Príbeh má pokračovanie:zvady2 píše:Dnes som sa rozhodol, že dám šancu orig. dielom z Toyoty a tak som napísal do Emila Frey na Černom moste za cenu rozvodov
a na moje prekvapenie rozvody menia 5 hodína to mi osobne vraveli 1200/hod cena 15000kč za komplet neprekvapila.
Sakra na youtube je manuál na 3,50 min
Dobrý den,
Rozvodový řemen 2076,-
Vodící kladka č.1 3541,-
Vodící kladka č.2 3162,-
Napínák řemene 2566,-
Vodní čerpadlo 4063,-
Doba výměny je cca 5 hodin, hodinová sazba na toto vozidlo je pak 1560,-. Uvedené ceny jsou vč. dph a díly jsou na objednávku s dodáním do 3 prac. dnů.
S pozdravem Lukáš Vlk.
Ja som im odpísal
"Dobrý den,
děkuji za info, ale když sem pred 2 týdny kupoval u Vás ojetou Camry byla cena servisní hodiny 1200kč.
A nezlobte se, ale 5 hodin to mechanik dělat nebude ani ze zavázanýma očima, reální čas je 2-3hod.
A určitě jste tam nezapomněli započítat slevu na materiál pro starší auta, pokud jo u pokladny ve vašem showroomu ji máte na plakátu napsanou.
S pozdravem
Martin"
A včera po 13 dňoch mi prišiel email z Frey znova.
Hezký den pane,
Cena servisní hodiny na váš vůz je skutečně 1 200kč, jak jste byl informován při koupi vozu. Kolega se přehlédl o řádek. Sleva v programu 5+ v kalkulaci také není zahrnuta a vztahuje se na 20% na díly rozvodů ( vodní pumpa do slevy nespadá). Po slevě tedy vámi poptávané díly vyjdou na 13 139,-Kč vč. DPH.
Co se však týká času na výměnu rozvodů, u starších vozu kalkulujeme vždy s určitou rezervou. Máme tu zkušenost, že na takto starém voze již nemusí vše jít povolit jako na novém a pak časová náročnost narůstá.
Ještě se omlouvám za pozdní reakci na váš email a přeji hezký večer.
S pozdravem
Ota Rýdl
náhradní díly
EMIL FREY ČERNÝ MOST
Závěr:
WTF??? Keď neviete ako na nich tak vás odbú a s úsmevom Vám naúčtujú všetko.
Takže buďte ostražitý aby sa aj vám "Kolega se přehlédl o řádek" v ceníku!!!