Ah tak.... to bychom si asi meli udelat jasno... HMI je neco jineho nez UI...

HMI ma dobre, protoze je velmi dobre antistaticky a shock resistant..... UI je opravdu pomalejsi (ale rychlejsi nez nektere operace u toho &Go + modulu). Kdyz se tak zamyslim, tak mi nikdy moc nevadilo to co popisujes... ALe pripoustim, ze ty ID tagy jsou tam na pikacu... teda spis nejsou tam a to je na pikacu.... Klavesnice je prave spis lepsi a s dobrymi volbami (A,B,C nebo Q,W,E,R... a jeste jedna co si vzpominam...)... Poi jsou lehce zmatene, zase vyhoda je, ze mas jednu SD s celou komplet EU+Rusko.... No, TNS510 se mi proste docela libila... Je fakt, ze pseudo3D jsem nejezdil... Mel jsem split, leva na 100 nebo 50m a prava na 1,6 km s TMC.... Docela to pekne fungovalo. Priznavam, ze BT a profily, to bylo slabsi a nejake ty Nokie E51.... a podobne to bralo.... nebralo... bralo ... nebralo.... No, des.... Kupodivu ndroid 4.0.1+ to bralo jak vino... Kamera v pohode i s natacecimi vodicimi pruhy, DAB jsem nemel pripojeny k tomu, ale verim, ze je v klidu. TMC jakz takz... Teda v CR... v DE v pohode, presny..
Back in Czech.