Celica 3.gen

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
warrior
Manager Týmu

Příspěvek od warrior »

volant vypada dost stylove :thumbsup:
celica 1,6
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Pánové zaregistrovali jste novou členku? Udělejte kuk na kontakt Klara do osobní galerie nebo veřejné. Krásná bílá 3g.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Hm, pekna K -l- ára :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
sfyklg
Řidič

Příspěvek od sfyklg »

libor12 píše:Pánové zaregistrovali jste novou členku? Udělejte kuk na kontakt Klara do osobní galerie nebo veřejné. Krásná bílá 3g.
jj, krásné autíčko v originálním stavu, párkrát sem si ho prohlížel. Dovezené z USA, kde se do něj Klára prý zamilovala :-) Sice mírně trpí tím, že to není jen garážová letní leštěnka, ale daily driver na celý rok, ale dostává dobrou péči a údržbu, takže je pořád holka zachovalá.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

2sfyklg: No je to krasavice!! Myslel jsem si že je to dovoz z USA. Vidím,že je i v dost origo stavu a někdo se o ní hezky staral. Kdyby ji Klára přestala milovat,určitě bych byl první zájemce o koupi. S tou moji by to byl hezky páreček red&white. :) A co tvoje supra,jak je na tom? Dlouho jsi tu nebyl. Jak pokračuješ?
sfyklg
Řidič

Příspěvek od sfyklg »

libor12 píše: A co tvoje supra,jak je na tom?
Špatně, už je deset :!: měsíců u klempíře a lakýrníka, si to přehzujou jak horkej brambor. No už mi dochází trpělivost. Ještě týden a odvezu si ji. Auto je v laku, jako takové. Ještě se řeší dveře, prahy, nárazníky, ale snad už by to mělo být. Teď mě čeká skládání. Díly na auto jsou stále v USA, ikdyž už jsou zaplacené, neustále není jeden silentblok či co, navíc příbuzný co mi to zajišťuje tak nějak bez cla a dph je taky dost nespolehlivý. Nu co, co se vleče neuteče. Na pořádnej motor navíc nejsou peníze, ale ten je až ta třešnička na dortu :D
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

O spolehlivosti lidí mi ještě chvilku povídej. Už dva měsíce čekám na vypalky pro výrobu sani. Lebka už je hotová. No mě to čeká příští rok. Ale hodně přemýšlím o tom,jestli to někam dávat krom opískovaní a neudělat si to sám. Uvidíme. Zhlédnul jsem se v mk2 sedačkach. Nevíš o nějakých,za rozumný peníz?
sfyklg
Řidič

Příspěvek od sfyklg »

Pokud na to máš, lepší si to udělat sám. Já bych lak dohromady nedal, aby vypadal trošku k světu a protože nemám doma ani COčko, tak jsem to také raději zadal. Příští auto ale dělám sám i s přípravou a půjde jen lakovat do boxu. Za rok to zvládnu taky.
V jedné sedačce z MKII právě sedím. K té mojí Supře byla navíc spolujezdcova sedačka, tak jsem si ji přišrouboval na kolečka ze staré židle a sedím na ní u PC :lol: ale jinak o žádných volných nevím. Ale pokud bych na něco narazil, budu na tebe pamatovat.
Úplně nejlepší jsou sedačky z MKIII v semiši. Až na jednu, bohužel dost podstatnou vlastnost. Sou to těžký krávy, takže mi do auta nesmí.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

2 sfyklg: také koukám na každý kg ;) z auta jde pryč vše co nemá nějakou důležitou funkci. Dneska jsem zrepasoval alternator. Trochu jsem ho i přejel hadrem :D foto v os. galerii. Já vím že to nejezdí,ale hezky to vypadá. Bohužel jsem ho nemohl dat do auta. Budu muset udělat ještě řemenici. Ta původní je asi o 0.5mm větší na hřídeli.
sfyklg
Řidič

Příspěvek od sfyklg »

No jo, kila musej dolů. Já stále přemýšlým, jestli budu bourat nebo nebudu bourat :? protože jestli nebudu, tak se rozloučím s větší částí přední a zadní traverzy pod nárazníkama, to jsou pěkně těžký mrchy :lol:
Co by ještě asi celkem pomohlo by bylo vyhodit kardan, to je taky slušnej cvalík a dát místo něj duralovej a střední ložisko vynechat. Zkusím zjistit, zda mi ho někdo udělá.
Co ještě nevozíš? Já vyhodil klimu, to celkem s hmotností pohlo, izolace a nebudu asi vozit rezervu a hever, stejně by to s těma prahama nebylo kam opřít. Zadní sedačky ještě nevím, bez nich to vypadá blbě :evil: tapeců se nevzdám :!:
Ten altík se leskne jak psí kule :oops: tohle by u mě byla zcela zbytečná práce, protože u MKII narozdíl od MKIII není altík vůbec vidět. Já když měnil altím za MKIIIkovej, tak měl opačnej problém, původní řemenička měla menší díru než hřídel na novým altíku, což je ta lepší varianta a dvě minuty na soustruhu.
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

No on ten muj neni také moc vidět,jenže já si nemůžu pomoct. Jak je to hliník... Musí se blýskat. :) zadní sedačky jsem vyplnil polyurethanem. V nouzi se na nich dá i sedět. :) ovšem nepočítám s tím,že někdy ano. Tapecy už jsou samozřejmě jen ty vnější,viditelné. Vše pod nimi i kobercem už je venku a proti hluku bude nástrik. Ale až v hotové kastli. Přemýšlís úplně stejně. Mě ty traverzy totiž napadly také. I ten kardan. Když jsem měnil motor tak jsem zjistil že má přes 30kg. Mě na to napadlo použít cr/mo trubku. Ovšem nedokáži si představit cenu. Kdyby snad přece jen tak by se určitě také leskla. :) jinak já sice vládnu COčkem a klempírinu také zvládnu. Nicméně si udělám jen přípravu pod lak. Finální nastřík bude u profesionála. ;) Už mám doma i zapalování ignitech. Doporučil jsi dobrý odkaz. Mluvil jsem s nimi a není pro ně problém to udělat individuelne i pro 3 nebo 4 páry svíček. Pokud by jsi chtěl,může být dodán ještě snímac ot vačky,kh. Dokáží i odladít sw na míru. Velmi vstřícné jednání a za "lidovku".
Odpovědět

Zpět na „Celica“