Nová COROLLA 2019
-
- Navigátor
Re: Nová COROLLA 2019
V štvrtok som bol Corollu konečne pozrieť u dvoch predajcov. U prvého nebola možná testovacia jazda,lebo im ju niekto ťukol.
Tak som aspoň posedel a poobzeral zblízka.
Sedenie parádne, veľa miesta za mnou. Kufor OK, len to osvetlenie je tragické. 18" kolesá vyzerajú dobre, celkovo sa mi auto páči.
K Android auto mi predajca nevedel povedať takmer vôbec nič.
U druhého predajcu bola aj jazda. Mám na automate odjazdených len niekoľko služobiek (a na hybridnej C-HR len jednu týždňovú), ale zvykol som si okamžite. Šoféruje sa to ozaj dobre, cítim sa v aute pohodlne a ani vysávač pre mňa po skúsenosti s CHR nebol žiadnym šokom.
O AA vedel predajca ešte menej ako ten predchádzajúci, musel som vysvetlovať na čo to vlastne chcem.
Dostal som trochu rozporuplné info o akcii na dostupné autá v mnou požadovanej výbave, tak som im dnes písal žiadosť o konkrétnu ponuku.
Zhoda s manželkou, sedan sa nám páči najviac, v podstate uvažujeme už len o farebnej kombinácii. Biely interiér vyzerá v skutočnosti fajn, ale kvôli praktickosti by sme asi vybrali tmavý.
Sada kolies bude asi musieť počkať do zimy a iné príslušenstvo ma nezaujalo.
Pridal by som len lapače nečistôt.
Ozaj, aké koberce sú vo výbave auta? Teda, rátam s tým, že tam niečo bude,nie?
Tak som aspoň posedel a poobzeral zblízka.
Sedenie parádne, veľa miesta za mnou. Kufor OK, len to osvetlenie je tragické. 18" kolesá vyzerajú dobre, celkovo sa mi auto páči.
K Android auto mi predajca nevedel povedať takmer vôbec nič.
U druhého predajcu bola aj jazda. Mám na automate odjazdených len niekoľko služobiek (a na hybridnej C-HR len jednu týždňovú), ale zvykol som si okamžite. Šoféruje sa to ozaj dobre, cítim sa v aute pohodlne a ani vysávač pre mňa po skúsenosti s CHR nebol žiadnym šokom.
O AA vedel predajca ešte menej ako ten predchádzajúci, musel som vysvetlovať na čo to vlastne chcem.
Dostal som trochu rozporuplné info o akcii na dostupné autá v mnou požadovanej výbave, tak som im dnes písal žiadosť o konkrétnu ponuku.
Zhoda s manželkou, sedan sa nám páči najviac, v podstate uvažujeme už len o farebnej kombinácii. Biely interiér vyzerá v skutočnosti fajn, ale kvôli praktickosti by sme asi vybrali tmavý.
Sada kolies bude asi musieť počkať do zimy a iné príslušenstvo ma nezaujalo.
Pridal by som len lapače nečistôt.
Ozaj, aké koberce sú vo výbave auta? Teda, rátam s tým, že tam niečo bude,nie?
Mám comfort tech, 1,6 v manuálu. Objednával jsem ho v půlce června, prodejce se dušoval, že o nabídce prime od začátku července netušilForfoc píše:Mám objednánu akční výbavu Prime.Peetrs72 píše:Neuvádí se to ani ve velkém techničáku, předchozí verze měla rozteč 5x114,3. Jakou máte objednanou výbavu? Při přebírání auta jsem zjistil, že mají v ceníku (i u prime) a katalogu u sedanu chybu, ve všech výbavách je uvedená lakovaná mřížka chladiče a ve skutečnosti se dodává jen u verze exekutiv.
Jak jste řešil, že mřížka není lakovaná, když teoreticky být měla?
Máte také Prime? Má tato verze posuvnou přední loketní opěrku? V autosalonu některá auta posuvnou opěrku měla a některá ne. Nějak jsem nezjistil, která výbava má a která ne.

To:Forfoc
Po dohodě u prodejce mi mřížku chladiče vymění za lakovanou.
Po dohodě u prodejce mi mřížku chladiče vymění za lakovanou.
Koukal jsem na výborný videotest od našich slovenských bratov,ale chci se zeptat,do vybraní zavazadlového prostoru se nedá dát rezerva, jen lepící sada? 

Corolla 1,6 LED Trend+Man-1G3,Ø5,8 - 6,1
Myslím si ,že na plnohodnotnú rezervu to nie je ale dojazdovka by tam aspoň v prípade TS mohla vojsť.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
ona plnohodnotna rezerva neni zas tak plnohodnotna a da se doukopit do ve vsech verzi, minimane do sedanu. Je to tak, ze ta rezerva se da dokoupit, stoji 6500KC, ale neni to plnohodnotna rezerva, je uzsi a slouzí opravdu jen na dojeti. Shodou okolnosti sem se ptal, jelikož mám objednaný sedan a dokoupil sem si k němu zimni sadu kol i s diskama, zda to dostanu do kufru aniz bych sklapel sedadla, takže bych to tam mel dostat, jedno dat misto rezervy, ale rikal, bude to delat boulu, jelikož ty dojezdovy kola za 6500Kč jsou užší a tři by se měli vejít do kufru, ale moc tomu nevěřím 

