak je v pohodě, stačí pokecat s manželkou :mrgreen:
Ale díky, zdraví se hodí :bigups:
Odpovědět

Zpět na „Prius“