Toyota Corolla SD Hybrid 1.8 comfort+tech
Ford Mondeo MK3 92KW benzín
ono sem si rikal, zda resit dojezdovku .... defakto sem za 10 let resil jen 2x a jinak to člověk vozi zbytečně..., ale když člověk by píchnul někde daleko od domova, tak by dal zase cokoliv .... . Ale zas by si měl pomoct tou opravnou sadou ..... A těším e na zimáky, ted sem používal plecháče na zimu ted budu mít litáky origo za 29t, dlouho sem váhal to za ně dát, ale ve finále bych jinde moc neušetřil ..... ... .
Jen trochu oplaávám červenou barvu, že nešla objednat v akci prime...
Jen trochu oplaávám červenou barvu, že nešla objednat v akci prime...
Naposledy upravil(a) papi dne pon 15.07.2019, 22:26, celkem upraveno 1 x.
Tak podle toho videa by se tam snad nemělo vejít ani to dojezdové kolo.Sedan v hybridu v testu nebyl,tak nevím.Do normální sedanu 1,6 se dojezdovka v pohodě vejde.
Corolla 1,6 LED Trend+Man-1G3,Ø5,8 - 6,1
Prodejce opravdu věřím, že o akci neměl tušení, je to logicky, sám můj prodejce říkal, že jim vedeni tyto akce nezveřejnuji ,aby se to nedostalo ven...., ztoho bych ho neobvinoval. Sám sem čekal na nějakou akci, ideálně pro mě o váocích, ale říkal, že takováto akce asi v tomto rozsahu nebude, e by nešpekuloval a bral ted...., akce asi budou, ale ted je to vlastně za zavádějící ceny s velmibohatou výbavou. Osobně bych radši bral menší výbavu a dostat s epod startovní ceny, ale automobilky dají spíš výbavu navíc, než jít pod zavádějící cenu.Peetrs72 píše:Mám comfort tech, 1,6 v manuálu. Objednával jsem ho v půlce června, prodejce se dušoval, že o nabídce prime od začátku července netušilForfoc píše:Mám objednánu akční výbavu Prime.Peetrs72 píše:Neuvádí se to ani ve velkém techničáku, předchozí verze měla rozteč 5x114,3. Jakou máte objednanou výbavu? Při přebírání auta jsem zjistil, že mají v ceníku (i u prime) a katalogu u sedanu chybu, ve všech výbavách je uvedená lakovaná mřížka chladiče a ve skutečnosti se dodává jen u verze exekutiv.
Jak jste řešil, že mřížka není lakovaná, když teoreticky být měla?
Máte také Prime? Má tato verze posuvnou přední loketní opěrku? V autosalonu některá auta posuvnou opěrku měla a některá ne. Nějak jsem nezjistil, která výbava má a která ne.. Prime dle ceníku odpovídá konfiguraci comfort + tech + style a nějaké drobnosti navíc. Posuvnou opěrku nemá, je potažená látkou, která se bohužel snadno špiní.
ojednavam pravé v hybridu sedan a dá se tam dokoupit dojezdove kolo .... ale klasické kolo se do toho prostoru nevejdejircy1 píše:Tak podle toho videa by se tam snad nemělo vejít ani to dojezdové kolo.Sedan v hybridu v testu nebyl,tak nevím.Do normální sedanu 1,6 se dojezdovka v pohodě vejde.
Neviem, ci sedan ma iný rozmer tej vaničky, ale do kombi tam vojde aj plnohodnotné koleso 16".
Toyota Corolla 2.0 Hybrid Touring Sports, Comfort-Navi-Tech
Tak som včera objednal Corollu 1.8 hybrid vo vybave Comfort Style+Tech +Chrome paket , šedá celestine.
Vie mi niekto napísať ake rozmery pneumatik a hlavne diskov (aj ET) sa daju pouzivat podla technickeho preukazu na toto auto ? A aj velkost stredoveho otvoru -ak niekto vie. Pokial pride auto (cca 14-21 dni) zo skladu tak chcem kupit disky+zimne gumy.
Vie mi niekto napísať ake rozmery pneumatik a hlavne diskov (aj ET) sa daju pouzivat podla technickeho preukazu na toto auto ? A aj velkost stredoveho otvoru -ak niekto vie. Pokial pride auto (cca 14-21 dni) zo skladu tak chcem kupit disky+zimne gumy.
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
Také by mě to zajímalo. Pokud auto kupuješ v Česku, tak zimní pneu dostaneš zdarma. Pokud na Slovensku, tak je komplet originál sada za akční cenu, myslím 690 euro a určitě se dá usmlouvat na 600, což je myslím velmi dobrá cena, kdy kola jsou včetně snímačů tlaku.
Na jednej anglickej webke pisu, ze na 1.8 max 17" a na 2.0 max 18" . Co je pravda, to oficialne technicke info neviem ani ja dohladat. dealerom ani ToyotaCE nedoverujem.ultra píše:Tak som včera objednal Corollu 1.8 hybrid vo vybave Comfort Style+Tech +Chrome paket , šedá celestine.
TC TS NG19, 1.8 HEV, 3U5, Executive
Pro TS 2,0 kde mám 18 kola mám dále povoleno toto : 205/55R16 91V, 16x7J ET 40 / 225/45R17 91W, 17X7J 1/2J ET 40, nicméně nemám to zatím zapsáno ve velkém TP, pouze v dopise od Toyoty a do TP si to musím nechat zapsat, bohužel tam kde jsem byl přihlašovat auto mne to nezapsali a odkázali na jiné spec. pracoviště. Trochu asi daň za to, že jsem kupoval moc brzo a vše ještě nebylo dořešené
.

Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )